dean
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 9
ΟΚ, ομολογώ, ακόμα και μέχρι σήμερα είμαι πελάτης του HEMO! Το τελευταίο το αγόρασα... χθες. Εκείνο που συμβαίνει με εμένα είναι πως ενώ πίνω κάθε μέρα γάλα για πρωϊνό από τότε που γεννήθηκα, στη πραγματικότητα το γάλα... δε μου αρέσει καθόλου! Έτσι από μικρό παιδί η μάνα μου ανακάλυψε τη λύση του κακάο που συνεχίζω εως και σήμερα. Υπολογίζω περίπου πως είμαι 25 χρόνια στο HEMO (ναρκωτικά ένα πράγμα, χα) και πριν από αυτό - βάση μυστικών πηγών - έπινα «οβαλτίνη» (κάπως έτσι λεγόταν, ήμουν πολύ μικρός για να θυμάμαι). Στο μεταξύ είχα δοκιμάσει κι άλλα κακάο αλλά κόλλησα στο HEMO. Θα ήθελα πολύ να το ξεφορτωθώ πια, για οικονομικούς και οικολογικούς λόγους (μου τη δίνει στα νεύρα το γυάλινο μπουκάλι που περισσεύει), αλλά δυστυχώς έχω συνηθίσει να πίνω γάλα για πρωίνό και δεν έχω δοκιμάσει άλλη καλύτερη λύση.
Μετά τα παραπάνω, ο λόγος που ανοίγω το θέμα ξεχωριστά είναι πως μετά από επίσκεψη στο πατρικό μου βρήκα σκόρπια εδώ κι εκεί διάφορα δωράκια που έχει δώσει το HEMO κατά καιρούς και τα μάζεψα. Μερικά είναι σχετικά πρόσφατα, μερικά μερικών ετών και η κασετίνα πχ είναι πολύ παλιά, ίσως και 15 ετών, δε θυμάμαι. Δεν είναι όόόλα που έχει δώσει, θυμάμαι κάπου έχω και κάτι χάρακες/μολύβια + το γεγονός πως στα σουπερμάρκετ κάποιες φορές τα ξεκολλάνε από τη συσκευασία και τα κρατάνε οι υπάλληλοι και μπορεί να μη τα δεις. Αν έχετε κάτι διαφορετικό βάλτε φωτό, έχω περιέργεια τί μπορεί να έχω χάσει, χαχα.
Στη φωτό:
- μεταλλικό (!) κουτάκι με επιτραπέζιο φιδάκι (το κουτάκι είναι πιο ωραίο από το επιτραπέζιο)
- κούπα με κουταλάκι (έχω και δεύτερη)
- κυλινδρική κασετίνα με φερμουάρ
- δύο περίεργα στυλό κόκκινο & πράσινο με κλιπ και... πυξίδα
- ένα στυλό κίτρινο περίεργο
- φακό τριών LED με πυξίδα στο πίσω μέρος
- πορτοφολάκι στα χρώματα του HEMO
- ραδιοφωνάκι-φακό
- κρεμαστάρι λαιμού για κινητό
Μετά τα παραπάνω, ο λόγος που ανοίγω το θέμα ξεχωριστά είναι πως μετά από επίσκεψη στο πατρικό μου βρήκα σκόρπια εδώ κι εκεί διάφορα δωράκια που έχει δώσει το HEMO κατά καιρούς και τα μάζεψα. Μερικά είναι σχετικά πρόσφατα, μερικά μερικών ετών και η κασετίνα πχ είναι πολύ παλιά, ίσως και 15 ετών, δε θυμάμαι. Δεν είναι όόόλα που έχει δώσει, θυμάμαι κάπου έχω και κάτι χάρακες/μολύβια + το γεγονός πως στα σουπερμάρκετ κάποιες φορές τα ξεκολλάνε από τη συσκευασία και τα κρατάνε οι υπάλληλοι και μπορεί να μη τα δεις. Αν έχετε κάτι διαφορετικό βάλτε φωτό, έχω περιέργεια τί μπορεί να έχω χάσει, χαχα.
Στη φωτό:
- μεταλλικό (!) κουτάκι με επιτραπέζιο φιδάκι (το κουτάκι είναι πιο ωραίο από το επιτραπέζιο)
- κούπα με κουταλάκι (έχω και δεύτερη)
- κυλινδρική κασετίνα με φερμουάρ
- δύο περίεργα στυλό κόκκινο & πράσινο με κλιπ και... πυξίδα
- ένα στυλό κίτρινο περίεργο
- φακό τριών LED με πυξίδα στο πίσω μέρος
- πορτοφολάκι στα χρώματα του HEMO
- ραδιοφωνάκι-φακό
- κρεμαστάρι λαιμού για κινητό