Διαγωνισμός τεύχους 5 [Phoenix]

Να σαι καλα Γιατρε!
 
Maddog είπε:
Ο Alucard κερδίζει το
attachment.php
Ευχόμαστε καλές πτήσεις στον "Κόκκινο Βαρώνο" Alucard (πήρε προαγωγή από Κόμης, lol)


Ready for take off :cool:
 
Ευχαριστω παρα πολυ.Αντε να κανουμε και λιγο ζεσταμα πριν τον καινουριο Δουκα!
 
Πρώτη φορά στη ζωή μου χαίρομαι που δεν παίζει πολύς κόσμος adventure games και μπόρεσα να πάρω την πρώτη μου επιλογή! :animlaugh: Ξεκίνησα να κατεβάζω αυτήν την τόσο παρεξηγημένη παιχνιδάρα που ακούει στο όνομα Phantasmagoria 2. Respect στον Βασίλη και βέβαια το GOG.com που είναι η χαρά του retrogamer!
 
Repesct και εγώ στον Βασίλη. Κέρδισα το Might & magic 6, πρώτη μου επιλογή και πάω να το κατεβάσω!!
 
Eνα μεγάλο ευχαριστώ κι από μένα :) .
 
Αφού μου υποδείχτηκε (thanx Nemo) ότι τελικά για τον Alucard είναι υποβάθμιση να τον κάνουμε από Κόμη>Βαρώνο και ζητήσω συγγνώμη από την εξοχότητα του για την προσβολή, θα ευχηθώ σε όλους σας καλή διασκέδαση. :)
 
Ό,τι κι αν λέτε εσείς σχετικά με τους βαθμούς ευγένειας, εγώ μια φορά και βαρόνος και καίσαρας θα γίνω για να στείλω στο έδαφος τους Βρετανούς :p
 
Maddog είπε:
attachment.php
attachment.php
Πιστεύω phil ότι σε παρηγόρησα που δεν πήρες την πρώτη σου επιλογή, ε; :)
Kαι με το παραπανω doc και ειλικρινα δεν υπηρξε το παραμικρο θεμα μιας και αν επαιρνα οτιδηποτε απο κατι που δεν το ειχα στην λιστα θα ηταν παλι way too much, ποσο μαλλον τρια παιχνιδια! :) Απο τα παιχνιδια του 2600 η μεταβαση σε παιχνιδια με χρωματα και μουσικα θεματα ειναι κοσμογονικο γεγονος για εμενα!

Megathanx και παλι και ελπιζω παντα να απολαμβανεις (οσο και να συμμετεχεις φυσικα!) το Phoenix και τα θεματα του.

EDIT: Τα παιχνιδια δεν ηταν μονο 3 αλλα 7! Με τα παιχνιδια Sanitarium και Μaster of Orion 1 + 2, μου ανοιξε και αλλες επιλογες που ηταν τα : Beneath A Steel Sky, Tyrian 2000, Teen Agent, και το απιστευτο Lure of the Temptress!!

To Τyrian 2000 δεν το ειχα ξαναδει αλλα ειναι μια μιξη SWIV και XENON οποτε you cant go wrong with that! Προβλεπεται ενασχοληση για πολυ καιρο..

tyrian2000.jpg


Εδω μια εικονιτσα μιας και μετα βιας προλαβαινα να πατησω το prtscr!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το ιδιο συνεβη και σε μενα...Νομιζα οτι επειδη εκανα registration στο site μου τα εδωσαν αυτα σαν δωρο εγγραφης..
 
Τα παιχνίδια αυτά πλέον είναι freeware παιδιά, γι' αυτό.
 
Πολύ σωστά, τα παιχνίδια αυτά είναι freeware και μπορεί να τα κατεβάσει οποιοσδήποτε γραφτεί στην gog.com ακόμα και αν δεν αγοράσει ποτέ το παραμικρό από εκεί.

Επίσης να αναφέρω ότι τελικά ο Nemo επέλεξε το Gabriel Knight-Sins of the Fathers, οπότε εκ των πραγμάτων στον Wally απονεμήθηκε το Heroes of Might and Magic 3 Complete. Να παίξει και κανά σοβαρό strategy που νομίζει ότι το Halio είναι το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών... :p

Άραγε θα δούμε κανά review σε μελλοντικό Phoenix; :)
 
Πίσω
Μπλουζα