ambu_dare
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 61
Σιγά την υπηρεσία που για να κατεβάσω ένα demo ασπρίζουν τα μαλλιά μου (αν είναι ελεύθερο για όλα τα μέλη - ρατσισμός στα demos;), άσε δε που δύο μήνες που είχα live, δεν συνάντησα άνθρωπο γεννημένο (από την friends list μου) και έπαιζα με Ινδούς και Μεξικάνους Ενώ φυσικά όλα είναι καθαρά θέμα σεβασμού που τρέφει η κάθε εταιρεία στους πελάτες της. Οι υπηρεσίες της Sony μία χαρά είναι και πολύ πιο γρήγορες από τις αντίστοιχες της Microsoft όσο τις έχω ζήσει. Άντε ο ήχος και καλά που παραπονιούνται ακόμη, ένα update και τέρμα... (αν και στο killzone σε squad, στο Home και στο Chat room μία χαρά το κόβω)
Ό,τι και όσες δικαιολογίες και να πει η Microsoft δεν μας πείθει πια... το γεγονός είναι ένα και είναι απλό. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!! :angry: οπότε μία από τα ίδια και εγώ... χώρια που χρεώνει τα πάντα, gamerpics και themes του "κότσου" (ΧΩΡΙΣ PREVIEW) που στο PS3 όχι μόνο είναι τσάμπα, έχεις και πρόγραμμα να φτιάξεις το δικό σου άμα θέλεις.
Μη χε... δηλαδή το ότι ο μισός πλανήτης μπαίνει μέσω Ιρλανδίας/Αγγλίας/Αμερικής τί σου λέει για την υλοποίηση του μοντέλου που αναφέρεις; Είτε ότι είναι κουραφέξαλα δικαιολογίες, είτε ότι κάποιοι σε αυτές τις τρεις χώρες πληρώνουν καραγκιοζιλίστικα λεφτά για να μπαίνει ο κάθε "ανεπίσημος" και να του "χαλάει" τα minimum standards. Μήπως απλά είναι ανίκανοι να κάνουν κάτι απλό που έχουν κάνει η Sony και η Nintendo ή απλά δεν τους ενδιαφέρει βρε αδελφέ αφού βολεύονται με αυτή την κατάσταση;Wally είπε:Αντιθετα το μοντελο της MS χρειαζεται servers σε καθε υποστηριζομενη χωρα (αυτη τη στιγμη μολις 27 χωρες υποστηριζονται) ωστε να υπαρχουν καποια minimum standards διοτι ομιλουμε για πληρωμενη προσφερομενη υπηρεσια.
Ό,τι και όσες δικαιολογίες και να πει η Microsoft δεν μας πείθει πια... το γεγονός είναι ένα και είναι απλό. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!! :angry: οπότε μία από τα ίδια και εγώ... χώρια που χρεώνει τα πάντα, gamerpics και themes του "κότσου" (ΧΩΡΙΣ PREVIEW) που στο PS3 όχι μόνο είναι τσάμπα, έχεις και πρόγραμμα να φτιάξεις το δικό σου άμα θέλεις.