Θα αστειεύεσαι!!! Απλά RESPECT!Kambia είπε:Έχω τελειώσει και τα 9 από το Σάββατο . Τώρα είμαι στα μισά του 10ου. Break και συνεχίζω το βράδυ...
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Φοβάμαι οτι θα πάθω ακριβώς τα ίδια!!!kajwbtfe είπε:Εγω στο 7 μετα απο ωρες πηγα να κανω εμετοrecry2:...Με επιασε πονοκεφαλος και αποφασισα να σταματησω εδω..Εβαλα για λιγο το 10 να το δω και επαθα την πλακα μου.Καλο κουραγιο σε οσους αποφασισουν να το φτιαξουν και οποιοι τελικα το καταφερουν απλα !!!
Nemo είπε:Πολυ φοβαμαι οτι λογω ροπης/εφεσης σε puzzles (τολμω να υποθεσω λογω Rubik)
θα φαμε την σκονη της Kambiaς.
alkis21 είπε:Η Kambia παίζει τον ρόλο που έχει το μηχανικό λαγουδάκι στους κυνοδρομίες. Δεν θα την φτάσετε ποτέ, αλλά θα σας κάνει να τρέχετε πιο γρήγορα.
Τρελλη η φωτο αλλα ελλειπης .....Kambia είπε:Lol τρελλή φωτό της κάμπιας με τον κύβο.
Μόλις ολοκλήρωσα και το 10ο
To ξερα οτι θα γίνω πλούσιαOmenforever είπε:Ναταλί, στείλε μου το τιμολόγιο για τις συμπληρωμένες εικόνες των 7,8,9 και 10
I am PRICELESS baby!!!!! Στέκομαι στην απόφασή μου εδώ και δεκαετίες man, δεν θα αλλάξω στα γεράματα!!!!!!Omenforever είπε:Υ.Γ. PΟΟΚάρα, κάνε έστω το πρώτο ρε αγόρι μου και κατέβα τιμής ένεκεν...
Kambia, εγώ, και Pook;alkis21 είπε:Μόνο τρεις συμμετοχές μέχρι στιγμής, για να βλέπω χεράκια...
Στο πρώτο ποστ του thread λέω πωςimperium είπε:εγω τα εφτιαξα αλλα πως να στα στειλω?