bernard.c
RetroDB Feeder
- Αντιδράσεις
- 1.001
thanos75 είπε:... Εξάλλου δεν θα μπορούσε να είναι η Μακώ γιατί τα αποτελέσμαστα τα δίνει εκπρόσωπος της επιτροπής που συνεδριάζει στην Αθήνα...Η Μακώ Γεωργιάδου είναι στο Μόναχο. Φυσικά δεν είναι ούτε και η Νάκυ Αγάθου...στο σημείο αυτό νομίζω πως η wikipedia έχει κάνει κάποιο λάθος! Δεν είναι επίσης ούτε και η Φωτεινή Γιαννουλάτου...έχει επίσης πολύ χαρακτηριστική φωνή που την καταλαβαίνει κανείς άνετα εάν δει τις Eurovision του 80, 81 και των αρχών της δεκαετίας του 90! Το θέμα είναι ποιά είναι οεο?
Πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες που μοιράζεσαι μαζί μας thanos75 και σε ευχαριστούμε! Για να δούμε λοιπόν αν θα βρεθούν οι εκφωνήτριες των ετών 1974, 1976 και 1983...!thanos75 είπε:Κατά τη wikipedia, το 1985 & 1987 spokeperson για την Ελλάδα ήταν η Κέλλυ Σακάκου και όχι η Ράνια Μιχελή...και πράγματι μοιάζει η φωνή της με την Κέλλυ Σακάκου! Το 1974 και 76 δεν αναφέρει καν τον Έλληνα spokeperson, έχοντας δει τα βίντεο των συγκεκριμένων ετών, σίγουρα δεν είναι η Νάκυ Αγάθου. Απεναντίας το 1977 είναι σίγουρα η Νάκυ Αγάθου, μοιάζει αρκετά η φωνή της!
thanos75 είπε:Σε πρώτη ευκαιρία θα προσπαθήσω να ανεβάσω το βίντεο από την ελληνική μετάδοση του 83!
Κι εγώ, κι εγώ!FORD231 είπε:Φιλε μου θα περιμενω να δω το βιντεο σου με χαρα![]()