Μανώλης Λιδάκης
τραγουδιστής του λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού.
To 1982 παίρνει μέρος στην τηλεοπτική εκπομπή
Να η Ευκαιρια.. απο τοτε ξεκίνησε επαγγελματικά το τραγούδι, ενώ παλαιότερα τραγουδούσε σε μικρές ταβέρνες, μπουάτ και μουσικά μαγαζιά
το 1984 κυκλοφορεί το αλμπουμ Κουράστηκα να υποκρίνομαι
οπου και ακουμε το ομονυμο τραγουδι που μεταδοθηκε 24 Δεκ 1985 απο τον
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΓΑΠΗΣ της ΕΡΤ2
[edit] Ο Λογαριασμός YouTube με τον οποίο σχετίζεται έχει τερματιστεί εξαιτίας πολλαπλών ειδοποιήσεων από τρίτους για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων. [edit]
Νίκος Νομικός
Η καριέρα του ξεκίνησε ύστερα από μια συμμετοχή στα "Σήμαντρα" του Καλδάρα σε στίχους Πυθαγόρα, όπου τραγούδησε 5 τραγούδια και τα υπόλοιπα η Βίκυ Μοσχολιού. Εκείνη την εποχή έγινε ο πρώτος προσωπικός του δίσκος "Ένα αστέρι γεννιέται" ο οποίος σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Ακολούθησε η "Δροσοσταλιά μου" με τραγούδια του Γιώργου Κριμιζάκη και της Σώτιας Τσώτου, που ξεπέρασε τις 100.000 πωλήσεις, στην συνέχεια το "Χρώμα και φως" όπου συνεχίζεται η επιτυχία, ειδικά με το τραγούδι "θάλασσα θάλασσα" του Ν. Ιγνατιάδη. Ακολουθούν τα "Βορειαδάκια" του Μάριου Τόκα και του Σαράντη Αλιβιζάτου, "Κάτι βράδια" του Μάριου Τόκα και του Γιάννη Σπανού, "Πως να σε ξεχάσω" του θανάση Πολυκανδριώτη και του Γιάννη Πάριου, "Όλες οι αγάπες μου" του Αντώνη Ρεπάνη, "Ξέρω ν' αγαπώ", "Να προσέχεις", "θα το δεις", "Πάμε βόρεια", "Άσε με να σε λέω θάλασσα", "Κούκος μόνος", "Μην πιστεύεις τους ανέμους" και φθάνουμε στη τελευταία του δουλεία με τίτλο "Άκου πώς φυσάει!", με τραγούδια των: Στέλιου Ρόκκου, Γιάννη Κουτουβού, Σάκη Μαξούτη, ΝΑΜΑ, Παναγιώτη Στεργίου και Τασούλας θωμαϊδου. Σύγχρονα τραγούδια με μοντέρνο ήχο στην ενορχήστρωση, που δίνουν τη δυνατότητα στον τραγουδιστή να ξεδιπλώσει όλες του τις φωνητικές και ερμηνευτικές ικανότητες και να ικανοποιήσει τους πολυπληθείς φίλους του, που χρόνια τώρα τον θεωρούν σαν μια από τις πιο αντιπροσωπευτικές παρουσίες στο χώρο του.
Εδω τον ακουμε στο τραγουδι (( Αν ημουνα εγω)) απο το αλμπουμ ((Πως να σε ξεχάσω)) που κυκλοφορισε το 1984
Μεταδοθηκε 24 Δεκ 1985 απο τον
[edit] Ο Λογαριασμός YouTube με τον οποίο σχετίζεται έχει τερματιστεί εξαιτίας πολλαπλών ειδοποιήσεων από τρίτους για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων. [edit]
Αθηναϊκή Κομπανία
Η Αθηναϊκή Κομπανία ξεκίνησε το 1974 σαν ρεμπέτικη κομπανία Χαϊδαρίου και αργότερα με την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου, με τίτλο "Αγαπητέ Μου Θείε Τάκη" μετονομάστηκε σε Αθηναϊκή Κομπανία. Σ' αυτό το δίσκο συμμετείχε η
Χαρις Αλεξιου Ακολουθούν πολλοί δίσκοι με καινούρια αλλα και παλιά τραγούδια που δημιουργούν μια σύγχρονη μoυσική πρόταση και ένα ρεύμα νέων καλλιτεχνών
Σταθμός στην διαδρομή της κομπανίας υπήρξε η συνεργασία με το σκηνοθέτη Φώτη Μεσθεναίο στην κινηματογραφημένη σειρά "Το Μινόρε της Αυγής".
Τα μέλη της ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ
Δημήτρης Χατζηδιάκος, Χρήστος Κανελλόπουλος, Nίκoς Δούκας, Γιώργος Νικολέρης, Ελένη Φειδάκη
Εδω τουσ βλεπουμε στο τραγουδι
Πολιτικως αντιθετοι μα η αγαπη αγαπη
Μεταδοθηκε 24 Δεκ 1985 απο τον