Εμφάνιση ρετρό παιχνιδιών σε ελληνικές ταινίες και σειρές

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας katerinak
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πρέπει να διαβάζω πιο προσεκτικά τη λίστα. :banghead: #) Και στη ταινία "Κοροιδο Ρωμιέ" με Γκιωνάκη και Παπαγιανάπουλο θυμάμαι κάποια παιχνίδια, αλλά δεν βρίσκω βίντεο στο ίντερνετ, να το επιβεβαιώσω.

spirtoulis είπε:
Πρέπει να διαβάζω πιο προσεκτικά τη λίστα. :banghead: #) Και στη ταινία "Κοροιδο Ρωμιέ" με Γκιωνάκη και Παπαγιανάπουλο θυμάμαι κάποια παιχνίδια, αλλά δεν βρίσκω βίντεο στο ίντερνετ, να το επιβεβαιώσω.
ευχαριστω πολυ για την ενημερωση spirtoulis:) μακαρι να ανεβει στο ΥΤ η ταινια που λες για να δουμε φωτογραφιες με τα παιχνιδια.Την ταινια αυτη δε νομιζω να την εχω δει γιατι ο τιτλος δε μου λεει τιποτα

ΥΓ: κι εγω που εφτιαξα τη λιστα δεν τη θυμαμαι ολη απ εξω :flower:

katerinak είπε:
Στη βιντεοταινια "ο ιπποτης της λακουβας" βλεπουμε αυτοκινητακια,ρομποτακια playmobil
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php
Να προσθεσω οτι πριν την σκηνη που "σκαει μυτη" το ρομποτακι

οτι υπαρχει μια σκηνη με την Σοφη Ζανινου που την δειχνει εξω

απο το εργοστασιο (στη μαντρα) και στο γυρισμα της καμερας

φαινεται καθαρα ενα μπλε φορτηγο με το λογοτυπο της LYRA και γραφει Playmobil !!!!!!!! :d@redevil :D @redevil

Eιναι πολυ ξεκαθαρο οτι τα γυρισματα εγιναν στο εργοστασιο της LYRA!!!! :d@redevil :D @redevil

Ειναι περιπου στο 15:26 του βιντεο. :D

Σταυρο ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες σου!! δεν ηξερα οτι προκειται για το εργοστασιο της Lyra,ριξε αν θελεις μια ματια εδω,προσθεσα τη φωτογραφια με το φορτηγο,πώς θα μπορουσα αλλωστε να το παραλειψω; ;)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στην ταινια " το αφεντικο μου ηταν κορόιδο " στο καμαρινι της Τζωρτζιας (Αννα Μαντζουρανη) φαινονται μια κουκλιτσα,ενα λουτρινο λαγουδακι κι ενα κουκλακι:

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Στην ταινια " Αριστοτελης ο επιπολαιος " στο σπιτι της Μιρελας (Σοφη Ζαννινου) βλεπουμε τα παρακατω παιχνιδια:

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php
αυτο το λουτρινο λαγουδακι πρεπει να ειναι το ιδιο με αυτο της ταινιας "το αφεντικο μου ηταν κορόιδο"

Λουτρινα ζωακια κι άλλα παιχνιδια βλεπουμε στην ταινια "για την καρδια της ωραιας Ελενης" .Τα δυο λουτρινα σκυλακια της 1ης φωτογραφιας μαλλον ειναι της ελ γκρεκο,νομιζω οτι φαινονται τα διαβατηρια τους :

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Στην ταινια " ενας αντρας με φιλοτιμο " βλεπουμε μια κουδουνιστρα,μια μπαλα,ενα παιχνιδι με ροδακια και μια κουκλα :

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

katerinak είπε:
Στη βιντεοταινια "Αντρεα ας προσεχες" φαινονται κουτια bibi bo και bibi bo rockers,διαφορα λουτρινα,επιτραπεζια,μεγαλες ρετροκουκλες και πολλα αλλα παιχνιδια,τα screenshots πιστευω να βοηθησουν στην ταυτοποιηση ολων αυτων:
attachment.php
attachment.php

Σ' ευχαριστώ Κατερίνα για τις φωτογραφίες αυτές! Είδα και το κουκλάκι που έχω αναρτήσει εδώ:

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?15700-Πάνινα-Λούτρινα/page2

DSC06830.jpg

Θυμόμουν ότι υπήρχε και σε άλλα χρώματα. Δε θυμάμαι όμως πώς το λένε.

Τελικά σίγουρα el greco είναι, άλλωστε όπως και τα περισσότερα παιχνίδια που αγοράζαμε!

zouzou σ ευχαριστω πολυ που ποσταρες και εδω τη φωτογραφια με το κουκλακι σου!! μακαρι να βρουμε και το ονομα του :)

Στην ταινια "εφιαλτης " βλεπουμε ενα μεγαλο πλαστικο μωρο κι ενα λουτρινο σκυλακι καννις :

attachment.php
attachment.php
attachment.php

Στην ταινια "κριμα το μπόι σου " φαινονται : μια μεγαλη ρετροκουκλα,ενα αεροπλανακι κι ενα λουτρινο λαγουδακι (αυτο σιγουρα ειναι της ελ γκρεκο αφου βλεπουμε και το διαβατηριο) :

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Τα παρακατω παιχνιδια φαινονται στη βιντεοταινια "φωτια στα μπατζακια μου " :

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Στην ταινια "η βαρωνη και ο Προκοπης " φαινονται μερικα κουκλακια στο περιπτερο :

attachment.php
attachment.php

Παιχνιδια υπαρχουν και στην ταινια "ενα νερο κυρα Βαγγελιω " :

attachment.php
οι "εγγονες" κρατανε δυο κουκλες και ακουνε την ιστορια της Βαγγελιως απ τη "γιαγια" τους (δυστυχως δε βρηκα καλυτερο πλανο)

attachment.php
attachment.php
attachment.php
ο "πατερας" φερνει στην "κορη" του μια κουκλα κι ενα αλλο παιχνιδι (βλεπε μπλε βελακι )

Στην ταινια "γαμπρος για κλαματα " φαινονται ενας λουτρινος αρκουδος και μια κουκλα :

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Παιχνιδια στην ταινια "ο μαγκουφης " :

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Καραβακι στην ταινια "για το ψωμι και τον ερωτα " / "συννεφιασμενη Κυριακη " :

attachment.php

Πορσελανινες κουκλες στην ταινια "ο τυχερακιας " :

attachment.php
attachment.php
attachment.php
αυτη την κουκλα την ξαναειδαμε στις ταινιες "φρενιτις" και "ο ανθρωπος που γυρισε απ τα πιατα"

Katerinak, πολύ ωραία και τα νέα παιχνίδια. Χθες το βράδυ είδα και εγώ τη ταινία ο μαγκούφης.

spirtoulis είπε:
Katerinak, πολύ ωραία και τα νέα παιχνίδια. Χθες το βράδυ είδα και εγώ τη ταινία ο μαγκούφης.
σ ευχαριστω spirtoulis:) ουτε συνεννοημενες να ειμασταν αφου εβαλα παιχνιδια που βρηκα στην ταινια αυτη :flower:

Κουτια με κουκλες κι άλλα παιχνιδια (εντος κι εκτος κουτιου) φαινονται στο ζαχαροπλαστειο που πηγαινει η Ρενα Καπλανη-Μπαλτατζη (Ρενα Βλαχοπουλου) με τον Χαρη (Σωτηρης Τζεβελεκος) στην ταινια "η Ρενα ειναι οφ- σάιντ ":

attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php

Λουτρινα ζωακια (αρκουδακι,παπακι και σκυλακι) βλεπουμε στην ταινια "δυο τρελοι και ο ατσιδας ":

attachment.php
attachment.php

Στη βιντεοταινια "ο τελευταιος χουλιγκαν " φαινεται ενα λουτρινο παπακι που μοιαζει αρκετα μ αυτο που ειδαμε στην ταινια "χωρις αυριο"εδω :

attachment.php
attachment.php

Μια κουκλα φαινεται στην ταινια "ερωτας στη χουρμαδια":

attachment.php

Τα παρακατω παιχνιδια τα βλεπουμε στη βιντεοταινια "πριν φυγει το τρενο ":

attachment.php
attachment.php
λουτρινο κοαλα

attachment.php
αυτο το παιχνιδι δυστυχως δε φαινεται καλα

Στην ταινια "οι τρεις ψευτες" βλεπουμε δυο κουκλακια:

attachment.php
αυτο το κουκλακι βρισκεται στο καμαρινι της Λιζας Πλωμαρη (Μαρω Κοντου)απ την αρχη της ταινιας ενω το δευτερο κουκλακι της το χαριζει ο Γιωργος Πετριδης (Γιωργος Παντζας)

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
αυτη τη φορα βλεπουμε το χαρισμενο κουκλακι στις 3 τελευταιες φωτογραφιες

Στη βιντεοταινια "πολιτσμανα του σαματα η μανα" φαινονται μια πανινη κουκλα που μου θυμιζει "κοκκινοσκουφιτσα" και ενας λουτρινος αρκουδος που τον ξαναειδαμε στις βιντεοταινιες "οι κυβερνησεις πεφτουνε αλλά ο Ψαλτης μενει" και "αμεση δραση παπαδων"

attachment.php
attachment.php

Στην ταινια "ζουσα μοναχος χωρις αγαπη " βλεπουμε μια μπαλα κι ενα μπλε αυτοκινητακι

attachment.php

Στην ταινια "ιδιωτικη μου ζωη " φαινεται ενας λουτρινος σκυλος, παρομοιους μ αυτον ειδαμε και στην ταινια "Αδιεξοδος" :

attachment.php
attachment.php

Παιχνιδια στην ταινια "Μαρα η τσιγγανα" :

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
Η κουκλα που βλεπουμε στην 1η και 2η φωτογραφια μοιαζει πολυ με εκεινη της ταινιας "γιατι με προδωσες"

Στην ταινια "προκληση" φαινονται διαφορες κουκλες και ενα λουτρινο ζωακι :

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Στην ταινια "αγαπη μου παλιογρια" αναμεσα στα άλλα παιχνιδια ξεχωριζουμε δυο κουκλες:

attachment.php
κουκλιτσα και μπαλα
attachment.php
attachment.php
attachment.php
μεγαλη ρετροκουκλα

attachment.php
μαριονετα

attachment.php

Λουτρινα ζωακια στη βιντεοταινια "ο φακιρης" :

attachment.php
attachment.php
attachment.php

Κουκλες,κουκλακια και λουτρινα ζωακια βλεπουμε στην ταινια "ερωτικες στιγμες":

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Στην ταινια "η προεδρινα" βλεπουμε διαφορα παιχνιδια στο περιπτερο:

attachment.php

Παιχνιδια στην ταινια "ναι μεν αλλά" :

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Στην ταινια "ερωτικος παροξυσμος" φαινονται 3 μεγαλα πλαστικα μωρακια/παιχνιδια (οι φωτογραφιες προερχονται απο ενα 3λεπτο βιντεακι που βρηκα στο ΥΤ):

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Ενα μαυρο λουτρινο ζωακι φαινεται στην ταινια "μια παπαδια στα μπουζουκια"

1p.JPG

Ο Αγγελος Μουρουζης(Νικος Κουρκουλος) στην ταινια "κοινωνια ωρα μηδεν" αναμεσα στα καθισματα του αεροπλανου που συνετριβει βρισκει μια κουκλα:

attachment.php

attachment.php
αυτη τη φωτογραφια τη δανειστηκα απ το κουιζ του tonytony

Πίσω
Μπλουζα