Ελενη Φιλινη

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Artemis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Artemis

Banned
Αντιδράσεις
23
Για εμενα μια απο της ωραιοτερες γυναικες ηθοποιους που περασε ποτε απο την μικρη οθονη. Πανεμορφη, αριστοκρατικη, φινετσατη, δυναμικη μια σωστη Lady!

Σειρές στις οποίες έχει παίξει:

Έρωτας και πάθος 1994|1994 MEGA

Απαγορευμένη αγάπη 1998|1998 MEGA

Για μια θέση στον ήλιο 1999 MEGA

Δις εξαμαρτείν 1999 MEGA

Ζουγανελληνικά 1996 ΣΚΑΙ

Ημερολόγιο ενός θυρωρού 1979 ΥΕΝΕΔ

Λούνα Παρκ 1974 ΕΙΡΤ

Ο κανονιέρης και η βεντέτα 1991 ΑΝΤ1

Οι αξιόπιστοι 1982 ΥΕΝΕΔ

Οι απαράδεκτοι 1991 MEGA

Οι ιερόσυλοι 1983 ΕΡΤ2

Ορκιστείτε παρακαλώ 1982ΥΕΝΕΔ

Σερσέ λα φαμ 1994 STAR

Στη κόψη του ξυραφιού 1994 MEGA

Τα φιλαράκια 1987 ΕΤ1

Το κλειδί 1992 ΕΤ1

Χαμογελάστε παρακαλώ 1983 ΕΡΤ

Ταινίες στις οποίες έχει παίξει:

Ένα γελαστό απόγευμα 1979

Έξοδος κινδύνου 1980

Εδώ και τώρα αγγούρια 1982

Η βαλίτσα του παπά 1978

Κορίτσια για τσίμπημα 1985

Μέδουσα 1998

Ο Κώτσος στην ΕΟΚ 1980

Ο έτσι 2006

Ο παλαβός κόσμος του Θανάση 1979

Ο σεξοκυνηγός 1981

Οι φανταρίνες 1979

Φτάσαμεε! 2004

Χωρίς μάρτυρες 1983 ↓

Ένα κορίτσι και πολύ αντράκι 1986

Ένας κορίτσαρος όλο μέλι 1988

Αμαζόνα του τσίρκου (Η) 1989

Απόψε θα τη βρούμε 1985

Γλειφιτζούρι 1985

Γοργόνα (Η) 1988

Η γυναικάρα με τα πράσινα 1985

Η ντίβα του καράτε 1987

Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι 1989

Η τρέλλα πάει στα σχολεία 1987

Η φλόγα 1987

Καπετάν κόκορας 1986

Καυτό δόλωμα 1988

Κομαντάτ Μαρία 1988

Κορίτσι φωτιά (Το) 1985

Λεονόρα 1985

Μαντόνα για πάντα 1986

Μπλόφα (Η) Νο1 1987

Μπλόφα (Η) Νο2 198?

Οι ατσίδες και η κούκλα 1985

Ολόχρυσο μανούλι 1990

Πειρασμός 1988

Πως τη λεν τη βαζελίνη τούρκικα 1988

Ροκ πάνθηρ 1987

Το κορίτσι του μπάτσου 1987

Θεατρικές παραστάσεις στις οποίες έχει παίξει:

Big sister 2002

Εμείς Χασάν αυτοί μασάν 2003

Η Σαλώμη φιλούσε υπέροχα 2000

Η χαρτοπαίχτρα 1985

Οι πράσινες οι κόκκινες οι θαλασσιές οι τσούχτρες 2005

Σημιτιτανικός 1998

Το διπλό παιχνίδι 1982

Τρεις απόψεις 1983

Τηλεπαιχνίδια στα οποία συμμετείχε:

Εσείς τι λέτε ; 1987 ΕΡΤ

Τα τετράγωνα των αστέρων 1980 ΕΡΤ

Τύχη και γνώσεις 1991 ΕΤ1

f9117197fe35fe57c07b0adf0d96d421.jpg

πηγη απο http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%95%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B7_%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%B7

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν μπορω αλλο να σε κυνηγαω Αρτεμη.

Εχεις αντιγραψει το λημμα της RetroDB!

Βαλε πηγες (τελευταια προειδοποιηση)

αγαπημενη αιθαλεστατη, πολυ γλυκος ανθρωπος και πολυ την παω...

Τι να την κανεις τη Μπελουτσι; (της μοιαζει κιολας :) )

Πρόπερσυ την είχα δει στο θέατρο όταν είχε έρθει στο χωριό μου με τον θίασο του Βασίλη Τζιβίληκα. Παραμένει ακόμα πολύ όμορφη

Ή το γύρισε σε τραγουδίστρια προσφάτως, ή κάποια με το ίδιο όνομα τραγουδάει στο CAVO D'ORO στην Καστέλλα.

Σε κάθε περίπτωση, λατρεμένο πλάσμα η Ελένη και χωρίς να "προκαλεί" τη δημοσιόττα με σκάνδαλα και ανοησίες.

Κρίμα που δεν έγινε μαμά, νομίζω θα της πήγαινε πολύ.

Εγώ την πέτυχα τις προάλλες σε καφετέρια στο Κολωνάκι με τον Δαραβίγκα και τον Τσαρούχα, ωραία αλλά αρκετά μακιγιαρισμένη η Ελένη.

exetlaios είπε:
Ή το γύρισε σε τραγουδίστρια προσφάτως, ή κάποια με το ίδιο όνομα τραγουδάει στο CAVO D'ORO στην Καστέλλα.
Σε κάθε περίπτωση, λατρεμένο πλάσμα η Ελένη και χωρίς να "προκαλεί" τη δημοσιόττα με σκάνδαλα και ανοησίες.

