Δωρεάν παιχνίδι από την Nintendo, για όσους έχουν αγοράσει 3DS XL!

Donnie_D

RetroWannaBe
Joined
17 Ιαν 2009
Μηνύματα
44
Αντιδράσεις
11
Απο τα μέσα του Δεκέμβρη τρέχει μια προσφορά, βάσει της οποίας, όσοι έχουν αγοράσει 3DS XL μπορούν να κάνουν εγγραφή στο Nintendo Club μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου, και να διαλέξουν ένα παιχνίδι ανάμεσα απο τα Super Mario 3D Land, Professor Layton and the Miracle Mask, Freakyforms Deluxe, New Art Academy, New Style Boutique και να αποκτήσουν ενα κωδικό, ώστε να το κατεβάσουν δωρεάν απο το eShop μέχρι και τις 31/01/2012.

 


Το θέμα είναι ότι, όπως αναφέρει η σελίδα στο Nintendo Club, την προσφορά μπορούν να την εκμεταλλευθούν μόνο όσοι ζουν στο Ην. Βασειλείο, την Ιρλανδία, την Γερμανία, την Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Πορτογαλία και την Ρωσία.

 


Όμως, εφαρμόζοντας κάτι πολύ απλό, τελικά μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς και οι υπόλοιποι κάτοικοι της Ευρωπαϊκής ηπείρου που δεν ανήκουν στις παραπάνω χώρες - και όχι μόνο-.

 


Μπορεί όποιος θέλει, να κάνει εγγραφή στο Nintendo Club της Μεγάλης Βρετανίας χρησιμοποιώντας το κωδικό που βρίσκεται μέσα στην συσκευασία του 3DS XL, να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που απαιτούνται για τη εγγραφή και την προτίμιση του δωρεάν παιγνιδιού που επιθυμεί, αλλά να δηλώσει ως χώρα κατοικίας μία απο αυτές που είναι κατάλληλες για την απόκτηση του δωρεάν παιγνιδιού. (κατά προτίμηση την Μεγάλη Βρετανία)

 


Μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα, θα έρθει στο mail που έχει δηλώσει ο χρήστης κατά την εγγραφή, ένας κωδικός επιβεβάιωσης για την εγγραφή στην υπηρεσία. Πατώντας πάνω στον σύνδεσμο που αναγράφεται στο mail, ολοκληρώνεται η όλη διαδικασία της εγγραφής.

 


Εντός του 24ώρου, θα έρθει νέο μήνυμα που θα αναγράφει τον κωδικό με τον οποίο μπορεί να κατεβάσει το δωρεάν παιγνίδι.

 


Αυτό που απαιτείται να έχει κάνει ο χρήστης απο πριν, είναι να έχει πάει στις ρυθμίσεις του 3DS XL και να έχει αλλάξει την επιλογή της χώρας σε αυτή που έχει δηλώσει κατα την εγγραφή στο Nintendo Club (π.χ Ην. Βασίλειο) (System Settings-->Other Settings-->Profile-->Region Settings). Μόλις έρθει με mail ο κωδικός εξαργύρωσης του παιγνιδιού, μπορεί ο χρήστης να πάει στο eShop και να κατεβάσει το παιγνίδι που έχει επιλέξει.(eShop-->Menu-->Setting/Others-->Redeem Download Code). Με την ολοκλήρωση της λήψης, μπορεί να επιστρέψει στις αρχικές ρυθμίσεις γλώσσας απο το ίδιο μενού των Settings.

 


Εδώ πρέπει να τονισθεί οτί με την αλλγή χώρας, τα παιγνίδια που έχει κατεβάσει κανείς απο το eShop δεν χάνονται αλλά παραμένουν ώς έχουν. Αυτό που αλλάζει είναι τα credit σε ευρώ που μπορεί να έχει αγοράσει, τα οποία και μηδενίζονται (και αυτό όμως προσωρινά, καθʼ ότι μόλις κατεβάσει το παιγνίδι, μπορεί να επιστρέψει στην αρχική επιλογή χώρας που είχε κάνει, με τα credit να επανέρχονται στο αρχικό ποσό)
 
Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου Donnie. Εφ' όσον κάποιος δικαιούται έναν από τους παραπάνω τίτλους για ποιο λόγο να μην τον αποκτήσει.

Πάντως αυτή τη γελοιότητα με τη Nintendo και την Ελλάδα δεν μπορώ να την καταλάβω. Από όσα γνωρίζω ούτε η Πορτογαλία ούτε και η Ρωσία έχουν Nintendo Club. Εδώ η Ρωσία μέχρι "χθες" είχε κυρίως NTSC τίτλους και τώρα δικαιούται από τη Nintendo of Europe δώρα που ένας Έλληνας δεν έχει δικαίωμα να αποκτήσει? Α ρε Νόρτεκ....... :tsktsk:
 
Πάλι καλά που μου το θύμισες. Το είχα διαβάσει κάπου πριν από ένα μήνα αλλά το ξέχασα... Δυστυχώς όμως έχω δυο προβλήματα:

α) Δεν μου έχει έρθει σχετικό e-mail. Να διευκρινίσω πως το σύστημα το είχα κάνει register λίγο καιρό πριν πρωτοανακοινωθεί η προσφορά (πριν από 2 μήνες συγκεκριμένα). Ωστόσο, έλεγε πως θα ίσχυε αναδρομικά και για όσους το είχαν κάνει πριν. Γενικά πάντως, τα e-mails του Club (π.χ. το μηνιαίο newsletter) μου έρχονται κανονικότατα, ενώ και το account μου το δείχνει κανονικότατα το μηχάνημα και τα παιχνίδια που έχω κάνει register...

edit: Ok, βρήκα αυτό τελικά...

Any Nintendo 3DS XL system (European version) purchased since the release in July 2012 is eligible. In case you have already registered your Nintendo 3DS XL system in Club Nintendo, you will still be able to receive the free download if you log in to your Club Nintendo account and follow the instructions on the banner about the promotion by January 15th, 2013.
β) Ααααν τέλος πάντων μου έρθει το e-mail, δεν ξέρω τι να διαλέξω. Mario και Layton που είναι οι προφανείς επιλογές, είναι τα ΜΟΝΑ παιχνίδια που έχω αγοράσει για το μηχάνημα (εντάξει, έχω και μερικά ελέω byteme που τα πήρα τσάμπα για review). Προφανώς αποκλείουμε το Boutique. Από εκεί και πέρα, έχει παίξει κανείς το Freekyforms για να μου μεταφέρει εντυπώσεις; Για το Art Academy έχω ακούσει τα καλύτερα (το γνωρίζω καλά και από εποχές DS, άλλωστε), αλλά σκέφτομαι ότι δεν είναι "παιχνίδι" με την παραδοσιακή έννοια της λέξης και φοβάμαι ότι ίσως βαρεθώ να ασχοληθώ, όσο ενδιαφέρον και καλοφτιαγμένο και αν είναι...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα