katerinak
Expert
- Αντιδράσεις
- 3.108
δηλαδη Kambia υπαρχει περιπτωση να μην ειναι της Lyra; το καρτελακι μονο εχει καποιες διαφορες,λες να ειναι απομιμηση;Kambia είπε:Xm... Οι πιγκουϊνοτσουλήθρες της Λυρα δεν είχαν όμως αυτό το καρτελάκι στην κορυφή της σκάλας.
τις ειδα τις διαφορες στο καρτελακι στο παραπανω ποστ που εγραψα,εψαξα στο διαδικτυο και βρηκα ενα που μοιαζει μ αυτο της βιντεοταινιαςKambia είπε:Απλά πιστεύω πως δεν είναι Λύρα [Lyra] Πιγκουινοτσουλήθρες Εδώ φαίνονται οι διαφορές στο καρτελάκι.
stayros είπε:Με μια ψαχτικη,βγηκε λαυρακι....
Λοιπον,το παιχνιδι που ποσταρε το Κατερινακι μας απο πανω ειναι καθαρη απομιμηση του αυθεντικου που
κυκλοφορησε το 1983 απο την Ταιβανεζικη εταιρια Dah Yang Toy και ευτυχως το κυκλοφορει ακομα!!!!
Η εταιρια οπως μπορειτε να δειτε και στο παρακατω εγχειριδιο οδηγιων υπαρχει απο το 1958!!!!!
Πραγμα που σημαινει οτι και η δικη μας, η LYRA, το εκανε εισαγωγη απο Ταιβαν...εκανε ενα μικρο facelift (βλ. ταμπελακι)....
και....Ωπ....επιτυχια στην τοτε ελληνικη αγορα!!!!
σ ευχαριστω πολυ φιλε EL GRECO! ειδα κοκκινο χρωμα και νομισα οτι ηταν το συνολο ΣΛΑΛΟΜ αλλα κατι δε μου "κολλουσε" και γι αυτο ρωτησαEL GRECO είπε:Φίλη katerinak νομίζω ότι το ένα σύνολο που φοράει η bibi-bo είναι η φόρμα γυμναστικής στο ένα κουτί αν και φαίνεται πολύ αχνά. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη αυτή τη δουλειά που κάνεις!
zouzou είπε:
Σ' ευχαριστώ Κατερίνα για τις φωτογραφίες αυτές! Είδα και το κουκλάκι που έχω αναρτήσει εδώ:
http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?15700-Πάνινα-Λούτρινα/page2
Προβολή συνημμένου 60777
Θυμόμουν ότι υπήρχε και σε άλλα χρώματα. Δε θυμάμαι όμως πώς το λένε.
Τελικά σίγουρα el greco είναι, άλλωστε όπως και τα περισσότερα παιχνίδια που αγοράζαμε!
Απεναντι-δεξια χαμηλα εχει μερικα κουτια Pin y ponkaterinak είπε:bibi bo Α' περιοδου στα κουτια τους (δεν ξερω ποια συνολα φορανε) και αλλα παιχνιδια βλεπουμε στη βιντεοταινια "Μποννυ και Κλάιντ αλα ελληνικα"