Δυσκολίες Παιχνιδιών

7th Guest

το χειρότερο είναι το 7th GUEST όπου πρέπει να συνδυάσεις κάποια κουτάκια σε ένα ράφι που να σχηματιζόταν μια λέξη που ούτε οι Εγγλέζοι δεν μπορούσανε...."SHY GYPSY SLYLY SPRYLY TRYST BY MY CRYPT" τώρα αν αυτό είναι λέξη για puzzle τι να πω; και η πλάκα ήταν ότι κάναμε και άλλους συνδυασμούς αλλά δεν μας έβγαινε η λύση...και την πέσαμε στο διαδίκτυο μετά από δεκάδες άκαρπες ώρες...
 
Jim Slip είπε:
Το πιο δύσκολο παιχνίδι όλων των εποχών με διαφορά. Spindizzy.
spindizzy07oa7.gif
...ήταν όντως πολύ δύσκολο, μέχρι σαδισμού (...διότι σε άφηνε να προχωρήσεις λιγάκι στις εύκολες πίστες για να πάρεις κουράγιο, μέχρι που έφτανες στις απάνθρωπα δύσκολες οπότε και ανακάλυπτες ότι δεν έχεις ούτε μία ελπίδα στο εκατομμύριο να πραγματοποιήσεις τους απαιραίτητους ελιγμούς χωρίς να σου φύγει καμμία δεκαριά φορές η σβούρα/μπάλλα...).
 
spirit of the stones

οταν τελειωνες ολα τα σπιτακια, και μαζευες ολα τα διαμαντια, ηθελε να πατησεις ενα συγκεκριμενο κουμπι(το οποιο δυστυχως ηταν random)για να περασεις στην ι στις επομενες πιστες

εφαγα 2 καλοκαιρια....χωρις αποτελεσμα

Spirit_of_the_Stones_ingame.gif
 
Tο Cauldron II με είχε τσακίσει. Δεν μπόρεσα να το τερματίσω ποτέ.

Όπως επίσης και το Gods & Heroes.
 
Σίγουρα στην λίστα θα πρέπει να προστεθεί η σειρά Cybernoid! Θυμήθηκα τώρα και εκείνο το καταραμένο Strip poker Teenage queen που σε έκλεβε μπροστά στα μάτια σου σπάζοντας σου τα νεύρα με εκείνο το σπαστικό γυναικείο γελάκι!(Atari st) Αυτό όμως νομίζω πως δεν βγήκε σε Commodore αλλά σε CPC!
 
για έμενα το ποιο δύσκολο είναι το Frost Byte,και το R-type οσο για το Exolon γραψτε ZORBA και θα περάσετε όλες τις πίστες σίγουρα!!
 
Το FROST-BYTE ήταν υπεροβολικά-δύσκολο !

Είπαμε, αλλά όχι και έτσι ...
 
Frost Byte και Ambusimbel ειναι τεστ μαζοχισμου...
 
R-Type σε όλα τα ports. Νοσηλεύτηκα στο τρελάδικο κανα μήνα αλλά έμαθα να το τερματίζω στο arcade και στη Master System.
 
Alucard είπε:
Ένα από τα παιχνίδια που με είχε δυσκολέψει περισσότερο ήταν το Exolon.Άριστο παιχνίδι κι εθιστικότατο αλλά η δυσκολία του τσάκιζε τα νεύρα του οποιουδήποτε gamer. Σχεδόν απάνθρωπα δύσκολο.

Το ότι έπρεπε να ξεκινήσεις από πολύ πίσω την πίστα ξανά όταν έχανες μια ζωή, πραγματικά σε απογοήτευε. Κι όμως δώστου εκεί να δοκιμάζω ξανά και ξανά.

Πάρα πολύ καλό παιχνίδι.

Exolon.gif
Tοτε μαλλον θα σε ενδιαφερει κι αυτο,αν δεν το εχεις υποψη....

http://retrospec.sgn.net/game-links.php?link=exolon
 
Είχε κάποια δυσκολία το Boulder Dash. Σε κάποιες πίστες ,μια κίνηση λάθος και σου κόστιζε μια ζωή (συνήθως εγκλβιζόσουν) ή δεν έβροκσες που ήταν ή πόρτα για το επόμενο level.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει ποτέ πώς λυνόταν ήταν το puzzle στο Impossible Mission!!
 
Πίσω
Μπλουζα