ChristosM
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 1.092
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Μπράβο Άλκη - κι εγώ το ίδιο έκανα (στα "Σχόλια" κάτω κάτω) και μάλιστα πρότεινα την ονομασία "ΕΡΤ Gold"...tsalk είπε:Ήδη έχω καταθέση την προσωπική μου άποψη για την δημιουργία καναλιού βασισμένου στο τεράστιο αρχείο της πρώην ΕΡΤ, εκφράζοντας παράλληλα και την ευχή μου για τον συνεχή εμπλουτισμό αυτού του αρχείου.
Διαβάζονται Σταμάτη!!stam1370 είπε:Έχω στείλει τις προτάσεις μου επίσημα μέσω της φόρμας. Φυσικά έγραψα και εκεί που λέει "σχολιάστε", κάτω από τη φόρμα. Δεν προνόησα, όμως, να κάνω αντιγραφή... μετά που έκανα "υποβολή σχολίου" είδα ότι δεν φαίνονται τα σχόλια, για τους "δικούς τους" ευνόητους λόγους, προφανώς...
Μπερνάρ.......τα ίδια μυαλά έχουμε!!!!!! (angle_grig, νομίζω πως θα συμφωνήσεις και συ μαζί μου).
Φρόντισα να αποθηκεύσω τη φόρμα σε PDF, για να την έχω στον υπολογιστή, αλλά τη μετέτρεψα σε απλή εικόνα για να δείτε τις απόψεις μου. Ελπίζω να μπορούν να διαβαστούν: ...
Καλή ιδέα Άλκη - και το δικό μου "300" που έγραψα ήταν κατά προσέγγιση, διότι δεν συγκράτησα τον ακριβή αριθμό....tsalk είπε:Ας μας ενημερώνουν οι φίλοι που καταθέτουν προτάσεις για τον συνολικό αριθμό των προτάσεων. Στις 5 το απόγευμα η δική μου πρόταση είχε τον αριθμό 211.
Άλκη, 202 είναι το δικό μου νούμερο...tsalk είπε:Ας μας ενημερώνουν οι φίλοι που καταθέτουν προτάσεις για τον συνολικό αριθμό των προτάσεων. Στις 5 το απόγευμα η δική μου πρόταση είχε τον αριθμό 211.
Η πρώτη σκέψη, διαβάζοντάς σε ήταν: "ώπα! δεν είμαι τελικά μόνος"!bernard.c είπε:Διαβάζονται Σταμάτη!!![]()
Με συγκίνησες με τις προτάσεις σου - πέρα του ότι είναι άψογα τεκμηριωμένες, εκπέμπουν την αγάπη σου προς:
1) την ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης και του Ελληνικού ραδιοφώνου
2) την Ελλάδα
Αυτή την "έκκληση" στο τέλος να κρατήσουν το "Ελληνική" μέσα στην ονομασία το έγραψα κι εγώ στα σχόλιά μου!! Απίστευτο το πόσο όμοια σκεφτόμαστε!!!!!!!!!!![]()
Έτσι ακριβώςstam1370 είπε:Η πρώτη σκέψη, διαβάζοντάς σε ήταν: "ώπα! δεν είμαι τελικά μόνος"!Και σκέψου ότι στα σχόλια που δεν φανήκαν, επιχειρηματολόγησα κι εγώ σχετικά με τους ξένους φορείς - χρησιμοποίησα το BBC, τη RAI αλλά και το ΡΙΚ, ως φορείς που μετρούν πάνω από μισό αιώνα ζωής και είναι άρρηκτα συνδεδεμένες οι ονομασίες τους με τις χώρες τους, άσχετα αν τα λογότυπα αλλάζουν κατά καιρούς!
Τι ώρα περίπου κατέθεσες τις προτάσεις σου;stam1370 είπε:Άλκη, 202 είναι το δικό μου νούμερο...
Ευτυχώς, το γράφει επάνω: 5:25:50 μ.μ. γιατί αλλιώς θα έλεγα "κάποια στιγμή το μεσημέρι"...bernard.c είπε:Τι ώρα περίπου κατέθεσες τις προτάσεις σου;
Ok, εγώ αργότερα, κατά τις 8μμ, εξ' ου και είχα μεγαλύτερο νούμερο (αλλά δεν θυμάμαι ποιο ήταν...)stam1370 είπε:Ευτυχώς, το γράφει επάνω: 5:25:50 μ.μ. γιατί αλλιώς θα έλεγα "κάποια στιγμή το μεσημέρι"...
Θα συμφωνήσω και εγώ 100% με τον CristosM. Αν είχα την "δύναμη" θα αξίωνα να επιστρέφαμε πίσω με τις παλιές ονομασίες και τα σήματα της ΕΡΤ. Έτσι την μάθαμε, έτσι την ζήσαμε..... όσον και αν αυτό ακούγεται ως επιστροφή στο παρελθόν.... Κατα την γνώμη μου το πρόβλημα έπρεπε να λυθεί σε άλλη βάση και η αλλαγή στην ονομασία δεν σημαίνει τίποτα απολύτως, ούτε αναμόρφωση ούτε ανανέωση. Θα έπρεπε λοιπόν η ονομασία να μείνει όπως είχε και οι αλλαγές να γίνουν σε άλλο επίπεδο.... Σταματώ εδώ για να μην παρεκτραπεί η συζήτηση....ChristosM είπε:Οπως και να ονομαστει στο τελος, για μενα θα ειναι παντα η ΕΡΤ και η ΕΡΤ2.