ΕΙΡΤ / ΕΡΤ / ΕΤ1 Ειδήσεις

Απόσπασμα από το βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με τον Κώστα Τσιβιλίκα. Στο δελτίο καιρού ο Γιώργος Μελανίτης. Μεταδόθηκε το 1987.
 
Απόσπασμα από το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων της ΕΤ-1 με τον Δημήτρη Στάμου. Μεταδόθηκε Κυριακή 26 Νοεμβρίου 1989.
Μεταπήδησε στον ΑΝΤ-1 το 1990 για ν' αντικαταστήσει τον Μάριο Κυπριανίδη στη παρουσίαση των ειδήσεων του σταθμού όπου παρέμεινε μέχρι το 2018. Ταυτόχρονα εργάστηκε στο ΑΝΤ-1 FM όπου διετέλεσε διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης ενώ παράλληλα παρουσίαζε το ενημερωτικό magazino «Εν εξελίξει» τα Σαββατοκύριακα με την Ελευθερία Γεωργάκαινα και τη πολιτική εκπομπή «Κόντρα στο Ρεύμα» με τον Νικόλα Βαφειάδη.
 
Μέχρι στιγμής δεν είδα κανένα απόσπασμα από τα δελτία ειδήσεων με τους Απόστολο Αποστολόπουλο και Ελισσάβετ Φιλιππούλη.

Από τις πιο εμβληματικές φιγούρες του κεντρικού δελτίου των 21:00 ο Απόστολος Αποστολόπουλος υπήρξε επίσης αρθρογράφος στην εφημερίδα Αυγή ενώ παράλληλα διετέλεσε anchorman σε δεκάδες διαφημιστικά spots της Icon Διαφημιστικής και της Saatchi & Saatchi από το 1980 ως το 1987. Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν το 2015 όταν η ΕΡΤ επανήλθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μετά από 2 χρόνια απουσίας.

απόστολος αποστολόπουλος.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ μία εβδομάδα μετά τις Εθνικές Εκλογές της 5ης Νοεμβρίου 1989 και με κεντρικό θέμα της ειδησεογραφίας τη "διαχείριση" της (2ης) διερευνητικής εντολής σχηματισμού κυβέρνησης από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου. Με τον Απόστολο Αποστολόπουλο.

 
Απόσπασμα από το βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με τον Κώστα Χούντα και τα νέα από την Biennale της Θεσσαλονίκης με τον Νίκο Βολωνάκη. Μεταδόθηκε τον Νοέμβριο του 1986.
 
Απόσπασμα από το βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με τον Κώστα Χούντα και τα νέα από την Biennale της Θεσσαλονίκης με τον Νίκο Βολωνάκη. Μεταδόθηκε τον Νοέμβριο του 1986.
Χάρης Αλευρόπουλος στα Αθλητικά και Ανδρέας Λαζάνης στο Δελτίο Καιρού (στο οποίο υπήρχε πρόγνωση για την Καλαμάτα λόγω του καταστροφικού σεισμού του 1986).
 
Εκτός από την Ελισσάβετ Φιλιππούλη σημαντική ήταν η παρουσία της Φαίης Μαυραγάνη στην εκφώνηση των δελτίων του πρώτου καναλιού της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
 
Απόσπασμα από το βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με τον Κώστα Χούντα και τα νέα από την Biennale της Θεσσαλονίκης με τον Νίκο Βολωνάκη. Μεταδόθηκε τον Νοέμβριο του 1986.
Ο Νίκος Βολωνάκης έφυγε τον περασμένο Σεπτέμβριο από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

 
Απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΤ-1 . Μεταδόθηκε Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 1990.
 
Το βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ-1 με τον Κώστα Τσιβιλίκα. Μεταδόθηκε Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 1984.
 
Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων της ημέρας με τους Βούλα Μπαρούχου και Κώστα Χούντα στο δελτίο καιρού ο Γιώργος Μελανίτης και στα αθλητικά ο Χάρης Αλευρόπουλος. Μεταδόθηκε 02 Ιανουαρίου 1989 στην ΕΡΤ.
 
Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων της ΕΤ-1 με τον Γιάννη Συνοδινό. Στο δελτίο καιρού ο Δημήτρης Ζιακόπουλος. Μεταδόθηκε Τρίτη 08 Ιανουαρίου 1991.
 
Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων της ημέρας με τους Σπύρο Χατζάρα και Ευγένιο Ανδρικόπουλο. Στο δελτίο καιρού ο Γιώργος Μελανίτης. Μεταδόθηκε το 1988 στην ΕΡΤ.
 
Απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με τους Σπύρο Χατζάρα και Ρίτα Ασημακοπούλου. Μεταδόθηκε Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 1989.
 
Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων της ημέρας με τον Γιάννη Δασκαλάκη. Μεταδόθηκε το 1992 στην ΕΤ-1.
Στο τέλος του δελτίου ο παρουσιαστής αναφέρεται στην ημερομηνία "Πέμπτη 29 Οκτωβρίου", στις υψηλές θερμοκρασίες και επιπλέον στο θέμα της λειψυδρίας που έπληττε τότε την Ελλάδα με αποτέλεσμα να έχουν μειωθεί δραματικά τα αποθέματα νερού στο φράγμα του Μόρνου.
 
Πίσω
Μπλουζα