Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.032
Αδερφε μου επιτελους ημαστε δυο σαυτη την ανηση μαχη εναντια στο κατεστημενο που λεγεται checkpoints Σιγα σιγα και θα τους φαμε ολουςmike είπε:Εγω ψηφισα ΟΧΙ, αλλα δεν ειμαι ακριβως κατα των saves, ειμαι κατα των αυτοματων checkpoints. Και το καταλαβα ξεκαθαρα στο HALO OSDT που παιζω αυτες τις μερες. Το ξαναπαιζω στο "δυσκολο" και οπως ολοι ξερουν το παιχνιδι εχει αυτοματο checkpoint. Παραδειγμα: Εχω φτασει προς το τελος της αποστολης, μου την πεφτουν, κανω λαθη, εχω ελαχιστη ενεργεια και ενω ειμαι ετοιμος να χασω και μου ριχνει ενα checkpoint. Μετα χανω και φυσικα καθε φορα που ξεκιναω, εχω ελαχιστη ενεργεια και δεν προλαβαινω να κανω τιποτα, απλα χανω. Μονο λυση να ξαναπαιξω ολη την αποστολη απο την αρχη. Γιατι ρε αχρηστοι προγραμματιστες εν ετη 2012 δεν μπορειται να βαλεται μια επιλογη εαν θελω checkpoint ή οχι?
Ξαναλεω δεν ειμαι κατα των saves, αλλωστε πως θα επαιζες RPG, αλλα θελω να επιλεγω εγω ποτε θα γινεται και αν θα γινεται.
Υ.Γ.Να διευκρηνησω οτι δεν μιλησα για saves.Εννοοιται οτι ειμαι υπερ των saves αφου λατρευω τα RPG'S.Αποκλειστικα για Checkpoints ειναι το θεμα.