Ρετρο κουκλα σε ρετρο μαγαζι. Παντως αποτελει παραδειγμα διακριτικης παρουσιας στα ΜΜΕ. Πολυ ωραια γυναικα, λιγο ψυχρη, αλλα πολυ ωραια και ευπρεπης.

Από οτι τσέκαρα , επιβεβαιώνεται ο exetlaios.

Πράγματι είναι (ήταν τουλάχιστον) στο συγκεκριμένο μαγαζί με Νομικό, Γερολυμάτο, Κομνηνό και Ροδά.

Ρετρό σχήμα...

exetlaios είπε:

Νομίζω πως είναι μαμά, αλλά δεν το προβάλλει..

Βασικα οποτε τη θυμουνται σε συνεντευξεις, παντα αναφερουν και σχολιαζουν το γεγονός οτι δεν εκανε οικογενεια, το γιατί κλπ. Τωρα αν ειναι ανυπαντρη μητερα, μακαρι, αλλα γιατι να μη το προβαλλει;

Πολυ ωραια γυναικα. Κουκλαρα σπανια, ακομα και τωρα που δεν ειναι πια τοσο νεα. Λενε για την Angelina Jolie, αλλα η Ελενη ειναι καλυτερη.

Kαι ο κρυφος πόθος κάθε αντρα, που την έβλεπε (σαν θεά) στις βιντεοτενίες των 1980ς.

Απιστευτο κορμί και καμπύλες.αλλά και πρώσωπο!!

Είταν τιμωμενο πρώσωπο στο Festival που διοργανώνει το Gagarin ,για τις cult Ελληνικες ταινίες ,ειχα την τύχη να παρεβρίσκομαι ! Είναι πολύ απλή γυνέκα και στο βήμα που ανεβηκε μας μίλυσε για τη ζωή της και τη καριερα που είχε όλα αυτα τα χρονια.

Φυσικά καταχειροκροτείθηκε (απο του FAN των ελληνικών βιντεοταινιών και όχι μόνο)

Supernikos είπε:
Νομίζω πως είναι μαμά, αλλά δεν το προβάλλει..
Είναι, και μάλιστα ο γιος της πρέπει σήμερα να πλησιάζει τα 30. Τους είχα δει πριν καμιά δεκαριά χρόνια σε ταβέρνα στο Μεταξουργείο, απέναντι από το Περοκέ όπου έπαιζε εκείνη την εποχή.

Οσο για την ίδια, τα λόγια είναι περιττά. Θεά, που... γερνάει γοητευτικά.

Matsablokos είπε:
Είναι, και μάλιστα ο γιος της πρέπει σήμερα να πλησιάζει τα 30. Τους είχα δει πριν καμιά δεκαριά χρόνια σε ταβέρνα στο Μεταξουργείο, απέναντι από το Περοκέ όπου έπαιζε εκείνη την εποχή.
Οσο για την ίδια, τα λόγια είναι περιττά. Θεά, που... γερνάει γοητευτικά.
Εντυπωσιαστηκα που λες οτι εχει ενα γιο γιατι σε προσφατη συνεντευξη της ειπε οτι δεν απεκτησε ποτε παιδια και ουτε παντρευτηκε ποτε.Αν ειναι μητερα γιατι να το κρυψει πιστευω θα το ελεγε.Βεβαια για να το λες κατι θα ξερεις.

Τι να σου πω, ήμουν στο διπλανό τραπέζι και παρουσίαζε έναν 20άρη (τότε) στους συνδαιτημόνες του τραπεζιού της ως γιο της. Το άκουσα πολύ καθαρά. Λες να ήταν τίποτα άλλο; :P

Matsablokos είπε:
Τι να σου πω, ήμουν στο διπλανό τραπέζι και παρουσίαζε έναν 20άρη (τότε) στους συνδαιτημόνες του τραπεζιού της ως γιο της. Το άκουσα πολύ καθαρά. Λες να ήταν τίποτα άλλο; :P
Τι να σου πω δεν ξερω αν ηταν τιποτα αλλο παντως πριν 2 μηνες σε μια συνεντευξη της ειπε οτι δεν εχει παιδι και οτι νομιζαν παλιοτερα οτι ενας ανηψιος της οτι ηταν γιος της το λεει σαυτην την συνεντευξη εδω http://sfera989.gr/%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%BD%CE%B7-%C2%AB%CE%B8%CE%B1-%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%AF/ παντος παιδι δεν εχει το εχει πει πολλες φορες εκτος κι αν αγαπαει καποιο παιδι σαν δικο της παιδι και το θεωρει γιο της σε πιστευω οτι το ακουσες αλλα δεν ξερω τι μπορει να ειναι.Εσυ τι νομιζεις?

Τι να σου πω, δεν ξέρω. Για να το λέει σε τόσες συνεντεύξεις δεν έχω λόγο να μην την πιστέψω, εγώ απλώς αναφέρω το περιστατικό στο οποίο ήμουν άθελά μου αυτήκοος μάρτυς. Ισως ήθελε να παρουσιάσει τον εν λόγω νεαρό στο τραπέζι ως γιο της για δικούς της λόγους, δεν έχει νόημα να το ψάχνουμε περαιτέρω. :)

Πίσω
Μπλουζα