Ενεργοποίηση Windows XP Home Edition

DINO

Expert
Joined
3 Αύγ 2007
Μηνύματα
8.328
Αντιδράσεις
1.168
Να με συγχωρείτε παίδες που έχω χαθεί τον τελευταίο καιρό, αλλά αφενός δουλεύω σαν το σκυλί από το πρωί μέχρι το βράδυ, αφετέρου αναγκάστηκα να κάνω format στον υπολογιστή μου και να ξαναεγκαταστήσω τα (original) Windows XP Home edition Greek.

Όλα καλά, αλλά ζητάνε ενεργοποίηση, όμως η Microsoft δεν τα υποστηρίζει πλέον, οπότε έχω 17 μέρες πριν κατέβει ο διακόπτης.

Επίσης, ψάχνω να βρω το Service Pack 2 ή 3, αλλά κάθε φορά που το κατεβάζω μου βγάζει οτι η γλώσσα δεν είναι η ίδια με τα Windows που έχω εγκαταστήσει.

Αν υπάρχει τρόπος παράκαμψης της ενεργοποίησης θα χαρώ να το μάθω, όπως και από που μπορώ να κατεβάσω τα S.P. 2 ή 3.

Μιλάμε πάντα οτι έχω τα original Windows και μιλάμε για νόμιμα κατεβάσματα...

Επίσης, ο υπολογιστής μου είναι πολύ παλιός και δυστυχώς δεν "σηκώνει" τα 7...

Σας ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση..
 
Κάπου έχω σίγουρα SP2 κατεβασμένο σε cd για Αγγλικά WINXP (ίσως υπάρχει και κάπου στη δουλειά μου για Ελληνικά XP). Αν θες Ντίνο, το ψάχνω και στο ανεβάζω σε κάποιο file sharing site ή σου στέλνω ταχυδρομικώς ένα αντίγραφο CD.

Τώρα για την ενεργοποίηση, δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω και δεν νομίζω να υπάρχει "νόμιμος" τρόπος να παρακάμψεις την ενεργοποίηση. Παλιά θυμάμαι αν είχες ξεπεράσει τον αριθμό των ενεργοποιήσεων, σου έδινε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας με τη microsoft, όπου τους έδινες το serial number σου και επέτρεπαν την ενεργοποίηση (το είχα κάνει πολλές φορές με το office 2003).
 
Σε ευχαριστώ πολύ Στράτο!

Μη μπεις στον κόπο για να στείλεις ταχυδρομικώς οτιδήποτε... Δεν αξίζει τον κόπο...

Το είχα κάνει κι εγώ αυτό με το τηλέφωνο... Το πρόβλημα τώρα είναι οτι δεν παίζει ενεργοποίηση ούτε μέσω Internet ούτε μέσω τηλεφώνου...

Κρατάω τις συμβουλές σας και το ψάχνω...

Thanx a lot!!! :)
 
Καλημέρα,

αν σε ενδιαφέρει έχω Windows XP σπασμένα service pack 2 αγγλικά.

Τα έχω εγκατεστημένα σπίτι κι όλα μια χαρά.

Το μόνο κακό είναι ότι δεν παίρνει Windows updates.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλημέρα σε όλους. Ντίνε ποιό ακριβώς πρόβλημα έχεις με την ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου; Η αλήθεια είναι ότι αν και έχω κάνει εκατοντάδες φορές ενεργοποίηση windows XP μεσω τηλεφώνου από τη δουλειά, εντούτοις όλα ήταν XP Pro, όχι Home. Δεν ξέρω τί παίζει με τα Home, γι'αυτό σε ρωτάω. Υπάρχουν "τρόποι" να κάνεις (ΑΠ)ενεργοποίηση :) αλλά ίσως να το σκεφτόσουν για κάποιο νεώτερο λειτουργικό. Είδα ότι γράφεις ότι εχεις παλιό πισί. Τα XP πλέον είναι κάπως επικίνδυνα για χρήση. Μιλάμε πάντα για trojans/viruses που εύκολα μπορούν να σου κάνουν τη ζωή δύσκολη. Σου ετοιμάζω π.μ.
 
Αν έχεις σύνδεση στο internet, σε 3-4 μέρες θα ενεργοποιηθούν, μην σκας. Keep trying, κάποια στιγμή θα γίνει! Το έχω κάνει πρόσφατα σε 5-6 διάφορα μηχανάκια ;-)

Για Service Packs Greek αυτό σου κάνει;

http://dpe.damt.gov.gr/index.php/support/4-servicepacks.html
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους retromaniacs που ασχολήθηκαν με το πρόβλημά μου, και απάντησαν εδώ, αλλά και με PMs!

Μελετώ-δοκιμάζω όλες τις προτάσεις και κοιτάω τι είναι πιο εύκολο για όλους...

Να είστε όλοι καλά και θα έχετε νέα μου με το τι τελικά έγινε...

:thanx2:
 
Problem solved! :)

Τελικά το πρόβλημα ήταν στον Internet Explorer, ο οποίος ήθελε το Service Pack 3, για να λειτουργήσει σωστά και να γίνει η ενεργοποίηση (η ενεργοποίηση καλούσε τον IE και όχι κάποιον άλλο browser, με αποτέλεσμα η σύνδεση στο Internet να μη γίνεται κανονικά).

Μετά την εγκατάσταση του SP3, όλα καλά και μάλιστα βρίσκει και ενημερώσεις για τα XP.

Ευχαριστώ και πάλι όλους αυτούς που απάντησαν στο thread αλλά και αυτούς που προσφέρθηκαν μέσω PMs, να μου στείλουν διάφορα ή και να τους δώσω τον υπολογιστή μου για να τον φτιάξουν τζιτζί!

Mega Thanx guys! :worship:
 
Πίσω
Μπλουζα