milntov Retro Member Joined 12 Ιαν 2014 Μηνύματα 1.804 Αντιδράσεις 1.721 13 Απρ 2020 #1 Μουσικες απο πιανο - κιθαρα - ορχήστρα κλπ!!! The Legend of Zelda sonic super mario bros sunset riders Τελευταία επεξεργασία: 13 Απρ 2020
Μουσικες απο πιανο - κιθαρα - ορχήστρα κλπ!!! The Legend of Zelda sonic super mario bros sunset riders
Metalcandyman Billy Mitchell εκ Σερρών Joined 23 Απρ 2011 Μηνύματα 9.415 Αντιδράσεις 6.274 13 Απρ 2020 #2 Eνα απο τα αγαπημενα μου βιντεακια για ενα απο τα πολυαγαπημενα μου παιχνιδια.Ghosts'n Goblins στο πιανο. Το κορυφαιο κομματι στην ιστορια των videogames σε ηλεκτρικη κιθαρα ο τελειος συνδιασμος. To κορυφαιο Castlevania theme σε ηλεκτρικη κιθαρα. Τetris theme σε ηλεκτρικη κιθαρα.
Eνα απο τα αγαπημενα μου βιντεακια για ενα απο τα πολυαγαπημενα μου παιχνιδια.Ghosts'n Goblins στο πιανο. Το κορυφαιο κομματι στην ιστορια των videogames σε ηλεκτρικη κιθαρα ο τελειος συνδιασμος. To κορυφαιο Castlevania theme σε ηλεκτρικη κιθαρα. Τetris theme σε ηλεκτρικη κιθαρα.
Fulci RetroMaNiaC Joined 18 Μάρ 2018 Μηνύματα 598 Αντιδράσεις 1.018 13 Απρ 2020 #3 Και από μένα 2. Το πρώτο είναι το Snake Eater από το Metal gear solid 3 ( θα είμαι υπερβολικός να πω ότι το τραγούδι θα ταίριαζε σε "Τζέημς Μποντ" ταινία?) Το δεύτερο,είναι μια hard version από ένα επικό παιχνίδι!
Και από μένα 2. Το πρώτο είναι το Snake Eater από το Metal gear solid 3 ( θα είμαι υπερβολικός να πω ότι το τραγούδι θα ταίριαζε σε "Τζέημς Μποντ" ταινία?) Το δεύτερο,είναι μια hard version από ένα επικό παιχνίδι!