Ελληνική βιντεοταινία ''Μπανάνες'' (Πάνος Μιχαλόπουλος)

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Joined
25 Απρ 2010
Μηνύματα
9.283
Αντιδράσεις
6.150
Κωμωδία 1987 με τους Πάνο Μιχαλόπουλο, Ρίκα Διαλυνά, Κάιτη Ιμπροχώρη, Βίνα Ασίκη, Νίκο Κούρο, Στέλλα Κωνσταντινίδου, Λαέρτη Μαλκότση.

Η ιστορία ενός νεαρού και γοητευτικού μηχανολόγου (Πάνος Μιχαλόπουλος) που ο γιατρός του συνέστησε μπανανοθεραπεία (!!!) μετά τις περιπέτειές του με πολλές όμορφες γυναίκες.

Στην ταινία ο Πάνος Μιχαλόπουλος φιλοξενείται σε φιλικό του σπίτι και ''κολλάει'' σε όλες τις γυναίκες...Φατσούλα και ο μικρός Λαέρτης Μαλκότσης.
 
Την έχω την συγκεκριμένη βιντεοταινία σε ντι βι ντι.Στην συγκεκριμένη βιντεοταινία μετά απο τις μεγάλες επιτυχίες που ειχαν στον κινιματογράφο ξανασυνεργάζονται οι Πάνος Μιχαλόπουλος και ο Γιάννης Δαλιανίδης με ένα ακόμα πολύ καλό αποτέλεσμα.Ώσο για τον πιτσιρικά εχει συμετάσχει και σε άλλες βιντεοταινίες.Μία που μου έρχεται στο μυαλό ο παππάς ήταν ροκάς με Σταμάτη Γαρδέλη και Τέτα Ντούζου.Ο πιτσιρικάς κάνει τον αδερφό της Τέτας
 
Πολύ ωραια βιντεοταινία πιθανον του 1986 και οχι του 87.Γυρισμένη στην όμορφη Χαλκίδα.

Ο Πάνος Μιχαλοπουλος σε ρόλο καρδιοκατακτητή (στο στοιχειο του).Μια ταινία που παρακολουθείτε ευχάριστα ,οποτε και αν την πετηχενα στο αλτερ πάντα με κράταγε! Ο σταθμός βεβεα την ταλεπορουσε βάναυσα(οπως καΙ άλλες βιντεοκωμοδίες)εκοβε τις μισες σκηνές για να παιξει διαφημήσεις!
 
Η υπηρετρια(Κωνσταντινιδου), πρεπει να ηταν "Μεταλλου" γιατι στο δωματιο της βλεπουμε αφισα των Motorhead... :cool:

attachment.php
 
Και μαλιστα αν μπορω να διακρινω καλα, η αφισα φαινεται να ειναι απο το lineup του Another Perfect Day (1983) (Robertson, Lemmy, Animal)
 
Σωστος...

(Δυστυχως δεν βρηκα την ιδια...)

Another-Perfect-Tour.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα