Εξωγήινοι

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Omenforever
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Η πυραμιδα ειχε κυκλοφορησει κανονικα και στην ελλαδα την εχω ακομα στι πατρικο μου μαζι με διαφορους εξωγηινους και πριν 14 χρονια ειχα ανεβασει φωτογραφια στο θεμα αυτο αν θες πανε στη σελιδα 9 αυτου του θεματος να την δεις.Τα μυρμηγκια κυκλοφορησαν αν θυμαμαι καλα αρχες της δεκαετιας του 90 εγω προσωπικα γυρω στο 1993 τα μαζευα τα ειχα ολα ομως καποια στιγμη τα μοιραζα απο δω και απο κει και με εμειναν μονο τρια να μου θυμιζουν εκεινες της ωραιες εποχες :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude:
Τελικά κυκλοφορούσε και ελληνική έκδοση πυραμίδα, γιατί από εικόνες μόνο με ιταλικά γράμματα είχα δει. Από τιμές δεν νομίζω να θυμάται κανείς πόσο κάναν τότε.

Τελικά οι πυραμίδες των εξωγήινων είχαν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα ή μόνο στη Ιταλία γιατί έχω ακούσει αμφιλεγόμενα. Επίσης θυμάται κανένας πια χρόνια κυκλοφόρησαν τα μυρμήγκια-υπογυίνοι;
Πυραμίδες υπάρχουν Ελληνικές,Ιταλικές και Ολλανδικές

Η πυραμιδα ειχε κυκλοφορησει κανονικα και στην ελλαδα την εχω ακομα στι πατρικο μου μαζι με διαφορους εξωγηινους και πριν 14 χρονια ειχα ανεβασει φωτογραφια στο θεμα αυτο αν θες πανε στη σελιδα 9 αυτου του θεματος να την δεις.Τα μυρμηγκια κυκλοφορησαν αν θυμαμαι καλα αρχες της δεκαετιας του 90 εγω προσωπικα γυρω στο 1993 τα μαζευα τα ειχα ολα ομως καποια στιγμη τα μοιραζα απο δω και απο κει και με εμειναν μονο τρια να μου θυμιζουν εκεινες της ωραιες εποχες :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude:
Σου έχει μείνει τίποτα;

Οπως ειπα ολα ειναι στο πατρικο μου.Εχω ολα ωσα φαινονται στη φωτογραφια που ανεφερα ποιο πανω συν καποια αλλα που βρεθηκαν με τα χρονια απο ενα φιλο οποτε εχω ολη την συλλογη ολοκληρωμενη.Γουσταρω ομως να τα εχω γιατι εχω μια ιδεα στο μυαλο μου οποτε δεν ειναι κατι απο ολα αυτα για πουλημα.

Πίσω
Μπλουζα