katerinak
Expert
- Αντιδράσεις
- 3.091
Αυτό πρέπει να το είχα. Μου θυμίζει κάτι.BETTY BOOP είπε:ψηφιακό ηλιακό ρολόι από συσκευασία απορρυπαντικού (μάλλον DIXAN, σύμφωνα με το πρώτο μήνυμα του θέματος)Προβολή συνημμένου 120130
Και εγώ τον έχω το χιονάνθρωπο-κεράκι του Skip. Το θυμήθηκα τώρα που ανέβασα τη διαφήμιση στο σχετικό θρεντ για τις Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις. Αυτές τις μέρες που θα κατεβάσω τα Χριστουγεννιάτικα για να στολίσω, θα το βρω, θα το φωτογραφίσω και θα το ανεβάσω. Αν θυμάμαι καλά ίσως να έχω και τα λαμπάκια, δεν είμαι καθόλου σίγουρος όμως.-μινιατούρα χιονάνθρωπου-κεράκι: κατά τα μέσα της δεκαετίας του 90 το SKIP έδινε μια μινιατούρα χιονάνθρωπου σε κεράκι. Η διαφήμιση έδειχνε ένα χιονάνθρωπο που μεταξύ άλλων έλεγε: "Και έχω και κάτι άλλο ακόμα...το χιονάνθρωπο του SKIP", βγάζοντας από τη συσκευασία του απορρυπαντικού την εν λόγω φιγούρα.
Το έχω ακομα στο κουτί του...το βρηκα πριν λιγο καιρο σε μια παλια κουτα με αντικειμενα απο τα 80'ς!Walkman δώρο στο απορρυπαντικό skip
Πηγή εικονας facebook cult battles
Τον είχα και γω το χιονάνθρωπο κεράκι.Και εγώ τον έχω το χιονάνθρωπο-κεράκι του Skip. Το θυμήθηκα τώρα που ανέβασα τη διαφήμιση στο σχετικό θρεντ για τις Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις. Αυτές τις μέρες που θα κατεβάσω τα Χριστουγεννιάτικα για να στολίσω, θα το βρω, θα το φωτογραφίσω και θα το ανεβάσω. Αν θυμάμαι καλά ίσως να έχω και τα λαμπάκια, δεν είμαι καθόλου σίγουρος όμως.
'Εψαξα στα Χριστουγεννιάτικα, αλλά δεν τον βρήκα. Θυμάμαι πέρυσι κάπου τον είχε πάρει το μάτι μου, οπότε όλο και κάπου θα βρεθεί κάποια στιγμή. Πάντως είμαι σχεδόν σίγουρος τελικά ότι κάπου έχω και τα λαμπάκια - χιονάνθρωπους.Και εγώ τον έχω το χιονάνθρωπο-κεράκι του Skip.