ΕΠΙΚΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ διαφήμιση Ζelda, 1998

Τρομερη διαφημιση ευχαριστουμε! :thumbup:
 
Tην θυμαμαι την διαφημιση αυτη και πραγματικα ειναι ολα τα λεφτα ειδικα αυτα τα ''ου φοβηθεις'' κλπ ειναι πολυ χαρακτηριστηκα.Χιλια μπραβο και respect obiwan που μας την ξαναθυμησες :thumbup: :bow:
 
Μηπως η διαφημιση ειναι εκτος οριων του ρετρο; (εως το 1995):what:
 
Αφού το Nintendo 64 είναι μετά το 1995... :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
johnny19818 είπε:
Αφού το Nintendo 64 είναι πριν το 1995... :)
Οχι το nintendo 64 δεν ειναι ρετρο αφου πρωτα κυκλοφορησε 23 ιουνιου 1996 ιαπωνια και τον μαρτιο 1997 ηρθε στην ελλαδα!!ωραια διαφημιση του zelda o.of.t!!την θυμαμαι και εγω!!
 
εγω παιδια δεν την θυμαμαι καθολου αυτη την διαφησημη,σαν να την βλεπω πρωτη φορα,δεν ξερω γιατι

οντως επικη ομως
 
milntov είπε:
Οχι το nintendo 64 δεν ειναι ρετρο αφου πρωτα κυκλοφορησε 23 ιουνιου 1996 ιαπωνια και τον μαρτιο 1997 ηρθε στην ελλαδα!!ωραια διαφημιση του zelda o.of.t!!την θυμαμαι και εγω!!
Έλα κατά λάθος το έγραψα. Φυσικά και είναι μετά το 1995. Αφού έχω την κονσόλα. Εκ παραδρομής έκανα λάθος :) .
 
Όπως και να χει, σπανιο να βλεπεις διαφημισεις ελληνικες για videogames. Οποτε σπανιο και το βιντεο!
 
Θρυλικη διαφήμιση για ενα θρυλικο παιχνιδι! Χριστούγεννα του 1998 ειχε παιξει και τη θυμαμαι απο τοτε! Τοσο στο περιοδικο Games και Gamepro, το Zelda ocarina of time ειχε βγει παιχνίδι του μηνα και συζητιόταν παντου! Ποσο μεγαλη πικρα αποτελει το γεγονος οτι δε βλεπουμε πλεον αναλογες διαφημίσεις και στη σημερινή εποχη, ειναι αποριας αξιο που δεν εγινε κατι αντίστοιχο για το καινουριο Ζelda του Switch οπου ειχε γινει τοσο μεγαλος ντόρος.. Αλλα σε μια εποχη που η βιομηχανία του gaming γινεται ολοενα και πιο αδιάφορη, που οι κονσόλες δε πωλουνται πλεον στα παιχνιδάδικα της γειτονιάς διπλα απο τα playmobil και τα επιτραπέζια αλλα σε απρόσωπες αλυσίδες πολυεθνικών με αποστειρωμένα ράφια, μαλλον δε θα ξαναδουμε ποτε..
 
Φοβερή διαφήμιση. Ούτε που τη θυμάμαι να πω την αλήθεια. Αυτή η γραμματοσειρά ρε παιδιά τύπου καινής διαθήκης χτυπάνε άσχημα στο μάτι. Χάθηκε ο κόσμος να χρησιμοποιήσουν την ίδια γραμματοσειρά με την αγγλική έκδοση του τρειλερ? :D
 
Πίσω
Μπλουζα