Διαφημίσεις παλιών αυτοκινήτων

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας RIO
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αυτό ηταν από εκείνα τα αυτοκόλλητα που κολλούσαμε
τότε παντού με τις εφηβικες 80'ς ατακες, υπεραυτοκίνητα, ταινίες (θυμάμαι ενα χαρακτηριστικο με τον κοναν)! Το πλαίσιο της φωτογραφίας είναι χαρακτηριστικό!!! Σωστά;

Αυτό ηταν από εκείνα τα αυτοκόλλητα που κολλούσαμε
τότε παντού με τις εφηβικες 80'ς ατακες, υπεραυτοκίνητα, ταινίες (θυμάμαι ενα χαρακτηριστικο με τον κοναν)! Το πλαίσιο της φωτογραφίας είναι χαρακτηριστικό!!! Σωστά;
Σωστά ! :thumbup:

δεν ειναι κορβετ αυτο...καποιο λαθος εχει γινει και στην λεζαντα! Η μασκα θυμίζει de tomaso αλλά δεν ειμαι σιγουρος! (ούτε de tomaso ειναι...) Θέλει ψαξιμο!

------------
Βρήκα λύση...προφανώς δεν είναι η κορβετ του 1969! Αυτή είναι αναγνωρίσιμη! Πρόκειται για την προηγούμενη γενιά κορβετ του 1961! Η μάσκα αυτή ενέπνευσε και φερραρι τις εποχής αφού εκεί είχα δει αντίστοιχη μάσκα και γι' αυτο μπερδευτηκα με την de tomaso! Την εχω δει στην 250 που θεωρειται από τις πλέον ακριβές και κλασσικές φερραρι...

Τελευταία επεξεργασία:
δεν ειναι κορβετ αυτο...καποιο λαθος εχει γινει και στην λεζαντα! Η μασκα θυμίζει de tomaso αλλά δεν ειμαι σιγουρος! (ούτε de tomaso ειναι...) Θέλει ψαξιμο!
Κι όμως είναι Chevrolet Corvette Kelly κατασκευής από το ιταλικό εργοστάσιο αμαξωμάτων Vignale

Ετσι τα συνδεουμε και με την αντιστοιχη 250 europa...οι μασκες ειναι ίδιες! Άρα απλά η αντιγραφη μαλλον ηταν αντιστροφη...οι αμερικανοι αντεγραψαν την φερραρι των 50'ς

Πίσω
Μπλουζα