Εκδήλωση για τα 30 χρόνια του Pac - Man

sputnik

RetroWannaBe
Joined
20 Mαϊ 2010
Μηνύματα
63
Αντιδράσεις
28
Μόλις έλαβα ένα e-mail που αφορά μία εκδήλωση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τα 30 χρόνια του Pac - Man. Σας το παραθέτω αυτούσιο παρακάτω, ενώ συνημμένη θα βρείτε και τη σχετική αφίσα.

Elate na giortasoume ta 30 genethlia tou Pacman se ena party afieroma sto paixnidi, sto party tha exei consoles me to omonimo paixnidi gia treles kontres katw apo tous hxous twn 80s, h times sta pota tha einai extra special gia to party!!!!Sas perimenoume olous na giortasoume thn Deutera 19 Iouliou sto Playroom sthn Plateia Nauarinou 5 meta tis 6!!

SEE YA

PACMAN

30 years

Birthday party





1980:

Στις 22 Μαΐου, κυκλοφορεί στην Ιαπωνία ένα παιχνίδι που θα αφήσει εποχή. Το Pac-Man (Japanese: パックマン Pakkuman) της Namco κάνει την παρθενική του εμφάνιση.





2010:

Τριάντα χρόνια μετά, οι τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο των υπολογιστών και των κονσολών, οδηγούν τα παιχνίδια σε άλλες διαστάσεις. Το Pac-man συνεχίζει όμως ενηλικιωμένο, να συγκινεί μικρούς και μεγάλους.







5 με 7 Αυγούστου, ο κόσμος των παιχνιδιών επικεντρώνεται στο Big Bang 2010. Το ετήσιο φεστιβάλ video games, που συνδιοργανώνουν οι κάτοικοι της Ottumwa, Iowa (μέρος όπου ξεκίνησε ο πρώτος οργανωμένος διαγωνισμός βιντεοπαιχνιδιών) και το International Video Game Hall of Fame (IVGHOF). Μια τετραήμερη εκδήλωση που διοργανώνεται παράλληλα με την Τελετή Εγκαινίων του International Video Game Hall of Fame and Museum. Ένα Μουσείο που θα φιλοξενεί την ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών.








Ένα από τα event που θα πραγματοποιηθούν στην Ottumwa, είναι το γενέθλιο πάρτι του Pac-Man.








Ο Ηλίας Φλωράκης, εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Ελλάδας από το IVGHOF και τον Walter Day και ενεργό μέλος του

Twingalaxies.com με 65 παγκόσμια ρεκόρ σε βιντεοπαιχνίδια (όχι στο Pac-Man πάντως), αναλαμβάνει να μαζέψει υπογραφές στις εγκεκριμένες από την Namco, ευχετήριες κάρτες και προσκλήθηκε να τις παραδώσει στο Pac-Man (την επίσημη μασκότ που θα έρθει από την Ιαπωνία) την ημέρα του event στην Ottamwa.​




iliasflorakis AT hotmail DOT com

Πόλη/Τοποθεσία/Ημερομηνία εκδηλώσεων που προγραμματίζονται:

----------------------Αθήνα----------------------







-AshInArt (Ηρακλέους 10 & Λαχούρη 1) / Πέμπτη 22 &Παρασκευή 23 Ιουλίου









----------------------Θεσσαλονίκη------------

-Playroom (Πλατεία Ναυαρίνου 5) /Δευτέρα 19 Ιουλίου









Εθελοντές που βοηθούν στην "εκστρατεία":







Πέτρος Ψωμάς (Πάτρα)







Αλέξης Φλωράκης (Θεσσαλονίκη)







Άννα Αλκινόη Μηλιουπούλου (Θεσσαλονίκη)








Special Thanks to: NAMCO Prime Marketing (Πάτρα)

 
Πίσω
Μπλουζα