RIO
Retro Horrormaniac
- Αντιδράσεις
- 83.700
Οι Θείοι στα χρόνια του δημοτικού-γυμνασίου είχαν μια αίσθηση μυστηρίου. Κάθε παιδί είχε οπωσδήποτε και έναν θείο ικανό για τα πάντα, που είχε πετύχει σχεδόν τα πάντα και που τα κατορθώματα του, λάμβαναν μυθικές διαστάσεις. Πολλές φορές κάποιο παιδί που αντιμετώπιζε προβλήματα με νταήδες , κατέφευγε στην απειλή του θείου, " θα φέρω τον θείο μου που είναι παλαιστής, ταεκβοντίστας και τότε θα δεις..." που για κάποιον λόγο, φάνταζε ποιο αποτελεσματικός από τον πατέρα του. Επίσης ήταν το αγαπημένο θέμα των παραμυθατζήδων συμμαθητών, καθώς ότι σπουδαία εμπειρία είχαν ζήσει, θα ήταν παρών και κάποιος συγγενής τους. Μερικά παραδείγματα που θυμάμαι...
-Ο θείος μου και εγώ πήγαμε να παίξουμε μπάλα στο δασάκι της περιοχής
- Άντε ρε, εκεί τριγυρνάνε όλοι πρεζάκηδες και περίεργοι. Δεν φοβηθήκατε;
-Όχι, γιατί στο αμάξι του είχε ένα δίκανο, ένα αεροβόλο και πολεμικό μαχαίρι... Και εμείς το πιστεύαμε γιατί ήταν πολύ λογικό ο θείος John Rambo αντί για την γειτονιά του, να τρέχει να παίζει μπάλα αρματωμένος στις ερημιές....
Παράδειγμα 2. " Ο θείος μου είναι ο πιο δυνατός τύπος στη περιοχή και η μηχανή του η πιο γρήγορη " ( φυσικά...)
Παράδειγμα 3. " Ο θείος μου είναι στρατιωτικός και άμα θέλω θα έρθει να σε βομβαρδίσει " ...
Ρεαλιστικό παράδειγμα ... Θείος καταφερτζής σε όλα, που μάλλον είχε δίκιο ο συμμαθητής, αφού μετά από χρόνια τον είδα νικητή σε reality show της ελληνικής τηλεόρασης !
Έχετε δικά σας παραδείγματα από θείους σούπερ ήρωες;
-Ο θείος μου και εγώ πήγαμε να παίξουμε μπάλα στο δασάκι της περιοχής
- Άντε ρε, εκεί τριγυρνάνε όλοι πρεζάκηδες και περίεργοι. Δεν φοβηθήκατε;
-Όχι, γιατί στο αμάξι του είχε ένα δίκανο, ένα αεροβόλο και πολεμικό μαχαίρι... Και εμείς το πιστεύαμε γιατί ήταν πολύ λογικό ο θείος John Rambo αντί για την γειτονιά του, να τρέχει να παίζει μπάλα αρματωμένος στις ερημιές....
Παράδειγμα 2. " Ο θείος μου είναι ο πιο δυνατός τύπος στη περιοχή και η μηχανή του η πιο γρήγορη " ( φυσικά...)
Παράδειγμα 3. " Ο θείος μου είναι στρατιωτικός και άμα θέλω θα έρθει να σε βομβαρδίσει " ...
Ρεαλιστικό παράδειγμα ... Θείος καταφερτζής σε όλα, που μάλλον είχε δίκιο ο συμμαθητής, αφού μετά από χρόνια τον είδα νικητή σε reality show της ελληνικής τηλεόρασης !
Έχετε δικά σας παραδείγματα από θείους σούπερ ήρωες;
Τελευταία επεξεργασία: