Ενας μπάτσος με...τσαρούχια (1986)

video80

RetroMasteR
Joined
2 Φεβ 2009
Μηνύματα
1.125
Αντιδράσεις
194
Αντε σας έφτιαξα πάλι για αυτούς που γουστάρουν τον Χατζηχρήστο στα 1980ς σε πληρη παρακμή!!

Πιο καμμένη βιντεοταινία απο το "γιο του πάρτα όλα" ,ελπίζω να την έχετε δεί!

Βλέποντας το 1ο μισό της βιντεοταινίας σκευτεται κανεις αραγε θα αντέξω και το υπολυπο?Ο Χατζηχρήστος σε νευρική κρήση. Ο λόγος? Η κακιά πεθερά!

ΚΑΣΤ : Kωνσταντίνος Τυρλιλής - Κώστα Χατζηχρήστος

Πεθερά Κωσταντίνου Τυρλιλή - Φρύνη Αρβανίτη

Γυναικα Κωσταντίνου Τυρλιλη - Σούλα Διακάτου (Υ.Γ. πεζει στην διαφήμηση με το μαναβη που μιλάνε για τους "mutual"...χεχε!)

Διοικητής Κωσταντίνου Τυρλυλή - Κώστας Παπαχρήστος

Συνάδερφος Κωσταντίνου τυρλιλή - Μιχάλης γούναρης

Θυρωρός πολυκατικίας - μίμης Θειοπουλος

Ιδιοκτήτης διαμερίσματος οπου διαμένει ο Κωσταντίνος Τυρλιλής -Δημήτρης Βασματζής

Ξενοδόχος χωριού - Κωστας Προβελέγγιος

Κόρη ξενοδοχου χωριού - Γιούλη Μπάρκα

Προεδρος χωριου -Θανος Κανελης

Γραματέας κοινότητας χωριού Κώστα Τυρλιλή- (ο Μεγιστος ημί-Θεος) Νότης Πιτσιλός!

Σε καποια φάση βλεποντας κανεις την ταινία ενδέχετε να μελαγχολήσει! ο λογος? οι πολοι μακαρίτες που βλεπει και η Γιούλη Μπαρκα που φισικα ολοι ξερουμε τι τις συνέβει αργοτερα!

Ανyway ,oσοι φίλοι της τενίας θέλεται να γραψετε τη γνώμη σας ή να ποσταρετε οποιοδήποτε σχολια σε αυτο εδώ το thread μπορείτε να το κάνετε!
 
Χαρακτηριστική ταινία της εκφύλισης των ηθών που άρχισε εκείνη την περίοδο και λίγο πιο πριν. Κρίνοντας απο τη σημερινή σκοπιά δύσκολα θα μου έβγαινε γέλιο αν την ξανάβλεπα.

:(
 
divined είπε:
Χαρακτηριστική ταινία της εκφύλισης των ηθών που άρχισε εκείνη την περίοδο και λίγο πιο πριν. Κρίνοντας απο τη σημερινή σκοπιά δύσκολα θα μου έβγαινε γέλιο αν την ξανάβλεπα.
:(
Δύσκολα θα σου έβγενε το γέλιο λόγο του οτι ειναι ξεπερασμένη. Ομως τι θέλεις να πείς με την εκφύληση των ηθών ,δεν το χω ποιασεί! Πάντος για να ποστάρεις παει να πεί οτι την είδες.
 
Την εχω την ταινια αλλα και την εχω δει πριν πολλα χρονια σε παρακμιακο καναλι της περιοχης μου που δυστηχως :( δεν υπαρχει πια.Προσωπικα και πριν λιγο καιρο που την ειδα παλι γελασα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο ξεπερασμενη.ειδικα η κατινα η πεθερα του χατζηχρηστου ειναι ολα τα λεφτα.
 
Η Γιούλη Μπάρκα στη ταινία αυτη ειναι ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :flower:
 
Αποσπασματα απο τις βιντεοταινιες του Χατζηχρηστου "Ενας μπατσος με τσαρουχια" "Και το πρωτο κλαρινο" αλλα και "Ενας πιλοτος για πεταμα" που ανεβασα στο youtube.. χαμος ε?

http://www.youtube.com/watch?v=WxeDUlEF8jM
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δωσεεεεεεεεεε

Οντως το παντελονι ειναι το tour de force του Ενας Μπατσος με Τσαρουχια! Βλεπουμε και τον κλασικο μουστακια ηθοποιο που κανει τον αξιωματικο υπηρεσιας σε ολες τις Ελληνικες ταινιες απο το 1950. Εχει βρει το ελιξηριο? Παω στοιχημα οτι ακομα ζει και κανει τον αξιωματικο.

Η κοπελα στο Πρωτο Κλαρινο νομιζω οτι ακολουθει την παραδοση των ενδιαφεροντων αλλα εντελως ασημων θηλυκων συμπρωταγωνιστριων του Χατζηχρηστου στις βιντεοταινιες. Λες και οσες "καλες" παρουσιες βγηκαν μαζι του στο VHS, τις εφαγε η καταρα της μετεπειτα ανωνυμιας. Spooky!

Η Μπαρκα παντως φαινεται να "κινδυνεψε" στα αληθεια.

Η τελευταια σκηνη στο βιντεο σου μπορει να γινει επικο gif-avatar.
 
Nαι επειδη πηρε πολλα κιλά μετα απο το γυρισμα της ταινιας "Ο γιος του παρτα ολα" του δωσανε εκει ενα πρόχειρο σακί και τον ντύσανε... Παντως εμφανισιακά εχει αλλαξει αρκετα σε σχεση με το "Γιο του παρτα ολα".. αν και αναμεσα στις 2 ταινιες μεσολαβουν μολις λιγοι μηνες, η διαφορα στην εξωτερικη εμφανιση του Χατζηχρηστου ειναι αρκετη! (Περισσοτερο παχουλός και αρκετά ταλαιπωρημένος) Παντως εχεις δικιο, που χαθηκαν αυτες οι αιθεριες υπαρξεις των βιντεοταινιων του Χατζηχρηστου? Εγω θελω να μαθω το πραγματικο ονομα της ξανθιάς "Καρολίνας" απο το Διακοφτό!! Η Μπάρκα παντως γυναικάρα αν και δε γλυτώνει οπως βλέπουμε το χούφτωμα απο το μέγα Χατζηχρηστο! (Ποια τελευταια σκηνη εννοεις να κανω avatar? εκεινη που ο Χατζηχρηστος κοβει βολτες στο δρομο? )
 
Ωραιος, Jackie! :)

Νομιζω οτι πρεπει να φτιαξεις ενα βιντεο με ολα τα "χουφτωματα" απο ολες τις ταινιες, συγκεντρωμενα!...

Προχθες ειδα το "Πιλοτος..." και δεν χουφτωνε πολυ, η Γκελυ Γαβριηλ την γλιτωσε στο "τσακ"...

Το "Ενας Μπατσος..." δεν το εχω δει, αλλα καταλαβα οτι συνεχιζει την λαμπρη πορεια...
 
Wally είπε:
Δωσεεεεεεεεεε


Η κοπελα στο Πρωτο Κλαρινο νομιζω οτι ακολουθει την παραδοση των ενδιαφεροντων αλλα εντελως ασημων θηλυκων συμπρωταγωνιστριων του Χατζηχρηστου στις βιντεοταινιες. Λες και οσες "καλες" παρουσιες βγηκαν μαζι του στο VHS, τις εφαγε η καταρα της μετεπειτα ανωνυμιας. Spooky!
H κοπέλα λέγετε Μαρίνα Νικολαιδου ,πριν απο λίγους μήνες είχα φάει κόλλημα με τις ταινίες τις.Αφορμή στάθηκε το "Σόδομα και γόμορα " (1985) του Κολλάτου οπου ίσως είναι η μόνη της βιντεοταινία που πραγματικά δεν ειναι ο εαυτός της ,σε άλλες ταινίες οπου συμετέχει κρατάει αυτό το σεμνότυφο και "αθόρυβο" στίλ της. Ακριβως το αντίθετο απο Τζουλια μπαρκα και Γκέλυ Γαβριήλ.

Οσο για τον Χατζηχρήστο τι να πώ ,απο το 1986 και μετά αρχισε να περνει και βάρος ,στο μπάτσο με τσαρούχια ειναι κατα τουλάχιστον 20 κιλά περισσότερο απο τις προιγουμενες βιντεοταινίες του.
 
Πίσω
Μπλουζα