Δώρα σε συσκευασίες απορρυπαντικών πλυντηρίων

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας BETTY BOOP
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
thebest20 είπε:
Επίσης το SKIP έδινε και χριστουγεννιάτικα στολίδια,που ήταν ξύλινα,κάτι αστεράκια,χιονάνθρωποι,συνήθως κόκκινα ήταν όλα!
νομιζω οτι βρηκα αυτη τη συσκευασια SKIP σε ενα επεισοδιο της σειρας "τμημα ηθων"

attachment.php

tmskip.JPG

ψηφιακό ηλιακό ρολόι από συσκευασία απορρυπαντικού (μάλλον DIXAN, σύμφωνα με το πρώτο μήνυμα του θέματος)

ΨΗΦΙΑΚΟ ΡΟΛΟΙ.jpg

τηλεοπτικη διαφημιση του απορρυπαντικου skip με δωρο το χιονανθρωπο-κερακι

αν θυμαμαι καλα, κυκλοφορησε η φιγουρα την περιοδο 1994-1995

-μινιατούρα χιονάνθρωπου-κεράκι: κατά τα μέσα της δεκαετίας του 90 το SKIP έδινε μια μινιατούρα χιονάνθρωπου σε κεράκι. Η διαφήμιση έδειχνε ένα χιονάνθρωπο που μεταξύ άλλων έλεγε: "Και έχω και κάτι άλλο ακόμα...το χιονάνθρωπο του SKIP", βγάζοντας από τη συσκευασία του απορρυπαντικού την εν λόγω φιγούρα.
Και εγώ τον έχω το χιονάνθρωπο-κεράκι του Skip. Το θυμήθηκα τώρα που ανέβασα τη διαφήμιση στο σχετικό θρεντ για τις Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις. Αυτές τις μέρες που θα κατεβάσω τα Χριστουγεννιάτικα για να στολίσω, θα το βρω, θα το φωτογραφίσω και θα το ανεβάσω. Αν θυμάμαι καλά ίσως να έχω και τα λαμπάκια, δεν είμαι καθόλου σίγουρος όμως.

Walkman δώρο στο απορρυπαντικό skip

Πηγή εικονας facebook cult battles
Το έχω ακομα στο κουτί του...το βρηκα πριν λιγο καιρο σε μια παλια κουτα με αντικειμενα απο τα 80'ς!

Και εγώ τον έχω το χιονάνθρωπο-κεράκι του Skip. Το θυμήθηκα τώρα που ανέβασα τη διαφήμιση στο σχετικό θρεντ για τις Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις. Αυτές τις μέρες που θα κατεβάσω τα Χριστουγεννιάτικα για να στολίσω, θα το βρω, θα το φωτογραφίσω και θα το ανεβάσω. Αν θυμάμαι καλά ίσως να έχω και τα λαμπάκια, δεν είμαι καθόλου σίγουρος όμως.
Τον είχα και γω το χιονάνθρωπο κεράκι.
Μου φαίνεται πως υπήρχε και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο κεράκι.

Και εγώ τον έχω το χιονάνθρωπο-κεράκι του Skip.
'Εψαξα στα Χριστουγεννιάτικα, αλλά δεν τον βρήκα. Θυμάμαι πέρυσι κάπου τον είχε πάρει το μάτι μου, οπότε όλο και κάπου θα βρεθεί κάποια στιγμή. Πάντως είμαι σχεδόν σίγουρος τελικά ότι κάπου έχω και τα λαμπάκια - χιονάνθρωπους.

Πίσω
Μπλουζα