Ενδιαφέροντα links.

OK, νομιζω οτι η παρεξηγηση ειναι παρελθον. Οπως και να 'χει εγω να φανταστεις δεν εχω ακομη σκαναρει ουτε μιση σελιδα οποτε δε το λεω καν για μενα. Παντως το ευχαριστο ειναι οτι εκανες register και εδω οποτε οι διπλοι πρακτορες (amigahellas + retromaniax) αυξανονται σιγα σιγα :D :D. Ευχομαι να μεινεις και να τα λεμε συχνοτερα και εδω :)
 
Διπλοί πράκτορες... καλό! :biglaugh:
 
Φίλε Dony καλώς ήλθες!!!!!

Ελπίζω η παρεξήγηση να λύθηκε. Όσο για τους χαρακτηρισμούς οι φίλοι συνρέτρονες πρέπει να τους απεύθυναν "εν βρασμώ" μην τους παρεξηγείς. Φυσικά έχεις δίκιο, έπρεπε να επικοινωνήσουν μαζί σου πριν ο,τιδήποτε.

Να σε βλέπουμε συχνά!!!!!!!
 
Thanks pooky, καλώς σας βρήκα!
 
o dony ειναι ενταξει παιδι!καλως μας ηρθες! :)
 
A να χαθειτε παλιοπαιδα με πηραν τα μελια :biglaugh:
 
ΟΚ, μιας και λύθηκε το θέμα αφαιρέθηκαν και οι χαρακτηρισμοί. ;)
 
Όταν υπάρχει καλή θέληση και ηρεμία, όλα λύνονται!!!!!!!!!!!
 
Τα λαθη ειναι ανθρωπινα...ας γινει σε ολους μαθημα να μην κατεβαζουμε βαριες εκφρασεις αν δεν γνωριζουμε τη φαση...
 
παίδες ο dony είναι ένα απο τα καλύτερα παιδία στο χώρο μας(τον έχω γνωρίσει προσωπικά και έχω αντίληψη 100%) και σίγουρα ΔΕΝ ειναι λαμερ η κάτι τέτοιο

και είναι τιμή για το φορουμ να τον 'εχουμε εδώ μαζί μας
 
Γνώρισα τον DONY πριν από μερικές ημέρες. Πολύ ξηγημένος άνθρωπος και πολυ΄"68060"!!! :D (αυτός ξέρει)

DONY καλως ήλθες στο φόρουμ. Καλά πόστ φίλε! Να είσαι πάντα καλά.
 
O dony έχει μαζέψει όλες τις 060 που κυκλοφορούν. Επίσης έχει μαζέψει όλες τις x86 CPU, αλλά DEC ALPHA δεν έχει :diablotin:

Επίσης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, και από τα γραφόμενά του στο amigahellas και από κοντά στο πρόσφατο amigathering.
 
προσωπικά τον θεωρώ ενα τιμιο amiga user με ΜΕΓΑΛΗ γνωση (μαζί με τον keropi to mrzamler και τον pontium αποτελούν ότι καλύτερο απο αποψης γνωσεις και συμερηφοράς στον χώρο)

αυτα
 
dony καλώς μας ήρθες στο φόρουμ έστω και με αυτό τον τρόπο. και πάλι welcome....
 
Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ όλους και ανταποδίδω! Αλλά δυστυχώς έχω πιά μόνο έναν 68060 (για την αγαπημένη μου Α2000). Αλλά, όσον αφορά τις PC κάρτες, ναι, τις έχω όλες!:biglaugh:

Rygar, πρέπει να είσαι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει DEC ALPHA! Από CPUs εγώ μόνο Intel και AMD έχω ο πτωχός! (Αλλά έχω πολλούς Spectrum!)
 
Χμ... μάλλον πρέπει να αλλάξω και avatar - η εικονιζόμενη Α600Τ έχει περάσει πια στη ζεστή αγκαλιά του rigardie:cool:
 
τελος καλο ολα καλα :)

Portarinos σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.

Ισως ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος που αφησα βαλιτσακι σε ΚΤΕΛ το οποιο ειχε μεσα μια καρτα multi I/O ISA και δυο DEC Alpha cpus. Τυχερος ο οδηγος!
 
ΔΥΟ DEC Alpha; Είσαι σίγουρος ότι δεν ήταν οδηγός ο Rygar;
 
Πώς έχεις την πεποίθηση ότι έχω DEC alpha; :D Απλά σου είχα σχολιάσει στο amigahellas ότι είχες τα πάντα εκτός από DEC alpha.
 
Άρα καταλήξαμε: ο μοναδικός άνθρωπος στην Ελλάδα που έχει DEC Alpha (και μάλιστα 2!) είναι ο οδηγός του ΚΤΕΛ του 32μπιτου!!!
 
Πίσω
Μπλουζα