Αυτά εδώ λεςspirtoulis είπε:katerinak, πολύ ωραίο το θρεντ που έχεις ανοίξει. Δεν ξέρω αν ταιριάζει στο θέμα, ο Χατζηχρήστος στην ταινία "Της κακομοίρας" στην μία ώρα περίπου της ταινίας όταν ο Ρίζος φεύγει από την αυλή του σπιτιού κάνει θόρυβο με ένα χαρακτηριστικό παιχνίδι της εποχής. Το παιχνίδι δεν φαίνεται. Νομίζω λεγόταν βατραχάκια αυτά τα μεταλλικά παιχνίδια.
:thanx2: :thanx2:για τη βοηθεια spirtoulis, ετοιμα τα screenshots της βιντεοταινιας "η μεγαλη αποφραξη" :spirtoulis είπε:Δεν νομίζω να έχει ξαναναφερθεί. Στην βιντεοταινία "Η μεγάλη απόφραξη" του 1987 ο Κώστας Τσάκωνας μεταξύ 8ου και 9ου λεπτού της ταινίας κρατάει ένα λούτρινο που μοιάζει με τον Κέρμιτ. Στην ίδια ταινία ο Τσάκωνας μετά 17ου και 18ου λεπτού κρατάει πάλι στην αγκαλιά του ένα μεγάλο λούτρινο σκύλο.
ευχαριστουμε πολυ για την πληροφορια mytinyworldmytinyworld είπε:Αυτοί οι λούτρινοι σκύλοι ήταν πολύ της μόδας στη δεκαετία του 70 και ήταν ελ γκρέκο. Στο λαιμό είχαν μια χοντρή αλυσίδα και κρεμόταν το στρογγυλό σηματάκι. Είχα κι εγώ ένα τέτοιο σε γκρι χρώμα, το τρίχωμα ήταν σαν φλοκάτη και ναι, ήταν αρκετά βαρύς!![]()