Ελενη Φιλινη

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Artemis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Matsablokos είπε:
Τι να σου πω, δεν ξέρω. Για να το λέει σε τόσες συνεντεύξεις δεν έχω λόγο να μην την πιστέψω, εγώ απλώς αναφέρω το περιστατικό στο οποίο ήμουν άθελά μου αυτήκοος μάρτυς. Ισως ήθελε να παρουσιάσει τον εν λόγω νεαρό στο τραπέζι ως γιο της για δικούς της λόγους, δεν έχει νόημα να το ψάχνουμε περαιτέρω. :)
Συμφωνω απολυτως μαζι σου οτι δεν εχει νοημα να το ψαχνουμε περαιτερω.

η ελενη φιλινη στον ηλια κακλαμανηhttp://www.youtube.com/watch?v=4yfXhWEBwFU&context=C48e815aADvjVQa1PpcFP6 OTUj2md19-NnH2kgX6qwNuxjVwMH5EY=

Πολύ όμορφη, ακόμη και τώρα.

Τη θυμάμαι στις ''Φανταρίνες'' ως φανταρίνα και φίλη της Μαίρης Βιδάλη.

Πρέπει να ήταν από τις πρώτες της εμφανίσεις.

Η Ελένη Φιλίνη κανει μία αναφορά στην ταινία "Γυναικάρα με τά πράσινα".

Link

Από το πρώτο θέμα περιμένουμε άρθρο αξιώσεων με απαντήσεις σε πολύ καυτά θέματα;

Η διαφορά μεταξύ τους είναι ότι η Φιλίνη έκανε καριέρα ως ηθοποιός, με διάρκεια, τόσο στον κινηματογράφο όσο και στο θέατρο και στην τηλεόραση και αν δεν κάνω λάθος συνήθιζε να "μιλάει" μέσα από τη δουλειά της.
Η άλλη έκανε καριέρα βγάζοντας τα ρούχα της σε φωτογραφήσεις και παίζοντας σε βιντεοταινίες (πάλι βγάζοντας τα ρούχα της). Ξεκίνησηε ως κορίτσι των καλλιστείων. Καριέρα είναι και αυτή, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με την άλλη. Και τώρα, πια, για να διατηρηθεί λίγο ακόμα, βγαίνει και κάνει αντίστοιχες δηλώσεις, μπας και κερδίσει άλλα 5' δημοσιότητας. Δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία που το κάνει. Αλλά σε κάθε περίπτωση υπάρχει διαφορά μεταξύ τους.

Καριέρα είναι και αυτή, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με την άλλη
Συμφωνώ με το σχόλιό σου γενικά, αν και για να πούμε και του στραβού το δίκιο, ούτε και η Φιλίνη έχει να επιδείξει ταινία όπως το Mediterraneo όπως η Μπάρμπα (βέβαια και εκεί το γδύσιμο της Μπάρμπα έμεινε περισσότερο)

Ακριβώς, απλά έψαχναν μεσογειακό τύπο - μια χυμώδη γυναίκα - να δέχεται να βγάλει και ρούχα μπροστά στο φακό.
Υποθέτω το μπάτζετ δεν κάλυπτε Μπελούτσι, οπότε πήγαν στη Μπάρμπα. :fafoutis:
Βέβαια στην Ελλάδα γυρίστηκε, που αλλού θα πήγαιναν????

Και ναι, θα συμφωνήσω μαζί σου ότι από όσο θυμάμαι η Φιλίνη δεν έχει γυρίσει ταινία κατηγορίας Mediterraneo

Πίσω
Μπλουζα