Ενημέρωση-οδηγία [Περί "thanks" posts,κρυφά download links κτλ]

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

manos426f

The King of Retro®
Joined
9 Οκτ 2006
Μηνύματα
5.388
Αντιδράσεις
155
Kαταρχήν πρέπει να είναι ξεκάθαρο,για όσα νέα μέλη θα διαβάσουν τώρα,αλλά φυσικά και στο μέλλον,την παρούσα ενημέρωση,ότι ασφαλώς και ΔΕΝ πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο !

Λοιπόν,είναι γνωστό ότι σε πολλά sites και forums -τόσο εγχώρια,όσο και του εξωτερικού- που προσφέρουν download links,πρέπει ο χρήστης/μέλος να γράψει κάτι,τ' οτιδήποτε,υπό μορφή ενός post,προκειμένου να εμφανιστούν τα κρυμμένα αυτά download links.

Αυτό εδώ στο GRM ΔΕΝ συμβαίνει,καθότι εμείς εδώ απλά συζητάμε για το οτιδήποτε βλέπετε στα διάφορα threads του δημοσίου board και ΔΕΝ προσφέρουμε "υπογείως" και το ανάλογο περιεχόμενο των συζητήσεων αυτών,μέσω τέτοιων links !

Έτσι λοιπόν,συζητάμε π.χ για τους "Αυθαίρετους",για το "Μικρό σπίτι στο λιβάδι",για το "Ρετιρέ",για το "Bravestar",για τον "Knight Rider",για το "Star Trek",για διάφορες ταινίες και για τα τόσα,μα τόσα άλλα θέματα που βλέπετε στα διάφορα threads,αλλά έως εκεί.

ΔΕΝ υπάρχει το παραμικρό οπτικοακουστικό υλικό εδώ μέσα για κανένα εξ' αυτών,πέραν απλά των topics με τη συζήτηση για το καθένα τους.

Πρέπει -και το θέλουμε κι όλοι όσοι αποτελούμε τη συντονιστική ομάδα του GRM- να γίνει αυτό επιτέλους 100% ξεκάθαρο σ' όλους,μια και φαινόμενα του στυλ "μπαίνει ένας νέος χρήστης κι αρχίζει να postάρει "thanks","μπράβο σας" κτλ κτλ,από 'δω κι από 'κει,περιμένοντας τα.....κρυφά download links" δε μπορούν να συνεχίζονται επ' αόριστον...

Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που το φαινόμενο αυτό έχει προκαλέσει εκνευρισμό και δυσφορία και σ' άλλα μέλη,που φυσικά έχουν από καιρό κατανοήσει τι ισχύει με την όλη αυτή υπόθεση.

Το GRM λοιπόν,δε διακινεί ούτε στο ελάχιστο πνευματικά κατοχυρωμένο οπτικοακουστικό υλικό,συνεπώς μη κουράζεστε να κάνετε τα άχρηστα κι ανούσια αυτά "thanks" posts,που,εκτός των άλλων,δε προάγουν καν το διάλογο στα διάφορα threads και μη κουράζετε κι εμάς που πρέπει να τρέχουμε από πίσω σας να σβήσουμε τα εντελώς περιττά αυτά posts.

Μόνο πρόβλημα δημιουργείτε μ' αυτή τη συμπεριφορά σας,κι ελπίζω να το κατανοείτε πλήρως αυτό,ύστερα κι απ' όλη αυτή τη...διευκρίνιση.

(διευκρίνιση που λέει ο λόγος δηλαδή,μια κι αναφέρεται ρητά στους Κανόνες λειτουργίας του GRM ,τι ισχύει για όλ' αυτά που αναφέρονται εδώ,δηλαδή περί διακίνησης copyrighted υλικού...)

Πρέπει επίσης να τονιστεί ότι,ειδικά από τη στιγμή αυτή,που υπάρχει κι η παρούσα -επιπρόσθετη- ανακοίνωση-οδηγία,μέλος που θα προβαίνει κατ' επανάληψη σε τέτοια...."thanks" posts κι αφού λάβει για μία και μόνο φορά αυστηρή προειδοποίηση,παρ' ολ' αυτά συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο,αναγκαστικά θ' απομακρύνεται άμεσα από την παρέα του GRM,καθότι θα αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν διακατέχεται από κανένα πνεύμα συνεργασίας,κατανόησης κι αρμονικής συνύπαρξης με όλους μας εδώ μέσα.

Ασφαλώς προσδοκούμε στην καλύτερη δυνατή συνεργασία σας !
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα