Nemo
RetroMuseum GateKeepeR
- Αντιδράσεις
- 1.425
Μαζι με τον πρακτορα ΜΑΠ...alkis21 είπε:Πώς μου είχε διαφύγει αυτό το επικό topic; :animlaugh: Ο Θανάσης Βέγγος πρωταγωνιστεί άνετα σε ένα καντάρι παιχνίδια!
Μαζι με τον πρακτορα ΜΑΠ...alkis21 είπε:Πώς μου είχε διαφύγει αυτό το επικό topic; :animlaugh: Ο Θανάσης Βέγγος πρωταγωνιστεί άνετα σε ένα καντάρι παιχνίδια!
Χαχαχα! Φοβερο!alkis21 είπε:ΒOUZOUKI HERO!!! :acoustic:
Αυτο το εχω κανει εξώφυλλο για παιχνιδι του Super Nintendo στο photoshop! Δυστυχως το εχω αποθηκευμενο στο παλιο μου pc, μεσα στη βδομαδα ομως θα το ψαξω και θα το ανεβασω! (Θα παθετε πλακα!) Εχω κανει επισης και καποια εξωφυλλα για NES σχετικα με τη ταινια "Θ.Β. επιχείρηση γης μαδιάμ" καθως και μια βιντεοταινία του Τσάκωνα παλι για NES "Ο εξολοθρευτής ηταν Πόντιος".. Μιλαμε για τρελό γέλιο..stayros είπε:Ωραιο platform game θα ηταν το "Της κακομοιρας". Με τον Ζηκο να μαζευει κεφτεδακια και
να πλακωνει τον Ριζο στις κεφτεδιες για να σωσει την Φιφικα.
alkis21 είπε:ΒOUZOUKI HERO!!! :acoustic:
:animlaugh: :animlaugh: :animlaugh: :animlaugh: :animlaugh:Jackie dragon είπε:..Xωρίς σχόλια..Προβολή συνημμένου 106083
χαχαχαχαχα έγραψες!!!Jackie dragon είπε:..Xωρίς σχόλια..Προβολή συνημμένου 106083