[Εκδόσεις Μονόκερως] Μάιτυ Μάους (1979)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας DINO
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

DINO

Expert
Αντιδράσεις
1.328
Το θυμάστε το super ποντίκι Μάιτυ Μάους; (Mighty Mouse)

Έχω τη χαρά, να σας παρουσιάσω, ίσως, το πιο παλιό τεύχος της συλλογής μου (το έχω από παιδί, εννοείται)...

fetch

Αριθ. 31 - 16 Ιανουαρίου 1980 - Ετος 2ον - Δραχμαι 8

Σας έριξα και μια εσωτερική σελίδα, έτσι για έξτρα νοσταλγία... :)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ρίξε μια ματιά εδώ για την καλή τύχη που είχα..

Χε χε.... Το είχα διαβάσει το thread, αλλά δε θυμόμουν οτι αυτά που ανακάλυψες ήταν Μάιτυ Μάους...

Πράγματι... και εγώ μόλις τα ξαναβλέπω..... άστα να πάνε....

Μεγάλη συγκίνηση!

Φύλαγέ τα σαν τα μάτια σου!

δεεεε μου δουλεύει το λινκ (((

(από την ξένη έκδοση)

fetch

Υπάρχει πολύς κόσμος που θεωρεί τον Mighty ως μακρύ συγγενή του Mickey, του Morty, του Ferdy και της Minnie.

Θυμάμαι κι εγώ που το διάβαζα πιτσιρικάς... Ξεκίνησα να συλλέξω όλη τη σειρά πριν 3-4 μήνες. Καλά τα πάω, έχω περίπου 45 τεύχη και μου λείπουν άλλα 20 απο τα 65 συνολικά που εκδόθηκαν. Ευτηχώς είναι ακόμα φθηνά!!! :D :D

Aπορω πως δεν εχω γραψει εδω,το παιρνα καμμια φορα γιατι μου θυμιζε τον Μικυ Σουπερ Ηρωα κατι αντιστοιχο με τον Σουπερ Γκουφυ lol.

Eχω καποια τευχη με καμαρι εναν τομο!

Θα βαλω φωτο!

Ο Μighty Mouse προηλθε απο καρτουν πριν γινει και κομικ,θυμαται κανεις αν παιχτηκε ποτε Ελλαδα στην TV,συμφωνα με την μοδα της εποχης (βλεπε λινκ) ειναι πολυ πιθανον ,χωρια πουσαν κατι να θυμαμαι.

Εδω η φωτο μου με τα Κλασσικα χοντρα χοντρα να ξεχωριζουν και ενα vid απο το καρτουν!

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?20250-Κομικς-στα-περιπτερα-απο-την-Ελληνικη-Τηλεοραση!

attachment.php

[edit] no video [/edit]

Σε VHS μεταγλωττισμένο υπήρχε πάντως.

Νέες πληροφορίες: Τελικά απομένουν 7 τεύχη για να κλείσω τη σειρά η οποία έφτασε στα 64 τεύχη και όχι στα 65....

Με την πρώτη ευκαιρία θα βάλω φωτό!!!

Σου ευχομαι να ολοκληρωσεις τη συλλογη σου το συντομοτερο!

Περιμενουμε φωτογραφιες!!

Αν το θυμόμαστε! Μου έχει μείνει ένα μοναδικό, θυμάμαι είχαμε πάει όλη η οικογένεια για το Πάσχα στην Τρίπολη και καθόμουν στο κρεβάτι και διάβαζα ένα Μάϊτυ Μαους! Αναρωτιέμαι, γιατί σε όλα τα ρετρό κόμικς/καρτούν τα ποντίκια είναι πάντα καλά, ενώ οι γάτες είναι μοχθηρές/λαίμαργες/απαίσιες;

Aardvark είπε:
Εδω η φωτο μου με τα Κλασσικα χοντρα χοντρα να ξεχωριζουν και ενα vid απο το καρτουν!
Wow! Κλασικά Mάιτυ Μάους!!!!

Έχεις πάντα τον τρόπο να με εκπλήσεις αγαπητέ Nick.......

Ορίστε και η συλλογή μου: Συμπληρωμένη παρά 7 τεύχη!!!

Και στο τέλος ένα τομάκι Κλασικά Μάιτυ Μάους (DINO, ελπίζω να σε εξέπληξα κι εγώ ;) !!!)

Με ελάχιστα κενά λοιπόν τα τεύχη:

1-29 30-56 57-64 και Κλασικά #4

DSC00388.jpg

DSC00391.jpg

DSC00392.jpg

Λατρεμένο περιοδικό και παιδική ανάμνηση.

Εκπληκτική συλλογή αγαπητέ βασιλιά τίγρη, πράγματι. :thumb:

Ενα απο τα "αδικημενα" περιοδικα που βρεθηκε στο διαβα μου..... :D

Το τευχακι ειναι αρκετα ταλαιπωρημενο, κατι που φαινεται αλλωστε απο τα σημαδια σκουριας που εχουν αφησει οι συνδετηρες. :(

Εξωφυλλο

fetch

Οι ιστοριες

fetch

fetch

fetch

fetch

fetch

Το παιχνιδι που υπαρχει στη μεση του περιοδικου

fetch

Η λυση του παιχνιδιου

fetch

Ταυτοτητα περιοδικου

fetch

Οπισθοφυλλο

fetch

Τωρα θελετε και τιμη να σας πω Ε; :D

Επειδη εχετε και μια "Α" ηλικια.... :P .....Τα υπογλωσσια και τα χαπια της πιεσης τα εχετε παρει; :biglaugh:

Μετα απο σκληρες διαπραγματευσεις..... :takethat: :bash: :frypan: .....με τον κυριουλη που το εδινε....

....αρχικη τιμη ενα ταληρο.... :o :O:burn::burn:....ναι καλα, δεν σφαξανε.... :armed: ...

...."κλεισαμε" στα.....

....εισαι σιγουρος οτι θες να μαθεις;..... ::) .... :P

....Αντε, καλα......να σου πω.... :)

..."κλεισαμε" οπως ελεγα, στα....

.....0,50 λεπτα!!!! :darkglasses:

Ζεις; :biglaugh:

Από τα εξώφυλλα που μου έχουν μείνει στη μνήμη, όπως και η ιστορία, η οποία όμως δημοσιεύτηκε σε άλλο τεύχος!

Εξαιρετική διαπραγμάτευση dear Stayros... Άκου τάληρο!!! :o

Όντως το εξώφυλλο του τεύχους 15 ήταν αυτό που με παρακίνησε να αναζητήσω τα τεύχη του Μάιτυ Μάους μιας και το συγκεκριμένο το είχα αγοράσει μικρός αλλά το είχα χάσει! Πλέον έχω ολοκληρώσει τη σειρά με τα 64 τεύχη. Απίθανο συναίσθημα να τα έχει όλα τα τεύχη κάποιος!!! Σας το συνιστώ!!!

Πίσω
Μπλουζα