ο rareandmore ανεβασε ολοκληρη τη διαφημιση στο youtube,θα τη βρειτε στο πακετακι στα 02:31 - 02:55λεπταkaterinak είπε:screenshots της διαφημισης Pom'appetit απο την Iglo,uploader o rareandmoreεφτασα,ειμαι ο Pom'appetit
ο μαγος της πατατας γιατι δινω σε καθε πατατα κι ενα μοναδικο φανταστικο σχημα,κοιταξτε
στρογγυλες,μινιονε
λαχταριστες,ομορφες και στη στιγμη τραγανιστες
τετοιες πατατες δεν εχετε ξαναφαει στη ζωη σας!
Pom'appetit:καθε πατατα και μια καινουρια ιδεα
απο την Iglo
Μόνο εγώ δεν θυμάμαι ούτε την διαφήμιση αλλά ούτε και αυτά τα μπισκότα..; :xm:katerinak είπε:μπισκοτα Dollies της ΑΛΛΑΤΙΝΗ (1991)[video=youtube;0DMcG-t1qBA]
ειμαστε τουλαχιστον 2 γιατι ουτε κι εγω τα θυμαμαι :flower:cloud είπε:Μόνο εγώ δεν θυμάμαι ούτε την διαφήμιση αλλά ούτε και αυτά τα μπισκότα..; :xm:
Κάν'τους 3...katerinak είπε:ειμαστε τουλαχιστον 2 γιατι ουτε κι εγω τα θυμαμαι :flower: ισως δεν ειχαν την αναμενομενη επιτυχια
ενδιαφερουσες οι πληροφοριες σου Νωντα :thanx2:nwntas είπε:Τη συγκεκριμένη διαφήμιση όχι, αλλά τις συγκεκριμένες σοκολάτες ναι! Ήταν από τις αγαπημένες μου και θυμάμαι ότι έβγαιναν και "ειδικές εκδόσεις" για τις τότε ταινίες της Ντίσνεη, με το που έβγαινε η κάθε ταινία, για promotion όλου του franchise (είχε βγει εκτός από Ποκαχόντας, και Βασιλιάς των Λιονταριών, νομίζω και Παναγία των Παρισίων).