ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 60

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας SARROS
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

SARROS

RetroN00b
Αντιδράσεις
0
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 60

Γράφω εδώ και 5-6 χρόνια ενα λέυκωμα βιβλίο που αφορά τα συγκροτήματα της δεκαετιάς του 60. Ισως πολλοί από εσας γνωρίζετε τα..γνωστα εκείνης της εποχής (FORMINX, IDOLS, CHARMS, OLYMPIANS, SOUNDS)...

Ισως ομως θα έχετε ακουσει κάθε γειτονιά είχε και 2-3 μουσικά ερασιτεχνικά γκρουπ καθώς η μόδα της εποχής είχε γίνει μανία...

Οσο καιρό γράφω το βιβλίο μου έχω μαζέψει εκατοντάδες φωτογραφιές από συναυλίες απο μουσικά πρωινα, από πρόβες, απο club,απο οτιδήποτε έχει να κανει με την μοντερνα μουσικη της δεκαετιάς του 60.

Θα ήθελα από όποιον φίλο του RETROMANIAX μπορεί να με βοηθήσει να βρω τα παρακατω:

- Φωτογραφιές συγκροτηματων της δεκαετίας του 60 (από προσωπικά αρχεία μουσικών ή θεατών των μουσικών εκδηλώσεων της εποχής)

- Μελη μουσικών συγκροτηματων (επιθυμώ να τους παίρνω συνέντευξη η οποία θα αναρτηθει στο RETROMANIAX). Αν έχετε κάποιον συγγενή, θέιο, θεία, παππού που γνωρίζετε ότι συμμετείχε σε κάποιο συγκρότημα της εποχής ...θα ήθελα να με φέρετε σε επαφή, για την άντληση πληροφορτιών)!

Αναμένωντας την βοήθεια, ΟΛΩΝ σας

Σας ευχαριστω!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Υπάρχει μία ταβέρνα με ζωντανή μουσική, στους Θρακομακεδόνες, που την έχει ένα παλιό μέλος του συγκροτήματος "Gold Figures". Αυτός εάν έχει την διάθεση να μιλήσει θα ξέρει αρκετά πράγματα. Θα ρωτήσω την ανηψιά του και θα σου απαντήσω, ελπίζω σύντομα.

TO: Stelliana!

Stelliana kalispera....

An thes rota tin anipsia tou pos legetai i taverna kai tha ton anakalipso poios einai...

Oso gia to group prepei na legetai GOLD FINGERS....alla an einai GOLD FIGURES, akoma kalytera! Perimeno apantisi sou, na sai kala!

OLYMPIANS

Ένα ωραίο στιγμιότυπο από το τραγούδι "Συγνώμη" των OLYMPIANS. Δεν ξέρω ποια είναι η ταινία αλλά υποθέτω είναι γύρω στο 1967. Πολλές σπάνιες φωτογραφίες και άλλο υλικό σχετικά με τους OLYMPIANS μπορείτε να δείτε εδώ.

update: Η ταινία είναι η "Για την καρδιά της ωραίας Ελένης" (1967) όπως μπορείτε να δείτε και εδώ.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα