Διαγραφή παλαιών θεμάτων

WalkerYannis

RetroActive
Joined
30 Δεκ 2009
Μηνύματα
217
Αντιδράσεις
24
Σε κάθε ενότητα υπάρχουν θέματα που είτε έχουν απαντηθεί από έναν ή κανέναν, είτε θέματα με την ίδια θεματολογία, είτε οριστικά κλειδωμένα που απλά γεμίζουν και βαραίνουν το φόρουμ. Για να μην αναφέρω τις ενότητες με τις αγγελίες, τις συναντήσεις και τα νέα μέλη όπου κάθε θέμα γρήγορα "μπαγιατεύει".

Θα πρότεινα αυτά τα θέματα, κάποια στιγμή να διαγράφονται, προκειμένου να μη χανόμαστε και καθηστερούμε σ' ένα πλήθος άχρηστων τίτλων.
 
Είναι δουλειά που γίνεται καθημερινά. Απλά δεν είναι κάτι που γίνεται σε λίγες ώρες.

Τώρα για κάποια θέματα που δεν έχουν απαντηθεί δε βλέπω το λόγο να διαγράφονται. Μπορεί κάποιος κάποια στιγμή να δώσει μια απάντηση.
 
Εγώ πάντως ἐχω βρει πολλά θέματα που έχει γράψει ένας ή κανένας και είναι πολύ ωραία,ενημερωτικά και ενδιαφέροντα το ίδιο και κάποια από τα κλειδωμένα thread! Σας παρακαλώ μην τα σβήνετε αυτά! Για τις αγγελίες κ.α. το καταλαβαίνω. Ισως θέματα με παρεμφερη περιεχόμενο μπορουν να ενωθουν σε ένα.
 
Θεωρω οτι ειμαστε απο τα "καθαροτερα" Ελληνικα φορουμς (εχω πληρη συναισθηση των λεγομενων μου - trust me! ;) ). Μονο να σας εδειχνα π.χ τα moderation logs της Kambia θα ειχατε λιποθυμικες τασεις. Το τι χειρουργικα επιλεκτικες θεματικα μετακινησεις, το τι σπασιματα γιγαντιων threads, το τι ταξινομησεις, το τι μελετημενα χρονικα και θεματικα ανοιγματα νεων κατηγοριων, το τι διορθωσεις dead links εχουν γινει, το τι διαγραφες...ξεπερνα την φαντασια (x-files και βαλε).

Αν παρ ελπιδα εντοπιζετε κατι που μας ξεφυγε, ενα PM και θα επιληφθουμε του θεματος. (θα μας δωσετε μεγαλη βοηθεια!)

Για τα δυο υποφορουμ που αναφερθησαν...

Στις Αγγελιες δεν μπορουν να γινουν συγχωνευσεις - καποια στιγμη θα διαγραφουν οι κλειστες - παρολα αυτα πεφτει πολυ πολυ δουλεια εκει μεσα. Για να μην καταντησουμε χωρος ξεπουληματος, εγκρινονται ελαχιστες αγγελιες απο αυτες που ποσταρονται. Φυσικα η διαλογη τους γινεται με βαση το κανονισμο αναρτησης αγγελιων που ειναι επιτηδες ιδιαιτερα αυστηρος.

Για τα Νεα Μελη...αυτος ειναι ο σκοπος αυτου του υποφορουμ...ενα "καλως ηρθες". Αν γινει συγχωνευση καποια στιγμη, θα μεταφερθει ως thread καπου.
 
Πίσω
Μπλουζα