Εγκαταστάσεις Columbia και Ερυθρού Σταυρού

Domenica

Banned
Joined
9 Νοέ 2009
Μηνύματα
1.208
Αντιδράσεις
145
Δυο ιστορικα κτιρια που βρισκονται διπλα και σαπιζουν παρεα...
 
Χαρά στο κουράγιο σου! Πλέον αυτές οι εγκαταστάσεις είναι πρώτες εστίες μόλυνσης λόγω των σκουπιδιών και δυστυχώς αποτελούν χώρους φιλοξενείας μεταναστών που ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες.

Όπως γίνεται σχεδόν πάντα στην Ελλάδα, κτίρια με ιστορική σημασία ρημάζουν. Κάποιος είχε πετάξει την πρόταση για δημιουργία μουσείου ελληνικής μουσικής και δισκογραφίας στο κτίριο της Κολούμπια, αλλά όπως επίσης συμβαίνει στην Ελλάδα, εγκαταλείφθηκε το όποιο σχέδιο και η ιδέα έμεινε μετέωρη. Μακάρι κάποιος να βρεθεί να αξιοποιήσει αυτούς τους χώρους. Ξέρετε εαν τουλάχιστον πρόλαβαν να αδειάσουν το κτίριο της Κολούμπια πριν το κατεδαφίσουν; Εαν είχε γίνει πλιάτσικο στην εγκατάσταση και έχουν κλαπεί αρχεία; Δεν το χω ψάξει καθόλου. Παρά το γεγονός ότι περνάω πάρα πολύ συχνά με τον ηλεκτρικό από κει, όλο ξεχνάω να ψάξω για αυτό.

edit: Διαβάζοντας το πόστ του Plink http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?16821-columbia&p=263217&viewfull=1#post263217 ενημερώθηκα για την κατάσταση. Το θλιβερό είναι ότι σε αυτή τη χώρα κάποια πράγματα πλέον έχουν καταντήσει να είναι λογικά ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Ενω δεν ήξερα για την υπόθεση, τελικά οι υποθέσεις μου έγιναν στην πραγματικότητα. Κρίμα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ευχαριστώ! Ωραια θα ηταν να γινει μουσειο αλλα...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα