[Δούρειος] Κατάλογος μεγάλων επιτραπέζιων.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Kambia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Kambia

Co-Admin
Διαχειριστές
Αντιδράσεις
1.426
ARK: http://retrodb.gr/ark/?q=node/1202

Μέσα σε κάθε κουτί επιτραπέζιου παιχνιδιού Δούρειος υπάρχει ο παρακάτω κατάλογος.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Ομορφος καταλογος! :)

Πειραζει που τα θελω ολα?....:dribble:

Ευχαριστουμε για το σκαναρισμα και την παρουσιαση Ναταλι!!! :thumb:

ΟΥΑΟΥ! Κορυφαίο! Ίσως ψάξω κάποια στιγμή σε ποια επιτραπέζια αντιστοιχούν οι φωτό στο Boardgamegeek :)

Καλησπέρα!! Με μεγάλη μου χαρά να σας ανακοινώσω ότι όλα τα παιχνίδια δούρειος κυκλοφορούν και πάλι! Συγκεκριμένα, αύριο 23/02 και 24/02 θα υπάρχει πάγκος στο meetmarket στην πλατεία Αγ. Ειρήνης, http://www.themeetmarket.gr/TMM/THE_...ET_~_HOME.htmlΕναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου σε αυτή τη διεύθυνση: athinavergo@windowslive.com

Η περίφημη τριλογία του Johann Ruttinger είναι πλέον στα χέρια μου καινούρια!! Το μπλε φυλακτό (Das blaue amulett 1986), η σαλαμάνδρα της φωτιάς (der feuersalamander 1988) και οι τρεις μάγοι(die magier 1985) έχουν σαρώσει τα βραβεία των Γερμανών κριτικών το δεύτερο μισό των 80ς και αποτελούν ένα πραγματικό στολίδι για τη συλλογή κάθε λάτρη του επιτραπέζιου!! Πολύ μπροστά για την εποχή τους τόσο σε ποιότητα κατασκευής (δούρειος γαρ!!!!) όσο και στους ''ψαγμένους'' κανόνες!!

Δεν ανεβάζω πολλές φώτο γιατί τα παιδιά ο Wally και η Kambia έχουν καλύψει πλήρως το κάθε θέμα ξεχωριστά!! Θα ήθελα απλά να ρωτήσω την Ναταλί αν έχει παίξει τα παιχνίδια μήπως μπορεί να μου διαλευκάνει κάποιες λεπτομέρειες στους κανόνες που έχω απορία!! :)

attachment.php

attachment.php

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και εγω αυτο θελω διοτι και τα τρια εχουν λιγο πολυπλοκους κανονες και η Ναταλι τα εχει για κολατσιο κατι τετοια.

Να μας τα κανει λιανα βρε παιδι μου. Τα εχω και καθονται και τα τρια...

Οι κανόνες αν και περίπλοκοι είναι καλογραμμένοι και αποστηθίζονται εύκολα!! Απλά κάποια σημεία με μπερδεύουν λιγάκι!!

Σταύρο πρέπει να πάρεις όσκαρ παρατηρητικότητας!!! χαχαχαχχα Ούτε καν είχα προσέξει πως το πήρε ο φακός ''ξώφαλτσα''. Δε λέω περισσότερα μη βγαίνουμε εκτός θέματος! Μόλις τελειώσω τη συντήρηση- επισκευή του θα γίνει και η παρουσίαση!!

Με γεια τα παιχνίδια boomer. Πραγματικά διαμάντια τα συγκεκριμένα!

Για πείτε μου σε ποιο σημείο των κανονισμών αναφέρεστε και για ποιο παιχνίδι; Μη νομίζεται βέβαια πως και γω τους κατέχω τους κανόνες καλά. Κάπου έχω και γω μικρά κενά. Ίσως μπορέσουμε να τα καλύψουμε μέσα από τη συζήτηση :)

Υγ. Καλύτερα να ποστάρουμε για τους κανονισμούς στο αντίστοιχο θέμα του παιχνιδιού ;)

Πολύ ωραίος κατάλογος Kambia. Ευχαριστούμε :thumb:

Πίσω
Μπλουζα