Διαφημιστικά καθρεφτάκια τσέπης

johngr

RetroWannaBe
Joined
2 Ιαν 2008
Μηνύματα
101
Αντιδράσεις
28
Καλησπέρα σε όλη την παρέα.....

Στην δεκαετία του '60 ένας από τους τρόπους διαφήμισης των καταστημάτων ήταν και τα καθρεφτάκια. Ορισμένα καταστήματα είχαν και έδιναν δωρεάν αυτό το απλό αλλά και συνάμα χρήσιμο δωράκι το οποίο από την μία πλευρά ήταν καθρέπτης και από την άλλη κάτω από ένα τζάμι η διαφήμιση του καταστήματος.

Ήταν βολικό λόγο του μεγέθους του, και έτσι ονομάστηκε 'καθρεφτάκι τσέπης'.

Σήμερα δεν τα βρίσκεις εύκολα και μάλιστα σε καλή κατάσταση μιας και τα περισσότερα έχουν καταστραφεί , σπάσει μιας και είναι ευάλωτο στα κτυπήματα.

Η ομορφιά όμως της απεικόνισης, της σχεδίασης και το vintage στύλ τους σε ταξιδεύουν στην εμπορική αγορά της παλιάς Αθήνας και όχι μόνο.

Θα εκτιμούσα πολύ αν κάποιος έχει καποιο (το οποιο και δεν έχω) και μπορεί να μου το διαθέσει ή να μου υποδείξει που μπορώ να βρω ... ευχαριστώ !!!

ενα δείγμα στις παρακάτω φώτο ...αλλά περισσότερα στην ιστοσελίδα μου... http://jkgrcollections.blogspot.gr/2014/12/vintage-greek-vintage-advertising.html

Προβολή συνημμένου 126673Προβολή συνημμένου 126674Προβολή συνημμένου 126672
 
Δεν τα θυμαμαι καθολου...αλλα ειναι πολυ ομορφα για συλλογη :cool:
 
ωραίο εύρημα!

Δεν τα θυμάμαι...
 
Βασικά και εγώ λόγω το οτι οταν κυκλοφορησαν δεν ζουσα ή και ήμουν μικρός .... δεν τα εχω ζήσει... αλλα λόγω το οτι μου ειχαν πεσει στα χέρια μου 2-3 και διαπιστωσα την ομορφιά που είχαν ξεκίνησα και την συλλογή !!!
 
[edit] Αν θες, βάλε αγγελία σε παρακαλώ. Ανταλλαγές εντός των θεμάτων δεν επιτρέπονται :) [/edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα