Δώρα σε συσκευασίες απορρυπαντικών πλυντηρίων

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Joined
25 Απρ 2010
Μηνύματα
9.442
Αντιδράσεις
6.788
Αναφέρομαι σε κάποια δωράκια που κυκλοφόρησαν μέσα σε συσκευασίες απορρυπαντικών για πλυντήριο.

-ρολογάκια χειρός: αρχές δεκαετίας του 90 το SKIP έδινε ένα παιδικό αναλογικό ρολογάκι και ένα άλλο απορρυπαντικό (μάλλον το DIXAN) έδινε ένα ψηφιακό-ηλιακό ρολόι.

-μινιατούρα χιονάνθρωπου-κεράκι: κατά τα μέσα της δεκαετίας του 90 το SKIP έδινε μια μινιατούρα χιονάνθρωπου σε κεράκι. Η διαφήμιση έδειχνε ένα χιονάνθρωπο που μεταξύ άλλων έλεγε: "Και έχω και κάτι άλλο ακόμα...το χιονάνθρωπο του SKIP", βγάζοντας από τη συσκευασία του απορρυπαντικού την εν λόγω φιγούρα.

-τσάντα-σακίδιο:στην αρχή της σχολικής χρονιάς ,μέσα δεκαετίας του 90, το SKIP έδινε μια πολύχρωμη τσάντα-σακίδιο, μικρή μεν αλλά βολική για εκδρομή ή οταν δεν είχες πολλά μαθήματα στο σχολείο.

Σημειωτέον ότι η τσάντα είχε κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό και δεν την είχα προλάβει!!!Αντιθέτως είχα πάρει τα ρολογάκια και τη μινιατούρα του χιονάνθρωπου...

Τα θυμάστε αυτά τα δωράκια?
 
Επισης μια σειρα σετ μαχαιροπιρουνα, και αλλη μια φορα ενα μεταλλικο μπωλ για ξηρους καρπους
 
Την μινιατούρα χιονάνθρωπου-κεράκι την έχω ακόμα!!! Αν το θυμηθώ τα Χριστούγεννα θα το φωτογραφίσω και θα το ποστάρω
 
Επίσης το SKIP έδινε και χριστουγεννιάτικα στολίδια,που ήταν ξύλινα,κάτι αστεράκια,χιονάνθρωποι,συνήθως κόκκινα ήταν όλα!
 
Πιστεύω το πιο χαρακτηριστικό ήταν τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια χιονάνθρωποι για το δέντρο, που έδινε το skip.
 
Το αρκουδάκι casoline που ήταν δωρο σε καποια συσκευασία. Νομίζω αυτό το είχαν πάρει αρκετοι!
 
To έχω το αρκουδάκι Καζολίν (=Snuggle Bear) ! Είχε κυκλοφορήσει κατά καιρούς σε μικρό και σε μεγάλο μέγεθος (το μεγάλο ήταν ίδιο με αυτό στις διαφημίσεις).


Μια εξαδέλφη μου που οι γονείς μάλλον αγόραζαν πιο συχνά το απορρυπαντικό πήρε και τα δυο μεγέθη. Εμείς πήραμε το αρκουδάκι μικρού μεγέθους.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και κάτι μικρά άσπρα αρκουδάκια είχα βρει,σε ένα απορρυπαντικό.2 σε κάθε συσκευασία!
 
Έχω και εγώ μερικά τέτοια ζωάκια , αν και δεν θυμάμαι από ποιό απορυπαντικό ήταν . Θυμάμαι ωστόσω πως για αρκετό καιρό μυρίζανε πολύ ωραία !

 
Νομίζω το skip έδινε κάποτε ένα walkman σε κόκκινο(?) χρώμα. Το μόνο που θυμάμαι είναι πως ήταν τελείως της πλάκας, χαλούσε πολύ εύκολα!
 
Αργότερα δεν θυμάμαι ποιο απορρυπαντικό έδινε τσάντες-σακίδια Le coq sportif σε κόκκινο ή μπλε χρώμα...Αλήθεια ποιο ήταν θυμάστε?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Kambia είπε:
Την μινιατούρα χιονάνθρωπου-κεράκι την έχω ακόμα!!! Αν το θυμηθώ τα Χριστούγεννα θα το φωτογραφίσω και θα το ποστάρω
μήπως η μινιατούρα ήταν αυτή;

fetch
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τους ειχα κ εγω τους χιονανθρωπους!!!!!!!Ακομα θυμαμαι τη χαρακτηριστικη μυρωδια του συγκεκριμενου κεριου!!

Εκτος απο τα απορρυπαντικα κ το hemo εβαζε retro δωρα!!Αλλα κ το nesquick!!Eδω ενα πορτοφολι!!

[edit] dead photo [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Είχα μια διαφορετική φιγούρα χιονάνθρωπου από το SKIP. Μπορεί όμως να κυκλοφορούσε σε διάφορα σχέδια...
 
krem13 νομίζω αυτήν έχω και γω.
 
Κάπου το έχουμε και μεις το κεράκι χιονάνθρωπο!! Νομίζω το δικό μας είχε κόκκινο καπελάκι...καθώς και τα φωτάκια με τα χιονανθρωπάκια.

Από απορρυπαντικά πάντως, αν και δεν θυμάμαι αν ήταν Skip ή Ariel αποκτήσαμε το πρώτο μας CD!! Αν δεν κάνω λάθος ήταν μία συλλογή με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Αυτό στάθηκε και η αφορμή να αγοράσουμε το πρώτο μας CD player το ΄93 αν και για καιρό ήταν το μόνο που είχαμε να ακούμε... :p
 
Δώρα από απορρυπαντικά

θυμαται κανεις οταν τα απορυπαντικα σε σκονη ειχαν μεσα δωρα??συγκεκριμενα θυμαμαι απο το skip να εχω παρει μια φωτογραφικη μηχανη δεν θυμαμαι αν ηταν στο skip η σε καποιο αλλο που ειχα παρει ενα πολυ ωραιο κομπιουτερακι ηλιακο και επισης θυμαμαι στο skip να δινουν καποια χριστουγεννα δωρο λαμπακια χιονανθρωπους για το χριστουγεννιατικο δεντρο που ηταν πολυ ωραια καθως επισης καποια αλλα χριστουγεννα να δινουν στο skip κατι ξυλινα στολιδια με ανθρωπακια που μαλιστα τα εχουμε κρατησει ακομα θυμαται καποιος καποια αλλα δωρα που να εδιναν τα απορυπαντικα??
 
Στο ARIEL έβαζε και κατι ραδιοφωνάκια fm της εποχής που ήταν αναλογικα και χρειαζόταν να γυρνάς με το χέρι τον επιλογέα των σταθμών έπαιρναν δύο μικρές μπαταρίες.
 
screenshots απο μια καλοκαιρινη διαφημιση του skip που εκανε δωρο το ρολόι που βλεπουμε:

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php


ανακαλυψα τη διαφημιση(δεν ηταν ομως ολοκληρωμενη) σε ενα επεισοδιο της σειρας "το μικρο σπιτι στο λιβαδι",χρονολογια δε γνωριζω αλλά ηταν σιγουρα την εποχη που η ΕΡΤ2 ειχε το σημα "2" που φαινεται στα παραπανω στιγμιοτυπα
m1.JPG

m2.JPG

m3.JPG

m5.JPG

m6.JPG

m7.JPG
 
Αυτό το ρολογάκι το είχα πάρει με το απορρυπαντικό Skip! Moυ άρεσε πολύ και αν θυμάμαι καλά, ρύθμιζες την ώρα με το κουμπάκι στο πλάι, απλά πατώντας το και όχι γυρίζοντάς το, όπως συνήθως.
 
Πίσω
Μπλουζα