Διαγωνισμός KICK-OFF 2 1990-1991

nikodr

Retro Member
Joined
19 Οκτ 2006
Μηνύματα
181
Αντιδράσεις
1
Το θυμάστε ?Που έπρεπε να στείλουμε δισκέττα στο Pixel.Α ρε κάτι εποχές!Είχαμε όλοι λιώσει κυριολεκτικά στο Kick Off 2.Θυμάμαι επίσης ότι είχα ζητήσει απο τον μπαμπά μου να με πάει με το αμάξι να αφήσω μια δισκέττα με τα replays στα γραφεία του περιοδικού.εκεί γνώρισα τον Κο Λεκόπουλο (τα γυαλιά θυμάμαι).Επίσης ο άλλος που θυμάμαι ότι είδα όταν πήγα εκεί πρέπει να ήταν ο Τσουρινάκης.Χεχε ήμουν πιτσιρικάς στην κυριολεξία.Α ρε κάτι εποχές.Πρέπει να ήταν το 1990-1991.Τότε θυμάμαι πρέπει να ήμουν το πολυ 9-10 χρονών.

Έχει ποτέ κανείς σας κρατήσει Replays απο αυτό το παλιό παιχνίδι?
 
na mia kalh erotish tha psaxo kai tha bro ean exo
 
exo ego replays!!!! apisteutes epohes, apisteuta goals. parepiptontos exo enan filo odontiatro kai paizoume akoma kathe savvato. fusika ginontai omirikes maxes kai oi kopeles mas aforizoun tin amiga.

a re dino dini...
 
πιέζοντας f8 γινόταν η καταγραφή στη δισκέτα των 8 τελευταίων sec του παιχνιδιού.

ακόμα έχω τις δισκέτες με τα γκόλ, τις οποίες είχα πάει προσωπικά στα γραφεία του pixel κάνοντας κοπάνα από το σχολείο. νομίζω ήταν άνοιξη του 90.

για να πούμε πάντως την αλήθεια.... τα γκολ που βραβεύθηκαν-κέρδισαν και που δημοσιεύθηκαν στο pixel... δεν μετρούσαν μία μπροστά σε κάτι γκολάκια που μπαίνανε σε κάτι amigοκαταστήματα εκεί κατά κυψέλη-γαλάτσι μεριά
 
F1 είναι το πλήκτρο φίλε. :)

Δυστυχώς οι δισκέτες μου της εποχής δεν επέζησαν, αλλά βέβαια μετά την ίδρυση της ΚΟΑ έχω σώσει άπειρα replays... για κάτι διαφορετικό, δείτε το παρακάτω βίντεο που έφτιαξα με 10x Aftertouch (επιλογή που υπάρχει μόνο στην "πειραγμένη" μας έκδοση):

 
ωραίο το βιντεάκι φίλε! έχεις ανεβάσει βλέπω και άλλες ωραίες φάσεις!

εγώ που έπαιζα σε atari stfm έχω την εντύπωση πως ήταν το f8. δεν είμαι σίγουρος.

δυστυχώς όμως ο atari πλέον δεν διαβάζει δισκέτες και το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι με τους οποίους έπαιζα έχουν εξαφανιστεί...
 
Kick Off Association

Είσαι ευπρόσδεκτος στα τουρνουά μας. Βέβαια παίζουμε σε Amiga...
 
Παραειναι πειραγμενη η εκδοση με το aftertouch,

για αυτο ο Αλκης "παταει" τους παντές.

(Αντε και οι 8 ωρες προπονηση ημερησιως).
 
Πωπω τι τροχονόμοι είναι αυτοί! Στο Sensible πιάνανε και τίποτα! Εκτός βέβαια από την έκδοση για SNES που με τον Star player υπήρχε θέση από το κέντρο που έγραφε κάθε φορά. Οπότε το όλο ματς διαδραματιζόταν με ατέλειωτο ξύλο γύρω από το hotspot!
 
Jedah, το βίντεο που βλέπεις είναι "πειραγμένη" έκδοση με ενεργοποιημένη επιλογή για δεκαπλό φάλτσο στη μπάλα. Τι να πιάσουν οι άμοιροι οι τερματοφύλακες;
 
Α συγγνώμη δεν το κατάλαβα :)
 
Ιδού ένα βίντεο με την φυσιολογική ροή της μπάλας:

Αν και πιθανότατα δεν θα βελτιώσει την άποψή σου για τους τερματοφύλακες! Απλά να έχεις κατά νου ότι αυτά τα γκολ δεν μπαίνουν τόσο εύκολα όσο φαίνεται. :)
 
Πίσω
Μπλουζα