DINO
Expert
- Αντιδράσεις
- 1.355
Μέσα στα Dungeons του δωματίου μου, δίνω καθημερινά μάχες με κάθε λογής goblins και πλάσματα βγαλμένα από την τριλογία του Lord Of The Rings, και όλα αυτά για να μπορέσω να βγάλω στην επιφάνεια, καταχωνιασμένα sealed παιχνίδια, του Atari 2600, τα οποία τα έχουν κρύψει στις πιο απόμακρες σπηλιές, όπου το φως δε θα φτάσει ποτέ...
Ευτυχώς, μετά το Πάσχα, ολοκλήρωσα με επιτυχία ένα ακόμα Quest, το οποίο μου απέφερε ένα παιχνίδι για εσάς...
Το Super Breakout! Αχρησιμοποίητο και ανέγγιχτο, όπως τον παλιό καλό καιρό!
Για να δυσκολέψει λίγο περισσότερο το παιχνίδι, καθώς στο προηγούμενο βρήκατε τη λύση σε χρόνο ρεκόρ, θα πω οτι έχετε τρεις προσπάθειες ο καθένας για να το βρείτε (τρείς τίτλους παιχνιδιών που μπορείτε να ποστάρετε)...
Επαναλαμβάνω οτι κάθε μέρα θα βάζω ένα στοιχείο, το οποίο θα σας φέρνει πιο κοντά στη λύση. Ο πρώτος που θα βρει τον τίτλο, κερδίζει το παιχνίδι για το 2600...
Πάμε να δούμε όμως το πρώτο στοιχείο, από το παιχνίδι που ψάχνουμε:
Μέρος από screenshot του παιχνιδιού...
Υ.Γ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι Admins/Mods, καθώς δεν εμπλέκονται σε κανένα στάδιο του διαγωνισμού...
Υ.Γ. 2: Οι νικητές προηγούμενων διαγωνισμών "Βρείτε το παιχνίδι", δεν μπορούν να συμμετέχουν σε αυτόν...
Ευτυχώς, μετά το Πάσχα, ολοκλήρωσα με επιτυχία ένα ακόμα Quest, το οποίο μου απέφερε ένα παιχνίδι για εσάς...
Το Super Breakout! Αχρησιμοποίητο και ανέγγιχτο, όπως τον παλιό καλό καιρό!
Για να δυσκολέψει λίγο περισσότερο το παιχνίδι, καθώς στο προηγούμενο βρήκατε τη λύση σε χρόνο ρεκόρ, θα πω οτι έχετε τρεις προσπάθειες ο καθένας για να το βρείτε (τρείς τίτλους παιχνιδιών που μπορείτε να ποστάρετε)...
Επαναλαμβάνω οτι κάθε μέρα θα βάζω ένα στοιχείο, το οποίο θα σας φέρνει πιο κοντά στη λύση. Ο πρώτος που θα βρει τον τίτλο, κερδίζει το παιχνίδι για το 2600...
Πάμε να δούμε όμως το πρώτο στοιχείο, από το παιχνίδι που ψάχνουμε:
Μέρος από screenshot του παιχνιδιού...
Υ.Γ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι Admins/Mods, καθώς δεν εμπλέκονται σε κανένα στάδιο του διαγωνισμού...
Υ.Γ. 2: Οι νικητές προηγούμενων διαγωνισμών "Βρείτε το παιχνίδι", δεν μπορούν να συμμετέχουν σε αυτόν...
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: