Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
4.523
Κι ομως! Σε τετοιες εποχες καποιος τολμησε να κανει κατι τοσο ενδιαφερον(τουλαχιστον σαν ιδεα - δεν εχω αποψη μιας και δεν το εχω επισκεφθει) και σε μια περιοχη-γκετο.

Ριξτε μια ματια στο πολυ καλο site. Και εγω τωρα το κοιταω.

Η συλλογή αποτελείται από 292 αυτοκίνητα. Κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου θα εκτεθούν 111 αυτοκίνητα τα οποία χρονολογούνται από το 1895 έως το 1980 περίπου. Αρχίζοντας λοιπόν από το Α...
Τιμη 8 ευρω...μια χαρα το βρισκω

Το Μουσείο Ελληνικό Αυτοκινήτου βρίσκεται στη διεύθυνση:
Ιουλιανού 33 - 35 & Γ' Σεπτεμβριου, 104 33, Αθήνα

Στάθμευση

Στο Εμπορικό Κέντρο Athenian Capitol, λειτουργεί σταθμός στάθμευσης αυτοκινήτων 800 θέσεων.

Ειδικά για τους επισκέπτες του Μουσείου Ελληνικού Αυτοκινήτου, παρέχεται έκπτωση στις αρχικές τιμές (με την επίδειξη του εισιτηρίου)

Χίλια ευχαριστώ! Δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Θα το επισκεφτώ άμεσα. Τα αυτοκίνητα είναι μεγάλη τρέλα!

Πάντα τέτοια!

Πάρα πολύ ενδιαφέρον. Ελπίζω να πάω στο μουσείο με την πρώτη ευκαιρία που θα μου δωθεί.

Άν και φίλος της μοτοσυκλέτας, θα επισκεφτώ το μουσείο όποτε μπορέσω, επειδή είμαι γενικά λάτρης του κλασικού. :D

και αυτό είναι πολύ καλό για επίσκεψη επίσης.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Επισκέφτηκα ήδη το μουσείο του Χαραγκιώνη στο κέντρο της Αθήνας. Προσωπικά μου φάνηκε πάρα πολύ καλό, και μου έδωσε τη δυνατότητα να δω μερικά αυτοκίνητα, που μέχρι τώρα τα χα δει μόνο μέσω φωτογραφιών, από κοντά (Alfa Romeo 6C, Avion Voisin, Bugatti etc). Η τιμή είναι χαμηλή πιστεύω.

Πάρα πολύ ενδιαφέρον. Και αφού στήθηκε από το μεράκι και την αγάπη αυτού του ανθρώπου για τα αυτοκίνητα, υποθέτω ότι θα αξίζει όντως να το επισκεφθούμε. Μπράβο του που μοιράζεται το πάθος του με το ευρύ κοινό, δεν το συναντάμε συχνά. Και το αντίτιμο για να δούμε από κοντά όλα αυτά τα σπάνια μοντέλα, δεν νομίζω ότι είναι παράλογο. Ευκαιρίας δοθείσης, μια χαρά επίσκεψη θα είναι. Επίσης διαβάζοντας και την "Ιστορία" του Μουσείου, εξηγεί πώς κατέληξε να το ιδρύσει στη συγκεκριμένη περιοχή. Credit στο "ασπρόμαυρο" του site.

Δεν το έχω επισκεπτεί ακόμα, αν και βρίσκεται σχετικά κοντά στο σπίτι μου. Θα γίνει πολύ σύντομα, όμως.

Μπορεί να κανονιστεί και με κάποιους "συν-ρετρομανιακούς"!

Χαίρομαι που τέτοιες πρωτοβουλίες λαμβάνουν χώρα στην περιοχή που μεγάλωσα και πάντα θα έχω στην καρδιά μου.

Πίσω
Μπλουζα