DINO
Expert
- Αντιδράσεις
- 1.354
Να με συγχωρείτε παίδες που έχω χαθεί τον τελευταίο καιρό, αλλά αφενός δουλεύω σαν το σκυλί από το πρωί μέχρι το βράδυ, αφετέρου αναγκάστηκα να κάνω format στον υπολογιστή μου και να ξαναεγκαταστήσω τα (original) Windows XP Home edition Greek.
Όλα καλά, αλλά ζητάνε ενεργοποίηση, όμως η Microsoft δεν τα υποστηρίζει πλέον, οπότε έχω 17 μέρες πριν κατέβει ο διακόπτης.
Επίσης, ψάχνω να βρω το Service Pack 2 ή 3, αλλά κάθε φορά που το κατεβάζω μου βγάζει οτι η γλώσσα δεν είναι η ίδια με τα Windows που έχω εγκαταστήσει.
Αν υπάρχει τρόπος παράκαμψης της ενεργοποίησης θα χαρώ να το μάθω, όπως και από που μπορώ να κατεβάσω τα S.P. 2 ή 3.
Μιλάμε πάντα οτι έχω τα original Windows και μιλάμε για νόμιμα κατεβάσματα...
Επίσης, ο υπολογιστής μου είναι πολύ παλιός και δυστυχώς δεν "σηκώνει" τα 7...
Σας ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση..
Όλα καλά, αλλά ζητάνε ενεργοποίηση, όμως η Microsoft δεν τα υποστηρίζει πλέον, οπότε έχω 17 μέρες πριν κατέβει ο διακόπτης.
Επίσης, ψάχνω να βρω το Service Pack 2 ή 3, αλλά κάθε φορά που το κατεβάζω μου βγάζει οτι η γλώσσα δεν είναι η ίδια με τα Windows που έχω εγκαταστήσει.
Αν υπάρχει τρόπος παράκαμψης της ενεργοποίησης θα χαρώ να το μάθω, όπως και από που μπορώ να κατεβάσω τα S.P. 2 ή 3.
Μιλάμε πάντα οτι έχω τα original Windows και μιλάμε για νόμιμα κατεβάσματα...
Επίσης, ο υπολογιστής μου είναι πολύ παλιός και δυστυχώς δεν "σηκώνει" τα 7...
Σας ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση..