Διαγωνισμοί Ομορφιάς / Καλλιστεία (ΑΝΤ1)

ΜΑΝΤΩ - στα ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΑΝΤ1 (1993)

Η εξαιρετική Μαντώ ερμηνεύει από τον πέμπτο προσωπικό δίσκο της "Η Δική μας η Αγάπη" το ομώνυμο τραγούδι και το εκρηκτικό "Φυλάκισέ με" το οποία γυρίστηκαν και σε βίντεο κλιπ (το βίντεοκλιπ του " Φυλάκισέ με" είναι ένα από τα ωραιότερα της Μαντώς γυρισμένο στη Δυτική Πελοπόννησο: Δάσος στροφιλιάς, Παραλία Καλογριάς, Λιμνοθάλασσα Διβαρίου-Γιάλοβας και κάστρο Μεθώνης) . Δυστυχώς και χωρίς αυτό να γράφεται υποτιμητικά για την Μαντώ, τα τραγούδια ακούγονται σε playback παρ' ότι η ίδια τα ερμήνευε κανονικά στο μικρόφωνο αλλά ακουγόταν η φωνογραφημένη έκδοση: Στο τέλος του βίντεο , μετά το 7:08 κι ενώ σβήνει η ένταση της μουσικής (τα έκανε μαντάρα ο ηχολήπτης για να ρίξει το χειροκρότημα ενώ και το τέλος του τραγουδιού έχει φωνητικά τα οποία έχουν περαστεί μέ τέτοιο τρόπο δισκογραφικά ώστε να είναι αδύνατο να ερμηνευθούν από ένα άτομο ζωντανά), η Μαντώ ακούγεται καθαρά στο μικρόφωνο να τραγουδάει "...μεσ' στου φιλιού σου την ζεστή υποταγή..." και αμέσως μετά λέει υποκλινόμενη στο κοινό " Ευχαριστώ πολύ! ".

Ίσα ίσα είναι τιμή για τη Μαντώ το ότι τραγουδάει κανονικά στο playback, γιατί ακριβώς δεν ξέρει πότε θα κοπεί το playback κι έτσι δεν εκτέθηκε στο πρόωρο κόψιμο. Επαγγελματίας!
Όχι σαν τους Milli Vanilli που απλά ανοιγόκλειναν το στόμα τους, με τα γνωστά αποτελέσματα...
 
Δεν είναι από διαγωνισμό ομορφιάς που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 ωστόσο αξίζει γιατί είναι και σε εξωτερικό χώρο.
Mαντώ στοιχηματίζω live καλλιστεία 1989 "Σούπερ μοντέλο του κόσμου" (ET1)
Στη διεύθυνση ορχήστρας ο Γιώργος Θεοδοσιάδης.
Σημείωση τα καλλιστεία έγιναν το καλοκαίρι του 1990 (αφορούσαν το 1989)
γιατί το τραγούδι "Στοιχηματίζω" περιλαμβάνεται στο δίσκο "Πτήση για δύο"
της Μαντώς που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 1990.
Επιπλέον η Μαντώ διακρίνεται εμφανώς ταλαιπωρημένη και εξαντλημένη πιθανότητα από τις δίαιτες που τις επέβαλλαν για να είναι πολύ αδύνατη λόγω της τότε μόδας , όπως άλλωστε έχει αναφέρει η ίδια σε πρόσφατες συνεντεύξεις της. Η φωνή βέβαια αδιαμφισβήτητη όπως και τα εκπληκτικά της μάτια.

Από την ίδια εκδήλωση
Super μοντέλο του κόσμου 1989!

 
Τελευταία επεξεργασία:
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ:Η ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ANT1 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ONLINE! 4/4/1994
 
Σταρ Ελλάς 1994 - Miss Philippines crowns miss universe Greece 1994
 
ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΔΑΥΛΟΣ
Καλλιστεία ΑΝΤ1
…από το 1992, μέχρι το 1998.

"Στην τηλεόραση, Κρατική και Ιδιωτική, φιλοτεχνεί σκηνικά και κουστούμια, ενώ από το 1991-1995 αναλαμβάνει την καλλιτεχνική διεύθυνση του ΑΝΤ1...."
 
Στο τέλος του αποσπάσματος η Μαντώ εύχεται "Να ευχηθώ Καλή τύχη σε όλα τα κορίτσια και Καλό Καλοκαίρι σε όλους σας"
Μαντώ for ever (ΠΟΤ ΠΟΥΡΙ)
 
Πίσω
Μπλουζα