Ενήλικα anime/cartoon ανακατεμένα με τα παιδικά στα videoclubs

Tι να πω κι εγώ που βρήκα από hentai μέχρι το Tekkonkinkreet, το Paprika και το Tokyo Bablylon στα παιδικά του γειτονικού video club? Ελπίζω να μην καταστραφηκαν πολές παιδικές ηλικίες και να μπόρεσαν τουλάχιστον κάποια μεγαλύτερα παιδιά να πάρουν κανένα δυο πράγματα απ' αυτά που είδαν. Εξαιρετικά anime (τόσο οι ταινίες όσο και η σειρά) αλλά για παιδάκια... σε καμία μα καμία περίπτωση. Η οπισθοδρομική αντίληψη του "ότι είναι κινούμενο σχέδιο είναι για παιδιά" δεν ίσχυε ποτέ, όπως δεν ίσχυε και στον κόσμο της 9ης τέχνης, οπότε πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί έχει δημιουργηθεί τέτοιου είδους συσχετισμός.
 
Soenatte είπε:
σε καμία μα καμία περίπτωση. Η οπισθοδρομική αντίληψη του "ότι είναι κινούμενο σχέδιο είναι για παιδιά" δεν ίσχυε ποτέ, όπως δεν ίσχυε και στον κόσμο της 9ης τέχνης, οπότε πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί έχει δημιουργηθεί τέτοιου είδους συσχετισμός.
Όταν οι περισσότεροι έχουν επαφή με τα κινούμενα σχέδια μόνο από τα παιδικά που βάζει το Star κάθε πρωί, δεν είναι δύσκολο να κάνουν έναν τέτοιο συσχετισμό...

Το πρόβλημα είναι όταν ακόμα και να τους εξηγήσεις ποια είναι η πραγματική κατάσταση, ή ακόμα και να τους δείξεις και κινούμενα σχέδια επιπέδου hentai η Happy Tree Friends, και να σου πετάνε ατάκες του στιλ "τσόντες για παιδιά" και "μπορεί να είναι καφρίλα, αλλά παραμένει παιδικό!".
 
τοτε μαζι με τα κινουμενα σχεδια και τα βιντεοπαιχνιδια θεωρουνταν για παιδια.

ευτυχως αλλαξαν οι αντιληψεις.
 
Mπα. Υπάρχουν ακόμα πολύ κόσμος με τις αντιλήψεις αυτές.
 
Πίσω
Μπλουζα