Εξώφυλλα παιχνιδιών Playstation

Rheinmetall

Retro Member
Joined
18 Νοέ 2011
Μηνύματα
106
Αντιδράσεις
22
Για μένα τουλάχιστον παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για το αν θα αγοράσω ένα παιχνίδι, ή για το αν θα μου αρέσει γενικά μετά. Να μερικά παραδείγματα που μου έκαναν την μεγαλύτερη εντύπωση:

Προβολή συνημμένου 41767 Alone In The Dark: Jack Is Back. Σαν παιχνίδι καθαρά δεν μπόρεσα ποτέ να το παίξω πέρα από τα πρώτα 10 λεπτά, γιατί έχει απίστευτα άβολο χειρισμό, αλλά σαν εικόνα μου αρέσει πολύ να το βλέπω. Είναι σαν ζωγραφιά από εικονογράφιση μυθιστορήματος. Είναι νομίζω το αγαπημένο μου εξώφυλλο από τα παιχνίδια που έχω.

Προβολή συνημμένου 41768 Castlevania: Symphony of the Night. Εδώ έχουμε την ευτυχή συγκυρία να είναι και καταπληκτικό το παιχνίδι και πολύ όμορφο το εξώφυλλο. Υπάρχει κάτι το αριστοκρατικό και το απόκοσμο στην μορφή του Alucard που μου αιχμαλωτίζει το βλέμμα.

Προβολή συνημμένου 41769 Dino Crisis 2. Δυστυχώς το εξώφυλλο αυτό δεν το είδαμε ποτέ στην PAL έκδοση, αλλά μόνο στην Αμερικάνικη. Αντ'αυτού είχαμε το πόδι του δεινόσαυρου με το νύχι... Κρίμα γιατί το νύχι δεν λέει πολλά πράγματα, ενώ το αμερικανικό εξώφυλλο έπιασε πολύ σωστά τον σφυγμό του κοινού που αγαπούσε την πολύ στυλάτη πρωταγωνίστρια Regina!

Προβολή συνημμένου 41770 Civilization II. Δεν ξέρω πώς το βλέπετε εσείς, αλλά πώς να μην κολλήσεις με αυτό το παιχνίδι, με ένα εξώφυλλο που σε προετοιμάζει για πολύ μεγάλα πράγματα...Αυτός ο υπο-κίτρινος τόνος στο φόντο πιστεύω ταιριάζει πολύ με την "ήρεμη δύναμη" που αντιπροσώπευε αυτό το είδος παιχνιδιού.

Προβολή συνημμένου 41779Tomb Raider II. Αυτό το μπορντο-ροδο-κόκκινο που θα λεγε και η Μοιραράκη, κάτι μου κάνει, δεν ξέρω. Ήταν και πολύ ωραίο το παιχνίδι με εξωτικές πίστες που σε "ταξίδευε" και με πολύ έντονη δράση. Πάντως μου φάινεται πολύ ταιριαστό το περιεχόμενο του παιχνιδιού με την αίσθηση ζωντάνιας και αποφασιστικότητας που αποπνέει το εξώφυλλο.

Αυτά και πολλά άλλα...Περιμένω με πολύ ενδιαφέρον τις δικές σας επιλογές. :)
 
Πίσω
Μπλουζα