Ενημέρωση-οδηγία [Merge]

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

manos426f

The King of Retro®
Joined
9 Οκτ 2006
Μηνύματα
5.390
Αντιδράσεις
51
Μια "παρατηρησούλα" για να είναι ακόμη πιο συμμαζεμένο το forum μας...

Κάποια μέλη μας έχουν τη συνήθεια να κάνουν 2 posts απανωτά.Αυτό,σε γενικές γραμμές,στα forums απαγορεύεται,έστω κι ανεπίσημα.Ομοίως και σ' εμάς εδώ,δεν υπάρχουν κάποιος τέτοιος γραπτός κανόνας,αλλά είναι αυτονόητο ότι είναι πολύ καλύτερο να το αποφεύγουμε αυτό.

Έτσι λοπόν,πολλές φορές θα έχετε δει 2 απανωτά posts σας να γίνονται merged (να ενώνονται δηλαδή) σε 1 και στο κάτω-κάτω μέρος του post σας να αναφέρεται "Last edited by: (όνομα mod-super mod) at (Χ ώρα)

Aυτό κρίνεται απαραίτητο,ώστε να μη γράφουμε 2-3 posts απανωτά ο καθένας και να είναι πολύ πιο σιγυρισμένο το forum μας έτσι.

Όμως,άνετα το φαινόμενο αυτό μπορεί να εξαλειφθεί από σήμερα κιόλας,αν όλοι όσοι έχετε να προσθέσετε κάτι,πατάτε το "EDIT" button που βρίσκεται κάτω δεξιά στο κάθε post σας.Συμπληρώνετε ό,τι θέλετε και ξανακάνετε submit το post.

Ασφαλώς αυτό αφορά posts με ελάχιστη διάρκεια μεταξύ τους,δηλαδή εντός της ίδιας ημέρας,κι όχι posts σε ένα thread όπου το τελευταίο post αυτού που θέλει να ξανα-postάρει κάτι νέο,τυχαίνει να ήταν και πάλι δικό του,και το οποίο post είναι πολύ παλαιότερο...

Έτσι,κανείς mod-super mod δε θα χρειάζεται να επέμβει στο post σας εφ' εξής.

Ελπίζουμε στην συνεργασία σας !
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα