Δωρεαν XBOX Live (1-4 Μαη)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
4.542
Αντε σας περιμενω με προθερμασμενο μοτερ και λαδωμενα οπλα :)

Microsoft is offering Xbox Live Silver users the chance to try out Gold membership for free this weekend.
From 1st - 4th May, everyone gets an automatic upgrade so they can enjoy a bit of multiplayer gaming.

Θα τα πουμε μεσα ,μονο να μην το ξεχασω. :xm:

Θα το σημειωσω στο μπλοκακι.

-Κανονισω λογαριασμους με Pytzamarama στο Live-

Μόνο πες μου τί θα παίξουμε, να ξέρω ποιο όπλο να λαδώσω :D :D :D

Πάει κανείς για Gears Of War 2 - Co-op στο insane?

Εγω θα ελεγα και για κανα 4player-co-op σε COD5 / Halo3 και κανα 6player versus σε OutRun Online Arcade

ΟΚ, για CoD5 ή Halo3 με τους standard χάρτες είμαι μέσα... το outrun δεν το έχω και ούτε πρόκειται :P αλλά άνετα παίζω κοντρούλες στο FM2 :darkglasses:

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΣΚ!!! :D :D :D

Να κανονίσετε και τι ώρα θα βρεθείτε μήπως και σας πετύχω και εγώ στο Live!

Δυστυχως δεν θα μπορεσω να σας πετυχω στο online, ολες τις πατατες Games πηγα και αγορασα στο Xbox 360, αντε να παιξω κανα Halo wars η Gear of wars στο live.

Φιλε vagosgta3 ριξε κανα review απο Too Human.Εισαι πλεον ινστρουκτορας στο παιχνιδι.Ασχοληθηκα μονο για κανα 4ωρο και πραγματικα θελω να το ξαναπιασω αλλα δεν βρισκω χρονο.Θελει χρονο το ατιμο.

(και τσιμπα ενα COD4 τωρα που επεσαν οι τιμες ;) )

Γιώργο μην σου πω ότι αυτό ακριβώς επιδιώκω τον τελευταίο καιρό. ;) (βάλτε στην λίστα των παιχνιδιών με τα freezes εκτός από τα Gears of War 2/μία φορά και Battlefield: Bad Company/>6 φορές και το Lost, πάντως έχω βάλει το Forza Motorsport 2 να γράφει τον γύρο της γης συνεχώς και δεν καταλαβαίνει τίποτα :banghead: )

Το COD4 τί παιχνιδάρα είναι αυτή!!! όποιος δεν το έχει να τρέξει αμέσως να το πάρει και δικαιολογίες του ότι δεν μου αρέσουν τα FPS δεν είναι αποδεκτές... Το τερμάτισα ήδη δύο φορές (και στο Veteran) και παρότι έχω και το #5 (W@W) πιο πολύ ψήνομαι και ξαναβάλω το #4 να παίξω παρά οποιοδήποτε άλλο. Μακράν ότι καλύτερο έχω ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια, αφού μου φαίνεται θα το πάρω και για το PS3!!! Άντε να βγει και το Modern Warfare 2 να λιώσουμε μπροστά στις τηλεοράσεις πάλι...

Καλά ρε παιδιά, έχετε 360 και περιμένετε να δώσει τσάμπα η microsoft 3 μέρες για να παίξετε online;

3 ευρώ το μήνα είναι η gold συνδρομή...

Nαι αλήθεια; Σε ποια χώρα αδελφέ, γιατί εμένα εδώ στην Ελλάδα με έχει χεσμένο η microsoft, οπότε και εγώ δεν γουστάρω να της δίνω λεφτά για υπηρεσίες που επίσημα ΔΕΝ μου παρέχει. Μην πω ότι από την άλλη, γιατί να πληρώνω μία υπηρεσία που στο PS3 την έχω δωρεάν πλέον; Μου φαίνεται ότι όλα τα καλά multiplattform & multiplayer παιχνίδια θα τα παίρνω στο PS3 από εδώ και πέρα.

Ναι εχουμε καλομαθει στο Τζαμπα PSN και η M$ δεν βλεπει φραγκο απο εδω αν δεν αναγνωρισει επισημα την Ελλαδα και δεν φερει membership καρτες στα μαγαζια.

Μεσω Ουγκαντας και ιρλανδιας και ebay σου λεει. :tsktsk:

Ναι και η Ιρλανδία σήμερα έχει πληθυσμό, όσο και η Κίνα... Μας κοροϊδεύεις βρε M$? Είμαστε δεύτερης κατηγορίας πελάτες και υποδεέστεροι από τους Ιρλανδούς, τους Ινδούς, τους Μεξικάνους, τους Φιλιππινέζους, κλπ δηλαδή; Άντε μην τα πάρω στο κρανίο τώρα που είμαι στην δουλειά και βάλω προς πώληση* το 360 και δεν ξανασχοληθώ μαζί του, έτσι; Λοιπόν, το λέω επίσημα, εάν μέχρι το τέλος του έτους δεν έχει επίσημο live η Ελλάδα, θα... θα... θα... θα "σπάσω" το xbox 360 μου και θα παίζω μόνο πειρατικά παιχνίδια από εδώ και πέρα!!! Ούτε ένα cent δεν θα ξαναδείτε από μένα. :P

* (πάνο, ηρέμησε αστειεύομαι βρε... :D )

Ναι και γω, και δεκάδες άλλα άτομα που μένουμε στην Ελλάδα, έχουμε καταφέρει να βρούμε τρόπο να κάνουμε συνδρομή στο Live. Αρκεί μια διεύθυνση στην Αγγλία, και μια κάρτα από το internet. Και παίζουμε με καλές ταχύτητες.

Τώρα εάν κάποιος δεν θέλει να δώσει χρήματα για αυτή την υπηρεσία, είναι δικαίωμα του να μην το κάνει. Δεν θα ζημιώσει την microsoft, ο ίδιος ζημιώνεται που δεν απολαμβάνει το παιχνίδι σε όλο το εύρος.

namida είπε:
Τώρα εάν κάποιος δεν θέλει να δώσει χρήματα για αυτή την υπηρεσία, είναι δικαίωμα του να μην το κάνει. Δεν θα ζημιώσει την microsoft, ο ίδιος ζημιώνεται που δεν απολαμβάνει το παιχνίδι σε όλο το εύρος.
Το απολαμβάνουμε στο PSN, ξέρεις πόσα κορμιά έχουν πέσει τον τελευταίο μήνα στο Killzone 2; :P

Σε κανεναν δεν αρεσει το γεγονος οτι δεν υπαρχει επισημη υποστηριξη της Ελλαδας απο το Live.

Αλλα κανεις λαθος να το συγκρινεις με το PSN. Ειναι διαφορετικη υλοποιηση και διαφορετικη ποιοτικα η προσφερομενη υπηρεσια.

Στη Sony προφανως δεν κοστιζει τιποτα να δωσει access σε ολες τις χωρες και στη Σεληνη. Αυτο ειναι,τζαμπα ειναι,παραπονα δεν μπορεις να εχεις.

Αντιθετα το μοντελο της MS χρειαζεται servers σε καθε υποστηριζομενη χωρα (αυτη τη στιγμη μολις 27 χωρες υποστηριζονται) ωστε να υπαρχουν καποια minimum standards διοτι ομιλουμε για πληρωμενη προσφερομενη υπηρεσια.

Πίσω
Μπλουζα