Ελληνικό Καταλογάκι SEGA (1994?)

Imgema

Alien RetroDatabase
Joined
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
5.332
Αντιδράσεις
1.356
picture.php


Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω οτι αυτός ο κατάλογος κυκλοφόρισε το 1994 αφού έχει το 32X αλλά όχι το Saturn.

http://www.mediafire.com/?9idk2bv6qm0xhkw

;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
θεός!! γενικά οι sega κατάλογοι μου φέρνουν τρομερές αναμνήσεις.
 
Ωραίος ο παίκτης!!! 'Αλλη μια ελληνική 'διάσωση'. Κορυφαία σημεία, οι 5 λόγοι για να αγοράσεις το Street Fighter II :p και η φράση στην παρουσίαση του 32Χ: Στα 16-ΒΙΤ είμαστε πρώτοι Στα 32-ΒΙΤ είμαστε μόνοι μας!!! :p :p
 
Οπου και φιγουραρει στις πρωτες σελιδες, ενω η απλα ανωτερη εκδοχη του, το super street fighter 2, αρκετα μετεπειτα, χωρις πολλα πολλα.

Θα ειχε μεγαλο αποθεμα μαλλον η zegetron του special champion edition :p
 
Μπορείτε σας παρακαλώ να τα ξαναανεβάσετε να το κατεβάσω και εγώ;

Το ψάχνω χρόνια τώρα..

Ευχαριστώ προκαταβολικά..
 
Ευχαριστώ !

Μου έκανε εντύπωση στην αρχή του εντύπου που ανέφερε κάτι για μία επερχόμενη συσκευή εικονική πραγματικότητας . Κυκλοφόρησε τελικά κάτι τέτοιο ;

Και κάτι που παρατήρησα . Στην τελευταία σελίδα , στη διαφήμιση για το Jurassic Park για το Master System , οι φωτογραφίες είναι από την έκδοση για Mega Drive !
 
Έχω πολλά να παρατηρήσω και διορθώστε με αν κάνω λάθος:

α) Υποτίθεται ότι κάθε χρώμα δισκάκι αντιστοιχεί σε κάθε μηχάνημα.Τα Streets of Rage 3 κυκλοφόρησε για Mega Drive μόνο και μόνο για Genesis (NTSC version). Το World of Illusion δεν κυκλοφόρησε (με τον ίδιο τίτλο τουλάχιστο) για MS,GG. Στις εικόνες για Taz in escape of Mars η πάνω δεξιά σαν να είναι από το Bugs Bunny in Double Trouble με ήρωα τον Τaz. Το Feel είναι το Ristar όπως δείχνει. Είχε άλλο όνομα αρχικά?

β) Όλα τα 32x παιχνίδια είναι NTSC και όχι PAL.

γ) Sega Game Pack 4 in 1 κουτάτο? Σπάνιο όπως και μπαταρίες Sega. Αλλά ο αντάπτορας είναι UK version.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
iliekater είπε:
Μου έκανε εντύπωση στην αρχή του εντύπου που ανέφερε κάτι για μία επερχόμενη συσκευή εικονική πραγματικότητας . Κυκλοφόρησε τελικά κάτι τέτοιο ;
Ειχε ακυρωθει απο την ιδια την sega, μιας και προκαλουσε πονοκεφαλους και ημικρανιες στους παικτες. Παρομoιος ειχε ακυρωθει και το αντιστοιχο κρανος για το atari jaguar. Εχω την εντυπωση πως και τα δυο ακυρωθηκανε σε τελικο σταδιο, και καποια ακυκλοφορητα κρανη υπαρχουν στα χερια συλλεκτων. Αυτο παντα για το επισημο της sega, η Victormaxx ειχε κυκλοφορησει το Stuntmaster Virtual Reality Headset, για snes/mega drive οπου πηγε σχετικα απατο. Μπορεις να δεις το τελευταιο εδω περα:

Ναι ειναι αρκετα σπανιο, κυκλοφορησε κυριως σε πακετο, μονο του υπηρξε στο τελος της ζωης του μηχανηματος σε πολυ λιγα κομματια.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Με αυτά και μ'αυτά ξέχασα να ευχαριστήσω τον Imgema για το ανέβασμα και αυτού του καταλόγου. Τον θυμάμαι που τον είχα πάρει δανεικό (και αγύριστο όπως αποδείχτηκε τελικά :diablotin: ) από το γείτονα μου. Μου είχε κάνει εντύπωση η καρέκλα για το ΜD και φυσικά χαλβάδιαζα, τι άλλο, το TV Tuner του Game Gear. Επιπλέον θυμάμαι έντονα στην, ας το πούμε παρουσίαση του ΜΚ2 που έλεγε για "φιλικές" κινήσεις εννοώντας τα friendship.
 
Παιδιά η Zegetron είχε βγάλει 8 καταλόγους στο σύνολο. 3 που έρχονταν μαζί με κονσόλες και 5 που διανέμονταν δωρεάν στα καταστήματα. 1 Master System, 2 Mega Drive, 1 32x/γενικό (αυτό), 1 Saturn και 1 Dreamcast.

Υπάρχει περίπτωση να σκανάρει κάποιος άλλους; Έχω να τους δω κυριολεκτικά από τότε, αλλά τους «αρχειοθετήσαμε» αριθμητικά από μνήμη με έναν φίλο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα