μολις ξυπνησα.................παω να κανω καφεδακι λορενα αγνοεισε τους ζηλευουν.......ναι κουραστικα βρε η φαια μου ουσια μετακινηθηκε....αλλα αμα γραφτει ο πας στο κλαμπ θα συνερθω........
και ομως λορενα μου ειναι ο πρωτος....ετοιμαζω 2 ενυδρεια ενα 120αρι και ενα 350αρι για οσκαρ και σκαλαρια αντιστοιχα και τα νερα τουσ τα πηγαν χαλια στισ μετρησειςοποτε.....αδειασμα και ξαναστησημο απο την αρχη.....σταματησα γυρω στις 4.30......η συνεχεια σημερα.....
ζηλια ψωρα....λορενα ειναι κατι σαν ηρεμιστικα γενικως λατρευω τα ζωα......και το οσκαρακι ειναι σαν πετ το εκπαιδευεισ τρωει απο το χερι σου καθετε να το χαιδεψεις ειναι ωραια φαση......παρτε αυτο που ακους και αναψαν τα αιματα
χαχχαχααχα κοιτα τωει τα αστακουδακια ζωντανα και ολοκληρα π.χ.ειναι σαρκοφαγο αλλα δεν εχει δοντια μπροστα επιτιθετε με το χτυπημα και χωνει οτι βρει στο στομα του ποτε ομως δεν πηραζει τον ιδιοκτητη τους αλλους απλα δεν θα τους πλησιασει ευκολα
ειναι πολυ γλυκο ψαρακι εχω παραγγηλει ενα σαν και αυτο μονο που ειναι κοκκινο μαυρο το ταιγκρα