Εξτρα Σουπερήρωες [Μαμούθ Κομικς]

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Joined
26 Σεπ 2006
Μηνύματα
14.884
Αντιδράσεις
3.876
Τα Εξτρα Σουπερηρωες ηταν μια σειρα της Μαμουθ αντιστοιχη στα ματια μου με τα limited series της Marvel ,σπεσιαλ εορταστικες χορταστικες πολυτελεις εκδοσεις,σε σκληρο εξωφυλλο ,ολο εγχρωμο!

 


Η σειρα κρατησε για 8 τευχη με πρωτο πρωτο τον Ιντιανα Τζοουνς και τον Ναο του Χαμενου θησαυρου,ναι ηταν κομικ διασκευη της δευτερης ταινιας του Ιντυ,η Μarvel στην Original εκδοση την εβγαλε σε τρια τευχη,εμεις την ταινια την διαβασαμε σε ενα.



Το 2ο και αγαπημενο μου ηταν το Circle of Blood του Punisher η Τιμωρου με τον καλυτερα κατεμε σχεδιαστη της Μαρβελ Mike Zeck,πιστολιδια,μαφιες,φυλακες,αιμα και βια,στα ματια μου η ιστορια και το σχεδιο απογειωνοταν.



Ενα ενδιαφερον Trivia αυτου του αυτοτελους τευχους ηταν οτι δεν ειχε τελος,ναι ειχε continue στην τελευταια σελιδα και αρκετο καιρο μετα θυμαμαι να διαβαζω στην στηλη αναγνωστων γραμματα με το "Που ειναι το τελος του Τιμωρου".



Εν κατακλειδι δεν την ειδαμε ποτε την συνεχεια απο την Μαμουθ την ειδαμε καποια χρονια μετα απο την Κομπρα Πρεςς που εβγαζε τον Κοναν (Υπενθυμιση κανω review τον Τιμωρο της Kομπρα).


 


Τριτο ειχαμε αλλη μια διασκευη κινηματογραφικης ταινιας ,καρτουν αυτη την φορα με το Transformers The Movie [1986],ακομα θυμαμαι να ξετυλιγεται στις σελιδες ενα γιγαντιο Transformer μεγεθους πλανητη!



Τεταρτο ,αλλος αγαπημενος ηρωας που μερικοι τον Γνωρισαμε και απο το Μπλεκ o Captain Marvel σε σχεδιο του Starlin,καποια τευχη απο την αμερικη ηταν σε τυχαια σειρα,πολυς καλης ιστοριας.



Πεμπτο το 2ο εξτρα με τον Ιντυ και εδω καποια τυχαια τευχη απο την US για τους λιγους που ειχαν μεινει να ζητανε τον Ιντυ,οι υπολοιποι θελαν να κλεισει το περιοδικο και το καταφεραν,τιποτα ιδιαιτερο απο σχεδιο αλλα πανω απο ολα ηταν Ιντυ!


 


Εκτο ηταν η Σπαϊντεργουμαν με εξωφυλλο που δεν μπορουσες να αντισταθεις τοτε,Μαχη με τον Σπαϊντερμαν,τρελαθηκα πιτσιρικας που το ειδα,ο Σπαϊντι σε κομικ της Μαμουθ και οχι του Καμπανά,(crossovers που τωρα τα κανουν και στις ταινιες).



7ο και αλλος Καπταιν Μαρβελ,με καποια υπολοιπα τευχων που ειδαμε στο τεταρτο της σειρας.



8ο Μις Μαρβελ το θηλυκο αντιστοιχο του Καπταιν,μιααααχ αν και γυναικα Σουπερηρωας το ειχα τσιμπησει και αυτο.


 

 


attachment.php



attachment.php



 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κοίτα να δεις που θα με κάνεις να γεμίσω το καλάθι των επόμενων αγορών μου με σουπερ ήρωες... :baby2:
 
Hταν καταπληκτικα ολα τους με ταξιδιαρικες ιστοριες,τις ταινιες τοτε τις διαβαζαμε δεν τις βλεπαμε.
 
Μήπως θυμάσαι για ποια εποχή μιλάμε; Πολύ ενδιαφέρουσα σειρά αν και 200 δρχ το τεύχος πρέπει να ήταν τσιμπημένη τιμή στο 2ο μισό της δεκαετίας του 80 οπότε φαντάζομαι ότι κυκλοφόρησαν. Προσωπικά οι σουπερ ήρωες δεν με συγκινούσαν καθόλου εκείνη την περίοδο (τα πρώτα υπερηρωικά κόμιξ που διάβασα τα διάβασα μετά το 2000) αλλά με τα μυαλά που έχω σήμερα θα τα αγόραζα για μια πρώτη επαφή (ε ίσως όχι τους Τρανσφόρμερς... #) )
 
Oυπς ξεχασα χρονολογια για αυτο,το 1987 βγηκε το πρωτο με την διασκευη της ταινιας του Ιντυ,εντωμεταξυ το τευχος με τους Τρανσφορμερς ειχε την διασκευη της ταινιας που ειχε κυκλοφορησει μολις εναν χρονο πριν.


Ναι η τιμη ηταν λιγο τσιμπημενη σε σχεση με τα απλα 75 και 100 δρχ,αλλα τα συγκεκριμενα ηταν σπεσιαλ ακανονιστες εκδοσεις,ολο εγχρωμες με σκληρο εξωφυλλο και πολυσελιδα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αν και ποναω ακομα απο τις χθεσινοβραδινες υποκλισεις... :precry: ...

Παρε ενα σετακι ακομα.... :bow: :bow:

DINO είπε:
Κοίτα να δεις που θα με κάνεις να γεμίσω το καλάθι των επόμενων αγορών μου με σουπερ ήρωες... :baby2:
Ντινακο...σου εχω καλυτερη προταση....

Να κανουμε ντου στο σπιτι οταν θα λειπει ο Αρντυ για διακοπες...:biglaugh:
 
Ας παει διακοπες ο Ααρντυ και το σπιτι το αφηνω ξεκλειδωτο!

 

Χουμορ κανω. :supergrin:
 
Τα τευχη στα δυο Captain Marvel δεν ειναι τυχαια. Ειναι μερος του story arc 1st Thanos War, για μενα απο τα καλυτερα πραγματα που εχει βγαλει η Marvel και σιγουρα οτι καλυτερο εχει βγαλει ποτε ο Jim Starlin.

Περισσοτερες πληροφοριες εδω και εδω.
 
Σωστα δεν ηταν τυχαια,διαλεγμενα ηταν,επρεπε να γραψω δυο προτασεις παραπανω για αυτο για τους εξειδικευμενους στην Μαrvel.
 
Απο τοτε που πουλησα τα δικα μου το ηθελα... δεν πρεπει να λειπει απο καμια βιβλιοθηκη:

2017-01-25-18h18m06.JPG2017-01-25-18h18m29.JPG

Avengers vs. Thanos, 472 σελιδες καθαρης απολαυσης! Συλλεγει τα τευχη Iron Man (1968) 55; Captain Marvel (1968) 25-33; Marvel Feature (1971) 12; Daredevil (1964) 105-107; Avengers (1963) 125; Warlock (1972) 9-11, 15; Avengers Annual (1967) 7; Marvel Two -In-One Annual 2; και αποσπασμα απο το Logan's Run 6.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αναβεις φωτιες τωρα..... :precry:

Εξαιρετικο κομματι παντως!!! :thumbup:
 
Πίσω
Μπλουζα