Εκπομπή Retro στον Gamesradio.gr

Vag

RetroActive
Joined
8 Οκτ 2006
Μηνύματα
448
Αντιδράσεις
27
Γειά σας, αυτό είναι το πρώτο μου post εδώ, αν και έμπαινα αρκετά κατά καιρούς... Αρκετοί θαμώνες εδώ θα με ξέρουν, αφού postάρω στο mame.gr.

Για όσους δεν γνωρίζουν, είμαι ο ένας εκ των δύο παραγωγών της εκπομπής Retro στον Gamesradio.gr (Σάββατα, 16:00-18:00). Υπήρχε και τρίτος Retro Maniac, γνωστός εδώ, που δυστυχώς σταμάτησε κάποια στιγμή. Γι αυτόν τον λόγο απευθύνομαι σε αυτό το forum (στους "ειδικούς").

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην εκπομπή, ας στείλει ένα email στο info@gamesradio.gr.
 
Καλησπερα φιλε μου Vag :)

Καλως ηρθες εστω και καθυστερημενα ( με 2 παιδια και δεν προλαβαινεις να γραφτεις, να δω οταν θα τα κανετε 5 τι θα προλαβαινεις να κανεις :D ) και ευκαιρια θα ειναι σε οσους δεν γνωριζουν την σημαντικοτατη δουλεια που κανετε στην greekroms.net να παρουν μια ιδεα.

Η προταση για συνεργασια με τον σταθμο εχει ηδη πεσει εδω και την επεξεργαζεται ο AEON.

Περιμενω πολλα posts σου εδω - αν και βλεπω δυσκολιες με τους "διαδοχους" σου

See you online mate :cool:
 
Καλως ηρθες Vag στο φορουμ! :)
 
Δυστυχώς εδώ σας ανακοινώνω την απόφασή μου να σταματήσω από την εκπομπή. Η εκπομπή Retro δεν θα σταματήσει πάντως, καθώς προστίθεται ένας παραγωγός και εγώ θα συνεχίσω για μία ή δύο βδομάδες, ώστε να υπάρξει χρόνος να βρεθεί αντικαταστάτης.

Παλιότερα είχε σταματήσει και ο Ηρακλής για τους δικούς του λόγους, μόλις σταμάτησε και ο Γιώργος, επίσης για τους δικούς του λόγους.

Εμένα οι λόγοι μου έχουν να κάνουν με την έλλειψη χρόνου.

Απευθύνομαι σε αυτό το forum (όπως θα το κάνω και στο mame.gr όταν ανέβει), επειδή εδώ σίγουρα υπάρχει κόσμος που θέλει να συνεχιστεί η εκπομπή. Όποιος ενδιαφέρεται, ας στείλει email στο info@gamesradio.gr.
 
Τι να πω vag...ο πρωτος κυκλος του retro εκλεισε - αντε να δουμε τους επομενους και ευχομαι ειλικρινα να τα πανε ακομα καλυτερα . :thumbup:
 
telamonas.stokos είπε:
Τι να πω vag...ο πρωτος κυκλος του retro εκλεισε - αντε να δουμε τους επομενους και ευχομαι ειλικρινα να τα πανε ακομα καλυτερα . :thumbup:
Nαι, γίναμε οι ίδιοι retro...

Κι εγώ το εύχομαι.
 
Η εκπομπή μεταφέρεται στο επόμενο δίωρο (Σάββατο 18:00-20:00).

Ο Βαγγέλης Δάσκαλος (Vag) λόγω φόρτου εργασίας και οικογενειακών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να συνεχίσει και πλέον παρουσιαστές είναι οι Παναγιώτης Κουτελιδάκης (Raspk_Fog) και Μηνάς Καραβάνος (Month). Ενημερώνουμε τους χρήστες του forum ότι το ενδιαφέρον μας για 3ο παραγωγό εξακολουθεί να ισχύει οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε :D (το e-mail επικοινωνίας είναι το info@gamesradio.gr)
 
Ενημερώνω ότι και οι τελευταίοι παραγωγοί της Retro αποχώρησαν, επομένως η εκπομπή σταματάει από το πρόγραμμα του http://www.gamesradio.gr .

Όποιος/όποιοι ενδιαφερόμενοι θέλουν να ασχοληθούν με την παρουσίαση της εκπομπής, μπορούν να στείλουν e-mail στο info@gamesradio.gr . Ευχαριστώ.
 
Πίσω
Μπλουζα